Σήφης Βαλυράκης: Ο πρώην υπουργός αγνοείται στα νερά του Ευβοϊκού κόλπου

Γιορτές, ευχές, ανακοινώσεις, εκδρομές, συγκεντρώσεις, σεμινάρια, σύλλογοι.
ZTKostas

Re: Σήφης Βαλυράκης: Ο πρώην υπουργός αγνοείται στα νερά του Ευβοϊκού κόλπου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ZTKostas » Παρ 27 Ιαν 2023, 19:57

thalassa50 έγραψε:
Παρ 27 Ιαν 2023, 17:41
Και μετα εφυγαν απο την κυβερνηση και η κωσταντοπουλου και ο βαρουφακης αλλα και ολοι η αριστεροι του συριζα ,οχι βεβαια για την υποθεση ζημενς :)
Αλλα θεωρω οτι αν ηταν κατι πολυ ποιο βαθυ??δεν θα βαζαν δυο επαγγελματιες ψαραδες πασιγνωστους στην περιοχη να παιξουν τον ρολο του χιτμαν(γραφουμε τωρα :) )Απλα και επειδη εχω ζησει καταστασεις επαγγελματιων που θεωρουν της θαλασσες δικες τους και προσπαθουν να σε διωξουν ειτε ηρεμα ειτε με βρισιες και χειρονομιες και απειλες οτι θα σου βουλιαξουν το φουσκωτο κτλ.κτλ. (πεσαν στην περιπτωση βεβαια :mrgreen: ),ποιο λογικο θεωρω παρομοια κατασταση οπου προσπαθουσαν να τον διωξουν απο την ΔΙΚΙΑ τους θαλασσα και το κακο δεν αργησε να γινει ,και μετα αρχισε η συγκάλυψη με μεσον πιθανον το δικο τους λιμενικο κτλ.κτλ. :mrgreen:
Ας περιμενουμε
Κι εγώ αυτό πιστεύω. Λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε τις αντιλήψεις των επαγγελματιών ψαραδων για τη θάλασσα και γενικώς τι καλά παιδιά που είναι. Όπως λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε και τον ζήλο των λιμενικών (...να κόβουν πρόστιμα για φακό και χρώμα σημαίας σημαδούρας και να κοιμούνται όταν πέφτουν οι δυναμίτες...).

Εκεί που γίνεται λίγο σκοτεινή η υπόθεση είναι στην εμπλοκή του πρωην Προισταμένου Εισαγγείας Πρωτοδικών Χαλκίδας που αγνόησε τις καταθέσεις των μαρτύρων και αρχειοθέτησε με συνοπτικές την υπόθεση. Εδώ δε νομίζω οτι παίζουν προσωπικες γνωριμίες , μιλάμε για πρωτοκλασσάτο λειτουργό που εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα σε πολλές high profile υποθέσεις ως ....χιτμαν συμφερόντων (παραδικαστικό, σκανδαλο Energa , κατασχεση ιρανικου δεξαμενοπλοιου με εντολη ΗΠΑ , προσφατο σκανδαλο υποκλοπών ...) . Στο καπάκι δε μετά την αρχειοθέτηση πήρε και προαγωγή σε Αντισαγγελέα Αιγαίου χωρίς ομως απ' ο,τι διαβάζω να φυγει απ τη Χαλκίδα....Κάτι το οποίο τελικά συνέβη μονο οταν εφτασε το θεμα στη Βουλή .

chrissfak

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chrissfak » Παρ 27 Ιαν 2023, 23:42

ZTKostas έγραψε:
Παρ 27 Ιαν 2023, 15:19
Παραιτήθηκε "για προσωπικούς λόγους" ο δικηγόρος των ψαράδων (δεν άντεχε να δώσει άλλη συνέντευξη στον Ιωσήφ τον Παπαδόπουλο μάλλον) και surprise surprise αναλαμβάνει ο Κούγιας! . Άραγε έχουν στριμώξει τα πράγματα για τους αθώους ψαράδες ή έπεσε άνωθεν εντολή για να κλείσουν τα στόματα και να κουκουλωθεί η υπόθεση ; Το μόνο βέβαιο είναι οτι ο Κούγιας δεν θα δώσει συνέντευξη στον Ιωσηφ τον Παπαδόπουλο :beg: :beg: :beg:

