iosub έγραψε:Εγώ υποπτεύομαι ότι ο tsipouroktonos "πήρε ανάποδες" που το μοιραίο DVD αναφερόταν στην Ίο. Πιθανόν εάν καταπιανόταν με τη Σίκινο, ή, με τις ομορφιές της Φολέγανδρου ακόμα καλύτερα, να ήταν λιγότερο εκνευρισμένος...
Τέλοσπάντων, όπως είπαμε η Ίος έχει μεγάλη καρδιά που τους χωράει όλους, το καλοκαίρι τον περιμένουμε στο νησί να ζήσει τις ομορφιές του! Θα κανονίσω προσωπικά να πάει για βουτιά και με τον guru Μπαμπάλα!!
Παίδες βαστάτε! Καταρχάς δεν τα έxω πάρει φίλε με το που διαδραματίστηκε η ταινία. Ούτε προσέβαλα την ΙΌ. Τώρα πως βγάλατε αυτό το συμπέρασμα πραγματικά δεν καταλαβαίνω!
Προσθεου! δεν εχω κάτι με το συγκεκριμένο νισι! Το εχώ επισκεφτεί σε διακοπές, είναι πανέμορφο με απίστευτες παραλίες, πόλη ευγενικούς κατικούς και πανέμορφες τουριστίες. Αλλά όλα αυτά δεν περίμενα να τα μάθω από ένα περιοδικό ψαροντούφεκου αλλά από ταξιδιωτικό γραφείο! Οπότε ξεχάστε το μέρος δεν με ενοχλεί η ΙΌΣ! Γιώργο με την πρώτη ευκερια θα χαρώ πολύ να πάμε ψάρεμα παρέα!)
Για εσάς κύριε Kόλια, δεν ξέρω αν σας ενόχλησε ποιο πολύ η ανορθογραφια της λέξης "αισχροκερδια" η η εννιά της. Υποστηρίζετε πως άρεσε η ταινία, εγώ βλέπω αντιδράσεις όταν δίνω σε φίλους το DVD .
Ίσως θάταν καλητερο να πηγενα μύκονο όπως γράφετε, αλλά μιας και γράφετε για "βαρύ πυροβολικό" μήπως θα ήταν εξίσου καλητερα να κάνατε και εσείς κάποιο ταξιδη προς Nιγηρία για το επόμενο DVD?
Εφόσον έχετε κέρδος και ανταποκρηση από αυτό που κάνετε, συνεχίστε να το κάνετε και αφήστε εμάς τους καφενόβιους να λέμε για το μακρι και το κοντό, μιας και αναφερόμαστε σε αντιστηχο θέμα.
Αυτό που θέλω να πω και δεν κατάλαβαν μερικοί είναι το να γεμίζεις με χρόνο μια ταινία με άσχετα πράγματα. Πράγματα που δεν αφορούν το ψαροντούφεκο. όταν αγωράζω έναν περιοδικό γαι υπολογιστές δεν είναι λογικό οι μισές σελίδες να αναφεροντε σε μαγιρική.
αναφέρομαι στο περιοδικού του καλοκαιριού..