Εκτελωνισμος και πινακιδες για αυτοκινητο γερμανιας
- thalassa50
- Ονοματεπώνυμο: jiannis petropoulos
Εκτελωνισμος και πινακιδες για αυτοκινητο γερμανιας
Οπως γραφει και ο τιτλος ,Μηπως εχουμε εκτελωνιστη και διεκπεραιωτη ψαροτουφεκα να νομιμοποιησουμε ενα με γερμανικες πινακιδες ιχ και να παρουμε ελληνικες πινακιδες ????
το δεν γινετε δεν υπαρχει ,το δεν θελω υπαρχει .
Re: Εκτελωνισμος και πινακιδες για αυτοκινητο γερμανιας
Αμα βρήκες άκρη θέλω και γω....
Ελευθερες Παραλίες για Ολους! https://www.facebook.com/groups/293254203200685/
-
Αν έχεις τόσο άκρες, μπορεί να γίνει και εκτελωνισμός σε άλλη περιοχή (π.χ. αντί για Αθήνα Θεσσαλονίκη).
Αν το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει κυκλοφορήσει Ελλάδα, αρχίζουν τα παρατράγουδα. Τότε μάλλον δεν βγάζεις άκρη χωρίς άκρη!
Δυστυχώς πληρώνουμε τα ευρωπαϊκά πρόστιμα για το συμφέρον του μονοπωλείου, για να μην πέφτουν οι τιμές!
Αν το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει κυκλοφορήσει Ελλάδα, αρχίζουν τα παρατράγουδα. Τότε μάλλον δεν βγάζεις άκρη χωρίς άκρη!
Δυστυχώς πληρώνουμε τα ευρωπαϊκά πρόστιμα για το συμφέρον του μονοπωλείου, για να μην πέφτουν οι τιμές!
De facto sensu stricto≈de jure sensu lato
Sicut erat in Principio, et Nunc, et Semper, et in [omnia] Seacula Seaculorum
- thalassa50
Ειναι ειδικη περιπτωση απο οτι μαθαινω απο κανα δυο εκτελωνιστες το δικο μου ,ο λογος οτι για να εκτελωνιστει και παρει πινακιδες θα πρεπει λεει να εχει σε ισχυ το κτεο γερμανιας ,ελα ομως που το αμαξι το εφερε η κορη μου το 2020 απο γερμανια για διακοπες με σκοπο σε δυο μηνες να ξαναεφευγε αλλα εμεινε εδω και βεβαια παπαλα το κτεο germany ,μεχρι περσι πληρωνα τα τελη στην γερμανια αλλα λογοι υγειας την κρατησαν οριστικα εδω οποτε το ξεδηλωσα περσι απο γερμανια και ψαχνω μπας βρεθει τροπος να ξεπεραστει αυτο που μου λενε για το κτεο εν ισχυ που δεν εχει βεβαια,
- thalassa50
Αν το φερεις απο εξω με κτεο εξωτερικου σε ισχυ δεν εχεις προβλημα με εκτελωνισμο κτλ,περα απο το κοστος ,εγω εχω κολλησει στο κτεο που δεν εχει εν ισχυ εμενα και ψαχνω τροπο μπας......
-
Τι ενδιαφέρον, αυτά δηλαδή που έρχονται από μάντρες εξωτερικού και πωλούνται σε μάντρες εσωτερικά με τιμολόγιο (αρχικά σαν προϊόν χωρίς πινακίδες, όχι σαν ΙΧ με πινακίδες) έχουν εν ισχύ ΚΤΕΟ; Μετά την αγορά δεν περνάει το πρώτο στην επικράτεια;
Και (αν λέμε) έχεις ένα σαράβαλο αντίκα και το κάνεις ανακαίνιση μετά από 20 χρόνια απόσυρσης και άνευ ΚΤΕΟ;
Ψάξε και για κανένα γνωστό σε μάντρα για πιο καλή πληροφόρηση τουλάχιστον. Και τελωνείο άλλης περιοχής.
Και (αν λέμε) έχεις ένα σαράβαλο αντίκα και το κάνεις ανακαίνιση μετά από 20 χρόνια απόσυρσης και άνευ ΚΤΕΟ;
Ψάξε και για κανένα γνωστό σε μάντρα για πιο καλή πληροφόρηση τουλάχιστον. Και τελωνείο άλλης περιοχής.
De facto sensu stricto≈de jure sensu lato
- thalassa50
Έχω κάνει μια προσπάθεια με μαντρα και περιμένω απάντησηichthyologist έγραψε: ↑Τρί 23 Ιούλ 2024, 12:56Τι ενδιαφέρον, αυτά δηλαδή που έρχονται από μάντρες εξωτερικού και πωλούνται σε μάντρες εσωτερικά με τιμολόγιο (αρχικά σαν προϊόν χωρίς πινακίδες, όχι σαν ΙΧ με πινακίδες) έχουν εν ισχύ ΚΤΕΟ; Μετά την αγορά δεν περνάει το πρώτο στην επικράτεια;