Ηλεκτρολυτες
-
ΒΑΣΙΛΗΣΤΟΠ
Ηλεκτρολυτες
Γεια σας παιδια .Ο λογος που γραφω λεγεται ηλετρολυτες.Ποιοι ειναι οι καλυτεροι ;Οποιος φιλος γνωριζει ας γραψει την αποψη του.
Re: Ηλεκτρολυτες
Ενα λεμονι στιμμενο και σουρωμενο, μια γερη (ή και 2 αμα το θελεις πιο γλυκο) κουταλια σουπας ζαχαρι, μια πρεζα αλατι , μια πρεζα μαγειρ. σοδα και μια παστιλια μαγνησιο αναβραζον σε 700 με 800 γραμ. Νερο. Ενυδατωση σιγουρη και εγγυημενη .χωρις χημικα συντηρηκα καφεινες κλπ.
Ενα λεμονι στιμμενο και σουρωμενο, μια γερη (ή και 2 αμα το θελεις πιο γλυκο) κουταλια σουπας ζαχαρι, μια πρεζα αλατι , μια πρεζα μαγειρ. σοδα και μια παστιλια μαγνησιο αναβραζον σε 700 με 800 γραμ. Νερο. Ενυδατωση σιγουρη και εγγυημενη .χωρις χημικα συντηρηκα καφεινες κλπ.
Τα ίδια (περίπου) με την παραπάνω συνταγή χωρίς το μαγνήσιο χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια (1l νερού +1/2 λεμόνι+ 1 κουταλια σόδα+1κουταλια ζάχαρη).
-
ΒΑΣΙΛΗΣΤΟΠ
Ευχαριστω παιδια. Στα ιδια περιπου και γω φτιαχνω υποτονικο μείγμα στο μπουκαλι του νερου, 1 1/2 λιτρου .Για το μαγνησιο ομως δεν εβαζα.
Και χωρις μαγνησιο μια χαρα ειναι. Απλα εχω δη οτι οι καλοι ηλεκτρολυτες του εμποριου το περιεχουν, γιαυτο και εγω το προσθεσα. Λενε οτι βοηθα στην καλη λειτουργια νευρων και μυων ( δηλ. Κραμπες, μυικος τονος, γρηγορη αποκατασταση).
Πάντως , μετά το ψάρεμα ο ηλεκτρολύτης είναι ένας : Μπύρα ( ιδανικά με σουβλάκι ) . Σοβαρά όμως και το αλμορα μια χαρά είναι . 
Καλύτερος είναι αυτός που δεν σε πειράζει στο στομάχι, δεν σου φέρνει ξυνιλες, είναι ευχάριστος στην γεύση ώστε να πίνεις περισσότερο κλπ
Πρέπει να δοκιμάσεις διάφορους του εμπορίου που έχουν τα ίδια συστατικά πάνω κάτω ή σούπερ μαντολίνι δικιά σου συνταγή για να καταλήξεις ποιο δουλεύει καλύτερα σε σένα..
Πρέπει να δοκιμάσεις διάφορους του εμπορίου που έχουν τα ίδια συστατικά πάνω κάτω ή σούπερ μαντολίνι δικιά σου συνταγή για να καταλήξεις ποιο δουλεύει καλύτερα σε σένα..
Στη ξέρα και στην άπνοια
Καλύτερος είναι αυτός που δεν σε πειράζει στο στομάχι, δεν σου φέρνει ξυνιλες, είναι ευχάριστος στην γεύση ώστε να πίνεις περισσότερο κλπ
Στη ξέρα και στην άπνοια
Αυτό για την μπίρα το έχω ακούσει και μάλιστα, αν και δεν την πολύ συμπαθώ ,μετά το ψάρεμα την "επιζητώ"
Το δε μαγνήσιο, μου το συνταγογράφησε ο καρδιολόγος μου, σε μορφή ταμπλέτας αναβράζουσα, προχθές που πήγα για "τακτικό έλεγχο" για καθημερινή χρήση, γιατί λέει κάνει γενικά καλό ...
Το δε μαγνήσιο, μου το συνταγογράφησε ο καρδιολόγος μου, σε μορφή ταμπλέτας αναβράζουσα, προχθές που πήγα για "τακτικό έλεγχο" για καθημερινή χρήση, γιατί λέει κάνει γενικά καλό ...