ρε Λουπ? σε ειχα για πιο ψυχραιομο!
αμα τα παιρνουμε ολα τοις μετρητοις....... ζητω που καηκαμε !!!

οσο για το ψαρι, εγω παντως αυτην την φορα θα μπουμπουνουσα !

τι? τζαμπα κουβαλαω την ασυμπιεστη παντα?

Αν θυμάμαι καλά βάζεις παραμανα στην Ένωση πετονιας και σχοινί και πιστεύω ότι δεν θα το κρατούσεςKOSTAS STI έγραψε:εεεεπππ!!!!![]()
αμα τα παιρνουμε ολα τοις μετρητοις....... ζητω που καηκαμε !!!![]()
οσο για το ψαρι, εγω παντως αυτην την φορα θα μπουμπουνουσα !![]()
Φιλε Λουπη,ΛΟΥΠΗΣ έγραψε: ....αν δεν καθυστερούσα κάτι κλάσματα θα της γάμουσα τα Μπρέκια και ξέρεις γιατί ,γιατί θα άξιζε να παρανομουσα κι εγώ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ταιζοτας κόσμο (βλέπε τοπ Ξάνθη)που έχει αναγκη
Θα της έκλανες μια μάντρα αρχιδια!!!!ΛΟΥΠΗΣ έγραψε: θα της γάμουσα τα Μπρέκια
tas έγραψε:Μια χαρά είσαι Λούπη μην συγχίζεσαι όμως γιατί κάνεις κακή εντύπωση και δεν αξίζει τον κόπο. Γιαυτό είναι το φόρουμ για να λέει ο καθένας το δικό του. Παρεπιπτόντως και άλλοι έχουν ανεβάσει συλλήψεις τόνου και μόνο συγχαρητήρια άκουσαν. Μάλιστα μερικοί σε εξορμήσεις επί τούτου και όχι σε τυχαίες συλλήψεις. Εσύ απλά ανέβασες βίντεο με τόνο και την άκουσες. Ε δεν βαριέσαι.
Πριν ακριβώς 2 χρόνια πέρασε πολύ χαλαρά στα 6-7 μέτρα από μπροστά μου ένα θηρίο πολύ πάνω από 100 κιλά. Ειχα στο χέρι μου ένα 100άρι αεροβόλο και δεν έκανα την παραμικρή προσπάθεια να κάνω κίνηση προς το μέρος του, παρόλο που είχα τη δυνατότητα γιατί τον είχα δει από πολύ μακρυά. Αυτό γιατί αντιλαμβανόμουνα το 100άρι σαν ανεκδοτο με οδοντογλυφίδα. Επειδή είχα γράψει τότε ότι αν πέρναγε μόνος του από μπροστά μου στο ένα μέτρο και μπορούσα να σημαδέψω καρδιά ή εγκέφαλο θα του έριχνα, την άκουσα και εγω τότε. Ενταξει δίκιο είχαν τα παιδιά : 1) ο τόνος απαγορεύεται 2) με συμβατικά όπλα η πιθανότητες είναι πολύ περισσότερες απλά να χαλάσουμε το ψάρι. Αλλά πόσα ψάρια δεν χαλάμε και μικρά και μεγάλα πάνω στο κυνήγι και όλα αυτά είναι φυσικά θλιβερά.
Ωραίο θέαμα πάντως έστω και για τα τρία δευτερόλεπτα που κράτησε.
καλα θυμασαι!sparos έγραψε:Αν θυμάμαι καλά βάζεις παραμανα στην Ένωση πετονιας και σχοινί και πιστεύω ότι δεν θα το κρατούσεςKOSTAS STI έγραψε:εεεεπππ!!!!![]()
αμα τα παιρνουμε ολα τοις μετρητοις....... ζητω που καηκαμε !!!![]()
οσο για το ψαρι, εγω παντως αυτην την φορα θα μπουμπουνουσα !![]()
Κρίμα το ψαρι
Σεβασμός στην θάλασσα και στα ψάρια
ειχαμε φαει κατι μπριζολες κολασηmojo έγραψε: Υπενθυμίζω ότι εκτός από τον sotosbad είχε βγάλει και ο plits....
είσαι ωραίος Κώστα και χαίρομαι απίστευτα με την όρεξη που έχεις στο έχω ξαναγράψει μακάρι και εγώ να συνεχίσω έστω και με χαμηλότερό ρυθμό.KOSTAS STI έγραψε: καλα θυμασαι!
μονο που η παραμανα εκεινη ηταν χοντρη που αντεχε πολλαπλασια κιλα απο την πετονια και την κατηργησα λογω βαρους.
οσο για τον σεβασμο στο ψαρι να σε θυμισω οτι ειχα τρεις συναντησεις σε δυο ωρες και στην πρωτη που ειχα περισσειο χρονο για βολη απο το εναμισυ μετρο,δεν εκανα γιατι σκεφθηκα οτι με το διλαστιχο οπλισμενο πολλη ωρα μηπως δεν το διαπερασει και το τραυματησω ασκοπα! μερος στα ρηχα του Στρυμωνικου!
το ψαρι γυρω στα 25 κιλα ,επομενως πληρως διαχειρισιμο!
διδαγμα?..........μη κρινουμε ελαφρα τη καρδια !!! [-X