Αγορά μάσκας - covid
Re: Αγορά μάσκας - covid
Είναι φανερό ότι γίνεται μια εκστρατεία τρομοκρατίας για να πιστει ο κόσμος ότι το εμβόλιο είναι απαραίτητο, συνέχεια φασκουν και αντιφάσκουν οι "επιστήμονες". Από πίσω κρύβονται μεγάλα συμφέροντα, αποσιωπούνται παγκοσμίως επιστήμονες της πραγματικής επιστημονικής αποψης, στην Ελλάδα δε στοχοποιούνται κιόλας. Οι αριθμοι θανόντων απο γρίπη ιούς είναι μεγαλύτεροι (600.000). Βάλε στο τραπέζι και το φιάσκο που μετράνε για θανάτους πεθαμένους που πέθαναν ΜΕ κορονοιο και όχι ΑΠΟ. Βάλε και την ομολογία ότι το τεστ τους ανιχνευει κάθε κορονοιο και γρίπη και οχι μόνο τον συγκεκριμένο καταλαβαίνει και ο πιο καλοπιστος ότι βρωμάει η δουλεια. Οι αριθμοί δεν δικαιολογούν χαρακτηρισμό "πανδημίας". Βλέπει κανείς πολύ στημένο θέατρο μαζεμένο. Όσο για αχαρτογραφητη ασθένεια και κουσουρια μετά την θεραπεία αυτά εντάσσονται στην τρομοκρατία φίλε Δημήτρη κοτζ.
- andrianblue
- Ονοματεπώνυμο: Δημητρης
Αυτη η τοποθετηση ειναι προιον γνωσης η γνωμης?ftsak έγραψε: ↑Σάβ 19 Σεπ 2020, 13:34Είναι φανερό ότι γίνεται μια εκστρατεία τρομοκρατίας για να πιστει ο κόσμος ότι το εμβόλιο είναι απαραίτητο, συνέχεια φασκουν και αντιφάσκουν οι "επιστήμονες". Από πίσω κρύβονται μεγάλα συμφέροντα, αποσιωπούνται παγκοσμίως επιστήμονες της πραγματικής επιστημονικής αποψης, στην Ελλάδα δε στοχοποιούνται κιόλας. Οι αριθμοι θανόντων απο γρίπη ιούς είναι μεγαλύτεροι (600.000). Βάλε στο τραπέζι και το φιάσκο που μετράνε για θανάτους πεθαμένους που πέθαναν ΜΕ κορονοιο και όχι ΑΠΟ. Βάλε και την ομολογία ότι το τεστ τους ανιχνευει κάθε κορονοιο και γρίπη και οχι μόνο τον συγκεκριμένο καταλαβαίνει και ο πιο καλοπιστος ότι βρωμάει η δουλεια. Οι αριθμοί δεν δικαιολογούν χαρακτηρισμό "πανδημίας". Βλέπει κανείς πολύ στημένο θέατρο μαζεμένο. Όσο για αχαρτογραφητη ασθένεια και κουσουρια μετά την θεραπεία αυτά εντάσσονται στην τρομοκρατία φίλε Δημήτρη κοτζ.
Το μονο φανερο σημερα ειναι οτι το προβλημα ειναι οτι ανθρωποι νομιζουν οτι ειναι ειδικοι πανω σε θεματα τα οποια εχουν παντελη αγνοια, αλλα εχοντας πλεον σημερα τον τροπο να μεταδιδουν την αποψη τους μεσω του διαδικτυου και να μπορουν να επηρεαζουν μεγαλο μερος της κοινης γνωμης.
Το pcr τεστ που χρησιμοποιουν για να επιβεβαιωσουν ενα κρουσμα αν ψαξεις λιγο στο διαδικτυο θα δεις οτι δουλευει εντοπιζοντας συγκεκριμενα το γενετικο υλικο του ιου.
Το φιασκο που λες για πεθαμενους με κορωνοιο εχει να κανει με την στατιστικη η οποια βοηθαει την ιατρικη. Αν πχ ενας ανθρωπος εχει θεμα με τα νεφρα και το παλευει με αιμοκαθαρσεις κλπ και κολλησει κορονωιο, μπορει να πεθανει λογω των νεφρων του. Εσυ απο τι θεωρεις οτι πεθανε? Απο τα νεφρα η απο τον κορωνοιο?
