Αρχικά συγνώμη που σας διακόπτω από ότι και αν κάνετε .Όπως και εσείς έτσι και εγώ εκτιμώ την καθημερινότητα μου ,την ρουτίνα μου και την ηρεμία μου .Στο πλαίσιο μιας ερώτησης μου μου τέθηκε πρόσφατα αναφορικά με την χρήση μάσκας και απόκρυψης του προσώπου μου ,αποφάσισα σήμερα να πω 2 λόγια γι’ αυτό .
Φυσικά υπάρχουν άνθρωποι που θα έχουν την δική τους άποψη για τους λόγους που συμβαίνει, σε κάθε περίπτωση όμως θα ήθελα να ξέρετε την δική μου εκδοχή
Κάποια στιγμή αποφάσισα να παρουσιάσω τον δικό μου υποβρύχιο κόσμο. Πως εγώ βλέπω ,αντιλαμβάνομαι και κυνηγώ κάτω από την επιφάνεια .Ήθελα και θέλω να προσδώσω σημασία στο τι κάνω, πως συμπεριφέρομαι και όχι στο ποιος είμαι .
Τι και αν οι λέξεις και τα ονόματα των ανθρώπων είναι αυτά που ορίζουν τις σχέσεις μεταξύ τους , οι πράξεις είναι αυτές που διατηρούν την δύναμη ,οι πράξεις μεταφέρουν νοήματα και για όσους είναι παρατηρητικοί, οι πράξεις εκφράζουν την αλήθεια.
Αν ακόμα σας ενδιαφέρει το πρόσωπο μπορείτε να συνεχίσετε να αναρωτιέστε ,αγνοήστε αυτό το κείμενο ,πιθανόν κάποια στιγμή στο μέλλον να σας λυθεί η απορία .
Αν όμως δεν δίνετε σημασία στα πρόσωπα όπως εγώ, τότε σας καλώ πίσω από την μάσκα να βάλετε το πρόσωπο σας .Να δώσουμε σημασία σε ενέργειες που θα μας κάνουν καλύτερους κυνηγούς, καλύτερους ανθρώπους και θα προστατέψουν το γαλάζιο οικοσύστημα που τόσο αγαπάμε .
Προφανώς στο μέλλον να μην είναι εφικτή η χρήση μάσκας πάραυτα θα ήθελα να σας παρακαλέσω μείνετε στις πράξεις και όχι στο πρόσωπο
Άρχισα να φλυαρώ …
Παράδοξο να ρωτάμε έναν που φοράει μάσκα ποιος είναι …
Την καλημέρα μου και την αγάπη μου σε όλους