Τα Μπατίρικα
-
- Ονοματεπώνυμο: Σταμος Δεληγιαννης
Τα Μπατίρικα
Εχω φτιαξει εδω και 2 χρονια και γω τα μπατιρικα μου, οπότε περηφανα παρουσιάζω: Μπατιροφλοτέρ και Μπατιρομαξιλαράκι όπλισης! Όλα φτιαγμένα με υπομονή και πιστόλι σιλικόνης. Στο μαξιλαράκι χρειάστηκε καλουπάκι, που φτιάχτηκε απο πηλό χειροτεχνίας, που υπεξαίρεσα απο την κόρη μου. Το φλοτέρ το κόλλησα με UHU (....- μπαμπά! ειχα στην κασετίνα μια κόλλα!...).
Κόστος: 5 ευρω και ακριβα ηταν. Ξυλώθηκα πάλι.
Για την ιστορία τα χρησιμοποίησα 2 χρόνια, παραδόξως αντέχουν!
Κόστος: 5 ευρω και ακριβα ηταν. Ξυλώθηκα πάλι.
Για την ιστορία τα χρησιμοποίησα 2 χρόνια, παραδόξως αντέχουν!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Re: Τα Μπατίρικα
Ωραίος! Το να αυτοσχεδιάζουμε και δημιουργικό είναι και οικονομία κάνουμε! Καλη λύση για τα τακουνάκια είναι και ο φελλός παραγαδιού. Παίρνεις ένα κομμάτι (φθηνό είναι) κι έχεις για χρόνια

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
Pescare ergo sum
Pescare ergo sum
- CARPENTER
- Ονοματεπώνυμο: ΛΙΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Μια χαρά σε βλέπω ........................................................................
Αφού τη γλύτωσες από την κόρη ......................... προχώρα .........................................................

Αφού τη γλύτωσες από την κόρη ......................... προχώρα .........................................................

Η καμήλα δε κοιτάει ποτέ τη καμπούρα της.
Δείτε τη δουλειά μας στο Facebook.
Lillisbros Furniture
Υιοί Στεφ. Λιλλή ΟΕ
Δείτε τη δουλειά μας στο Facebook.
Lillisbros Furniture
Υιοί Στεφ. Λιλλή ΟΕ
- GIORGOS. P.
Ωραιος ο φιλος! Δεν ειμαστε μπατιριδες ρε ειμαστε δημιουργικοι. Αυτο το φλοττερ ομως ρε παιδια που χρεησιμευει δεν εχω καταλαβει
-
Δίνει μάζα στο όπλο, και όντως βοηθάει στο παθος. Δεν ειναι τυχαίο που εβγαλε η εταιρια με 30 ευρω... με τοσα παντρεύεσαι, αγοράζεις αυτοκινητο, και βεσπα! Μη σου πω φτάνουν και για το μαιευτήριο....GIORGOS. P. έγραψε:Ωραιος ο φιλος! Δεν ειμαστε μπατιριδες ρε ειμαστε δημιουργικοι. Αυτο το φλοττερ ομως ρε παιδια που χρεησιμευει δεν εχω καταλαβει
ΣΠΟΪΛΕΡ::: Αναγγέλω προσεχώς την Μπατηροθήκη ζωνης για ψαροβελόνα!!!! Φτιαγμένη απο σωλήνα PVC, ενα παλιό μαρκαδοράκι, λιγο νήμα και φυσικα λίγο κόλλα σιλικόνης. Πως τα καταφερα αραγε;;; Και αυτή δοκιμασμένη!!!
Επίσης από παλιά σαγιονάρα λαϊκής (κόστος 2-3 ευρώ) και κόλλημα με κόλα στιγμής. Μου έχει αντέξει στο πάθος 3 χρόνια!!!ΤΑΙΤΙΝΟΣ έγραψε:Ωραίος! Το να αυτοσχεδιάζουμε και δημιουργικό είναι και οικονομία κάνουμε! Καλη λύση για τα τακουνάκια είναι και ο φελλός παραγαδιού. Παίρνεις ένα κομμάτι (φθηνό είναι) κι έχεις για χρόνια![]()
-
Πιστός στις δεσμεύσεις μου, σας παρουσιάζω το δεύτερο επεισόδιο των Μπατίρικων: Μπατιροθήκη ψαροβελονας, Μπατιροβάρος στήθους. 

- KOSTAS STI
- Ονοματεπώνυμο: ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ωραιος !!! 

Θελω το αυτοκινητο μου γρηγορο,την γυναικα μου καυτη και την μπυρα μου παγωμενη !!!