Αυτα τα πραγματα βεβαια ειναι ευκολο κ λογικο να τα καταλαβαινουν μεταξυ τους επιστημονες που ασχολουνται με το θεμα και γνωριζουν πως και γιατι θα δηλωθει ενας θανατος με ποιον τροπο στατιστικα, αλλα ο μεσος ανθρωπος, που δεν εχει ιδεα και βλεπει φαντασματα οτι θελει να του βαλει τσιπακι ο Bill Gates, το μονο που βλεπει ειναι αποδεικτικα στοιχεια οτι αυτος εχει δικιο και η παγκοσμια επιστημονικη κοινοτητα, που εχει σπουδασει πανω σε αυτο το πραγμα το οποιο ο ιδιος εχει παντελη αγνοια, εχει αδικο... Η ακομα χειροτερα οτι εχει συνεννοηθει ολος ο πλανητης (ο ιδιος πλανητης που δεν μπορει να συνεννοηθει για το αν υπαρχει κλιματικη αλλαγη η οχι) για να οικονομησει μια εταιρια που υποτιθεται οτι εχει ετοιμο το εμβολιο αλλα δεν το βγαζει ακομα....
Πιστεύω πως από την στιγμή που δεν ξέρουμε πολλά πράγματα για την ασθένεια καλύτερα είναι να προφυλάξουμε τους εαυτούς μας και τους γύρο μας παρά να λέμε τα διάφορα που γράφονται στο ίντερνετ χωρίς να έχουμε ιδέα τι πραγματικά συμβαίνει ..Μακάρι να πάνε όλα καλά και να γυρίσουμε πάλι στην κανονικότητα
προϊόν γνώσης είναι η ανάρτηση μου δεν λέω κάτι καινούριο αφού ο ίδιος ο Τσίπρας έλεγε περνουσαν σαν θάνατο κορονοιου άνθρωπο με εγκεφαλίτιδα. Επιπλέον η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα που αναφέρεσαι έχει αποκλεισει από τα ΜΜΕ την υπόλοιπη επιστημονική κοινότητα και δεν ακούγεται η φωνή της. Αλλά αν βλεπεις μόνο Σκάι και μέγα δεν μπορείς να το διαπιστωσεις αυτο. Σε μας τώρα τελευταία έδωσε βήμα ο Χατζηνικολάου στον Φαίδωνα βοβολη και σε λίγες μέρες (προχθές) του ασκήθηκε πειθαρχικη δίωξη... Ζούμε καταστασεις μεσαίωνα. Το ζήτημα πάει από την ιατρική φύση στην πολιτική. Πρόκειται για πολιτική απάτη , όχι ιατρική. Ξέρουν τι κάνουν.jimskeet έγραψε: ↑Σάβ 19 Σεπ 2020, 14:13Αυτη η τοποθετηση ειναι προιον γνωσης η γνωμης?ftsak έγραψε: ↑Σάβ 19 Σεπ 2020, 13:34Είναι φανερό ότι γίνεται μια εκστρατεία τρομοκρατίας για να πιστει ο κόσμος ότι το εμβόλιο είναι απαραίτητο, συνέχεια φασκουν και αντιφάσκουν οι "επιστήμονες". Από πίσω κρύβονται μεγάλα συμφέροντα, αποσιωπούνται παγκοσμίως επιστήμονες της πραγματικής επιστημονικής αποψης, στην Ελλάδα δε στοχοποιούνται κιόλας. Οι αριθμοι θανόντων απο γρίπη ιούς είναι μεγαλύτεροι (600.000). Βάλε στο τραπέζι και το φιάσκο που μετράνε για θανάτους πεθαμένους που πέθαναν ΜΕ κορονοιο και όχι ΑΠΟ. Βάλε και την ομολογία ότι το τεστ τους ανιχνευει κάθε κορονοιο και γρίπη και οχι μόνο τον συγκεκριμένο καταλαβαίνει και ο πιο καλοπιστος ότι βρωμάει η δουλεια. Οι αριθμοί δεν δικαιολογούν χαρακτηρισμό "πανδημίας". Βλέπει κανείς πολύ στημένο θέατρο μαζεμένο. Όσο για αχαρτογραφητη ασθένεια και κουσουρια μετά την θεραπεία αυτά εντάσσονται στην τρομοκρατία φίλε Δημήτρη κοτζ.
Το μονο φανερο σημερα ειναι οτι το προβλημα ειναι οτι ανθρωποι νομιζουν οτι ειναι ειδικοι πανω σε θεματα τα οποια εχουν παντελη αγνοια, αλλα εχοντας πλεον σημερα τον τροπο να μεταδιδουν την αποψη τους μεσω του διαδικτυου και να μπορουν να επηρεαζουν μεγαλο μερος της κοινης γνωμης.
Το pcr τεστ που χρησιμοποιουν για να επιβεβαιωσουν ενα κρουσμα αν ψαξεις λιγο στο διαδικτυο θα δεις οτι δουλευει εντοπιζοντας συγκεκριμενα το γενετικο υλικο του ιου.