https://www.newsit.gr/ellada/ypothesi-v ... s/3692695/

ΥΓ Σπάω το άδειο μου κεφάλι να θυμηθώ αν ο Κούγιας έχει ποτέ υπερασπιστεί αθώο.... :banghead:
Τώρα ρε φίλε συγγνώμη, το θέμα είναι αν μια άποψη ακούστηκε μέσω του Παπαδόπουλου τον οποίο εσύ δε γουστάρεις για τους δικούς σου λόγους (και δικαίωμά σου) ή αν ακούστηκε και μια άλλη άποψη που δε θέλεις ούτε καν να διανοηθείς; Ήσουν μήπως παρών στο συμβάν και είσαι απόλυτα βέβαιος ότι οι 2 αυτοί ψαράδες δολοφόνησαν το Βαλυράκη; Πώς παίρνετε θέση για κάτι που δεν είδατε και για το οποίο δεν υπάρχει ακόμα απόφαση; Λέμε για τους επαγγελματίες ψαράδες πολλά κατά καιρούς (και δικαίως), αλλά πολλοί εδώ το τερματίζουν...Αν αποδειχθεί ότι ο άνθρωπος πέθανε από δικιά τους πράξη, ας σαπίσουν στη φυλακή! Δε διαφωνεί κανείς εδώ! Αν όχι, δικαίως να πάνε σπίτια τους!

hektoras

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hektoras » Κυρ 09 Απρ 2023, 22:00

εξέλιξη:
https://www.zougla.gr/greece/article/to ... i-valiraki

Αν και ευτυχώς που βγήκε μπροστά να μιλήσει αυτόπτης μάρτυρας, μου κάνει εντύπωση το σχόλιο ότι είναι σύνηθες να σκίζουν τα δίχτυα οι ψαροντουφεκάδες για να πάρουν ψάρια. Ποτέ δεν άκουσα τέτοιο περιστατικό στη ζωή μου.

Άβαταρ μέλους
mike_m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mike_m » Δευ 17 Ιουν 2024, 11:42

Αρχίζει η δίκη των ψαράδων που φαίρνονται να δολοφόνησαν τον Βαρυράκη
https://www.dimokratia.gr/ellada/579156 ... -valyraki/

Δε το είδα σε καμια αλλη εφημερίδα
Ελευθερες Παραλίες για Ολους! https://www.facebook.com/groups/293254203200685/

xareas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xareas » Δευ 17 Ιουν 2024, 12:19

Αν είναι έτσι όπως τα διαβάζουμε να τους σκίσουν.
Αν δεν ήταν όμως το θύμα ο Βαλυράκης και ήταν ένας απλός πολίτης τι θα γινόταν άραγε;
Ψαροντούφεκο και blastbeats ρε μ@#νια.

Άβαταρ μέλους
ΤΑΙΤΙΝΟΣ
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΤΑΙΤΙΝΟΣ » Δευ 17 Ιουν 2024, 12:43

xareas έγραψε:
Δευ 17 Ιουν 2024, 12:19
Αν είναι έτσι όπως τα διαβάζουμε να τους σκίσουν.
Αν δεν ήταν όμως το θύμα ο Βαλυράκης και ήταν ένας απλός πολίτης τι θα γινόταν άραγε;
Νομιζω πως ειναι γνωστή η απάντηση σε αυτό το ρητορικό ερώτημα 😊
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
Pescare ergo sum

Άβαταρ μέλους
mike_m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mike_m » Δευ 17 Ιουν 2024, 17:04

https://www.protothema.gr/greece/articl ... aidia-tou/
Έτσι θα πάει το πράγμα. Απο αναβολή σε αναβολή. Μέχρι σχεδόν την παραγραφή.
Μετά θα γίνει δίκη.Κατα πάσα πιθανότητα θα καταδικαστουν
Μετά θα έρθουν και διάφοροι (παπαδες, δη. συμβ.) να βεβαιώσουν οτι προκειται για εξαιρετους νέους..... Θα βγει καμια κάρτα αιμοδοσίας στη φόρα, καποιος θα πεί οτι τα παιδιά ηταν επίτροποι εκκλησίας....
Μετά έφεση....
και σε 5 - 6 χρονάκια έξω.
Κάπως έτσι δε πάει?

Γεγονότος της συμμετοχής του εκλιπώντος σε κάτι επιτροπές φωτιά, που κατέληξαν μέν, αλλά μετά θάνατον του, εμένα δε μου το βγάζεις από το μυαλο οτι η περίπτωση αυτή δεν είναι απλή περιπτωση δολοφονίας από δυο ψαράδες που απλά αυτοδίκησαν δολοφονόντας τον. Αλλά αυτό βεβαίως είναι εντελώς δική μου άποψη και φυσικά δε τεκμηριώνεται για να σταθεί σε δικαστήριο. Επιπλέον, ο χρόνος των 2 ετών έχει παρέρθει από τότε που έγινε το συμβάν και τα μεταδεδομένα κλήσεων έχουν σβηστεί από την ΕΕΤ... οπότε μια τέτοια έρευνα γίνεται πολύ δυσκολη. Θεωρώ όμως υποχρέωση στο προσωπο του εκλιπώντος και της οικογένειας του να το παραθέσω όσες φορές και εαν χρειαστεί γιατί ο άνθρωπος αυτό ήταν πολύ άξιο παλικάρι. Και μόνο για το γεγονός οτι ψάρευε με ψαροντούφεκο στην ηλικία του τιμά το χόμπυ μας.
Ελευθερες Παραλίες για Ολους! https://www.facebook.com/groups/293254203200685/

