Τα νέα του Freediving Club, Ακαδημίες Ε/Κ με τον Σταύρο Κασ

Κάτι νεο κυκλοφορεί.
Stavros
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: Τρί 08 Μάιος 2007, 12:09

Τα νέα του Freediving Club, Ακαδημίες Ε/Κ με τον Σταύρο Κασ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stavros » Δευ 23 Νοέμ 2009, 08:12

Καλημέρα Παιδιά,

σε λίγες εβδομάδες τελειώνει το 2009 το οποίο ήταν μια πολύ δραστήρια χρονιά για όλους εμάς στο Freediving Club, οργανώθηκαν 25 σχολεία σε πολλά μέρη της Ελλάδας, 3 αγώνες Ε/Κ βάθους μεταξύ των οποίων ο πολύ επιτυχημένος διεθνής αγώνας Mediterranean Freediving Meeting και ο πρώτος αγώνας βάθους στην Κρήτη σε συνεργασία με τον σύλλογο Ε/Κ και Ψ/Τ Ηρακλείου "Άπνους" ο οποίος ήταν και ο πρώτος τέτοιος αγώνας που οργανώνετε εκτός Αθηνών δίνοντας την ευκαιρία σε παιδιά από την Κρήτη να γνωρίσουν την αθλητική Ε/Κ.

Παράλληλα συμμετείχαμε στην διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πισίνας της AIDA International (η Παναγιώτα Μπαλάνου ώς διεθνής κριτής και ο Σταύρος Καστρινάκης ώς υπεύθυνος και εκπαιδευτής της ομάδας δυτών ασφαλείας) και σε σχολεία εκπαιδευτών εκτός Ελλάδος (στα σχολεία του DeeperBlue στην Μάλτα). :clapping:

Για την δραστηριότητά τους στην ελεύθερη κατάδυσης τα τελευταία χρόνια η Παναγιώτα Μπαλάνου "αναβαθμίστηκε" φέτος σε διεθνή κριτή AIDA επιπέδου Β το οποίο σημαίνει ότι έχει πλέον την δυνατότητα να είναι αρχηγός κριτών σε προσπάθειες Παγκοσμίων Ρεκόρ και σε διεθνείς αγώνες AIDA. Ο Σταύρος Καστρινάκης έχει επιλεγεί από την εκπαιδευτική επιτροπή της AIDA και αυτές τις ημέρες ψηφίζετε από την γενική συνέλευση της AIDA International ώς ο νέος Education Officer (Πρόεδρος της Εκπαιδευτικής Επιτροπής) του παγκόσμιου οργανισμού. Παράλληλα είναι υποψήφιος για το ειδικό βραβείο ICARE για την προσφορά του στην Ε/Κ διεθνώς ώς οργανωτής αγώνων και εκπαιδευτής δυτών ασφαλείας. (http://www.immersion-profonde.ch/index.htm?ICARE.htm)

Αυτά όμως για το τι έχει γίνει...ας δούμε λίγο τι ετοιμάζουμε για το μέλλον

Για το 2010 στο Freediving Club σκεφτήκαμε μια νέα προσέγγιση στον τρόπο διεξαγωγής σχολείων:

Τις Ακαδημίες Ε/Κ του Freediving Club.
Οι Ακαδημίες Ε/Κ είναι ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ετοιμάζουμε για το χειμώνα του 2010 και θα καλύπτει την ύλη του 2ου ή 3ου επιπέδου Ε/Κ AIDA International. Η διαφορά όμως είναι ότι αντί για το εντατικό πρόγραμμα των σχολείων 7-8 ημερών (2*) ή 10-15 ημερών (3*) οι Ακαδημίες θα γίνονται σε πιο χαλαρό ρυθμό με διάρκεια 4 εβδομάδων. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης κάθε Ακαδημίας θα περιλαμβάνει απογευματινά θεωρητικά (1 ή 2 την εβδομάδα) ή πρακτικά μαθήματα πισίνας(1 ή 2 την εβδομάδα) και μαθήματα στη θάλασσα τα Σαββατοκύριακα. Η ιδέα πίσω από το πρόγραμμα αυτό είναι ότι οι μαθητές δεν θα χρειάζεται να παρακολουθούν καθημερινά μαθήματα (μπορούν ακόμα και να παραλείψουν μαθήματα κάποιες ημέρες που δεν τους εξυπηρετούν μιας και τα μαθήματα υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις του κάθε επιπέδου) πράγμα που συμβαίνει σε ένα συνηθισμένο σχολείο Ε/Κ και συχνά δημιουργεί δυσκολίες στο πρόγραμμα πολλών μαθητών. Παράλληλα όμως οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πολύ περισσότερα πρακτικά μαθήματα πισίνας και θάλασσας από ότι σε ένα συνηθισμένο σχολείο πράγμα που θα τους επιτρέπει εμβαθύνουν πραγματικά στις γνώσεις που θα μεταδίδονται.
Η τιμή των προγραμμάτων αυτών θα είναι ελάχιστα υψηλότερη των κανονικών σχολείων του Freediving Club προσφέροντας όμως πολλαπλάσιο χρόνο πρακτικών μαθημάτων.

Ιανουάριος 2010 – 6 έως 31 Ιανουαρίου Freediving Club Academy 2ου Επιπέδου
Θεωρητικά Μαθήματα, 5 Μαθήματα Στατικής/Δυναμικής, 8 Μαθήματα Θάλασσας
Τιμή 330 ευρώ

Φεβρουάριος 2010 – 3 έως 28 Φεβρουαρίου Freediving Club Academy 3ου Επιπέδου
Θεωρητικά μαθήματα, 7 Μαθήματα Στατικής/Δυναμικής, 8 Μαθήματα Θάλασσας
Τιμή 380 ευρώ

Κατά την διάρκεια των Ακαδημιών θα υπάρξουν παράλληλα προγράμματα / σεμινάρια ψαροτούφεκου και υποβρύχιας φωτογραφίας. Για φίλους που έχουν παρακολουθήσει σχολείο αντίστοιχου επιπέδου AIDA ή άλλου οργανισμού και επιθυμούν να συμμετάσχουν στα πρακτικά μαθήματα (πισίνας/θάλασσας) της κάθε ακαδημίας για βελτίωση τεχνικής και επιδόσεων αυτό είναι δυνατό με σημαντικά μειωμένο κόστος.

Πληροφορίες
Τηλ 6977808648 – 210 8141378
Mail: info@freediving-club.gr
http://www.freediving-club.gr

Μέχρι τότε καλές βουτιές σε όλους μας !!! :amen:

Σταύρος
"The scuba diver dives to look around, the freediver dives to look inside..." Umberto Pelizzari

Stavros
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: Τρί 08 Μάιος 2007, 12:09

Re: Τα νέα του Freediving Club, Ακαδημίες Ε/Κ με τον Σταύρο Κασ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stavros » Τρί 24 Νοέμ 2009, 11:54

:)
"The scuba diver dives to look around, the freediver dives to look inside..." Umberto Pelizzari

Άβαταρ μέλους
Navaho
Δημοσιεύσεις: 1680
Εγγραφή: Κυρ 24 Ιαν 2010, 17:21
Τοποθεσία: Κρήτη

Re: Τα νέα του Freediving Club, Ακαδημίες Ε/Κ με τον Σταύρο Κασ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Navaho » Πέμ 28 Ιαν 2010, 22:42

exw kanei ta dio sxoleia me to Stauro 2* kai 3* epipedo stin Kriti Hrakleio! poli kalos ekpaideutis metadotikos kai exei kathierwsi kai mia dikia tou lexi pleon! Stauro: "zouliete" :thumbsup: :thumbsup:
Φουντουνια και πασης Ελλαδας

Επιστροφή στο “Νεα προϊόντα, Διαφήμιση”