Άβαταρ μέλους
stelarasA'MAK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelarasA'MAK » Τρί 18 Ιουν 2024, 09:20

mike_m έγραψε:
Δευ 17 Ιουν 2024, 17:04
Μετά θα έρθουν και διάφοροι (παπαδες, δη. συμβ.) να βεβαιώσουν οτι προκειται για εξαιρετους νέους..... Θα βγει καμια κάρτα αιμοδοσίας στη φόρα, καποιος θα πεί οτι τα παιδιά ηταν επίτροποι εκκλησίας....
Μετά έφεση....
Κάπως έτσι δε πάει?

Γεγονότος της συμμετοχής του εκλιπώντος σε κάτι επιτροπές φωτιά, που κατέληξαν μέν, αλλά μετά θάνατον του, εμένα δε μου το βγάζεις από το μυαλο οτι η περίπτωση αυτή δεν είναι απλή περιπτωση δολοφονίας από δυο ψαράδες που απλά αυτοδίκησαν δολοφονόντας τον. Αλλά αυτό βεβαίως είναι εντελώς δική μου άποψη και φυσικά δε τεκμηριώνεται για να σταθεί σε δικαστήριο. Επιπλέον, ο χρόνος των 2 ετών έχει παρέρθει από τότε που έγινε το συμβάν και τα μεταδεδομένα κλήσεων έχουν σβηστεί από την ΕΕΤ... οπότε μια τέτοια έρευνα γίνεται πολύ δυσκολη. Θεωρώ όμως υποχρέωση στο προσωπο του εκλιπώντος και της οικογένειας του να το παραθέσω όσες φορές και εαν χρειαστεί γιατί ο άνθρωπος αυτό ήταν πολύ άξιο παλικάρι. Και μόνο για το γεγονός οτι ψάρευε με ψαροντούφεκο στην ηλικία του τιμά το χόμπυ μας.
Τι συμπεραινουμε από την ανάλυση?
Ότι στο ελαδισταν του2024 ,που" πνίγονται" δολοφονίες (βλέπε Τέμπη),που το κράτος 6 χρόνια μετά το Ματι ακόμα δεν ξέρει τι του γίνεται,που στην περίπτωση Γιακουμακη,ελεω ..βυσματος δεν τιμωρηθηκε ουσιαστικα κανένας, που ..σπας τη γυναίκα σου κυριολεκτικά στο ξύλο,και αυτοστιγμι είσαι έξω λόγω..ειδικοτητος ποινικολογιας,και άλλα κουλά ων ουκεστι αριθμός, ΚΑΙ στημ περίπτωση Βαλυρακη ,θα καθαρίσουν οι..παπάδες...
Ε????.....
ΕΊΜΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΆΦΩ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΟΥΝ ΚΆΠΟΙΟΙ......

Άβαταρ μέλους
thalassa50
Ονοματεπώνυμο: jiannis petropoulos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από thalassa50 » Τετ 19 Ιουν 2024, 10:08

mike_m έγραψε:
Δευ 17 Ιουν 2024, 17:04
Μετά έφεση....
Κάπως έτσι δε πάει?

Όλα έχουν μια τιμή, μην ξεχνάμε το παραδικαστικό κυκλωμα κάποτε,είναι γεγονός ότι αν έχεις παρά διαλέγεις και μαλακό κρατικό υπάλληλο (γνωρίζουν η δικηγόροι) ώστε να πέσεις στα μαλακά ,η ιστορία έχει διδάξει ότι το ένα χέρι νυπτη το άλλο και βολεύονται και η δύο διότι αν δεν αρέσει τους διώχνουν (μου το έχει πει επαγγελματίας στο Πήλιο καααποτε ότι αν δεν μας κάνει λιμενικός τον διώχνουμε )τόσο εύκολα όλα .Σε αυτή τη χώρα ζούμε όλοι ,χώρα στην οποία κυνηγάνε τον Χριστοφοράκο της Ζήμενς αλλά όχι αυτούς που τα παίρναν :D ,και πολλά άλλα σαν αυτά που σωστά γράφει ο Στέλιος.Το θέμα είναι ότι ακόμα και επώνυμος να είσαι δεν..
Αλίμονο στον φουκαρα απλό πολίτη.
το δεν γινετε δεν υπαρχει ,το δεν θελω υπαρχει .

Επιστροφή στο “Νέα-ειδήσεις”