Το φιασκο που λες για πεθαμενους με κορωνοιο εχει να κανει με την στατιστικη η οποια βοηθαει την ιατρικη. Αν πχ ενας ανθρωπος εχει θεμα με τα νεφρα και το παλευει με αιμοκαθαρσεις κλπ και κολλησει κορονωιο, μπορει να πεθανει λογω των νεφρων του. Εσυ απο τι θεωρεις οτι πεθανε? Απο τα νεφρα η απο τον κορωνοιο?
Αυτα τα πραγματα βεβαια ειναι ευκολο κ λογικο να τα καταλαβαινουν μεταξυ τους επιστημονες που ασχολουνται με το θεμα και γνωριζουν πως και γιατι θα δηλωθει ενας θανατος με ποιον τροπο στατιστικα, αλλα ο μεσος ανθρωπος, που δεν εχει ιδεα και βλεπει φαντασματα οτι θελει να του βαλει τσιπακι ο Bill Gates, το μονο που βλεπει ειναι αποδεικτικα στοιχεια οτι αυτος εχει δικιο και η παγκοσμια επιστημονικη κοινοτητα, που εχει σπουδασει πανω σε αυτο το πραγμα το οποιο ο ιδιος εχει παντελη αγνοια, εχει αδικο... Η ακομα χειροτερα οτι εχει συνεννοηθει ολος ο πλανητης (ο ιδιος πλανητης που δεν μπορει να συνεννοηθει για το αν υπαρχει κλιματικη αλλαγη η οχι) για να οικονομησει μια εταιρια που υποτιθεται οτι εχει ετοιμο το εμβολιο αλλα δεν το βγαζει ακομα....
Να προσθέσω και κάτι προς τον Δημήτρη κοτζ όσον αφορά μόνιμες βλάβες. Αυτές μπορεί να δημιουργηθουν από κάθε ιό /γρίπη αν ο οργανισμος είναι επιβαρυμένος. Ένας επαγγελματίας από το λιμάνι έλειπε τρία χρόνια από την νθαλασσα. Τον βρήκα τον Ιούνιο ξεκίνησε με ζόρι να μπαίνει πάλι ο άνθρωπος για γαρίδες μου λέει πέρασα μια πνευμονία με είχαν 15 μέρες στην εντατική. Πότε;;; Τρία χρόνια πριν. Ο άνθρωπος ακόμα δεν συνήλθε πλήρως τρία χρόνια μετά. Έμειναν βλάβες αλλά είχε πρόβλημα στην καρδιά εξ αρχής... Φανταστειτε να το πάθαινε τώρα τι θα λέγανε για θύμα κορονοιου εντατικές και δεν συμαζευεται...
Καλησπέρες.
Όσον αφορά στη θρυλούμενη σοβαρότητα του κορονοϊού, όντως πολλές και αντικρουόμενες απόψεις εκφράζονται στο διαδίκτυο (για τα ΜΜΕ δεν θα πω τίποτε γιατί όποτε μας βολεύει, υπάρχει και ΕΣΡ και διάφορα παρόμοια επιλεκτικής ενεργοποίησης ΄΄όργανα΄΄), και εκτοξεύονται κατηγορίες αλλήλων είτε για συνομωσιολογία, είτε για ΄΄νόμιμη΄΄ μεν, ανήθικη δε σε βαθμό και ένταση, προώθηση της ανάγκης για μάσκες,τεστ, εμβόλια κ.α. όμορφα...
Θα σταθώ στους απλούς αριθμούς και μάλιστα χωρίς καν να υποστηρίξω την άποψη που θέλει να παρουσιάζονται ψευδώς, περιστατικά με θανατηφόρα κατάληξη να έχουν ως αιτία θανάτου τον κορονοϊό...
Και συγκεκριμένα: πόσους θανάτους είχαμε, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και παγκοσμίως, το 2018, το 2019 και το Α΄6μηνο του 2020, από την κοινή γρίπη και πόσους από τον κορονοϊό;
Εκτός της απίθανης περίπτωσης να διάβασα παντού άλλα αντί άλλων, οι από γρίπη είναι υπερτριπλάσιοι από εκείνους λόγω κορονοϊού. Παντού!
Αυτή η αναλογία, τουλάχιστον σε βάζει σε σκέψεις -το καλό που σου θέλω -, και μένει να δούμε πού και πότε και πώς θα χαραχτεί η γραμμή του ορίου στην παγκόσμια αυτή τρέλα που απειλεί να πισωγυρίσει την ανθρωπότητα για τα καλά...
Κατακλείδα: Τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι δεν πρέπει να παίρνουμε τα μέτρα προφύλαξης όπως αυτά συστήνονται από τους ειδικούς. Τα βασικά μάλιστα, πρέπει να τηρούνται ευλαβικά (καθαριότητα χεριών, ουτως ή άλλως τα χέρια όχι στο πρόσωπο και προσοχή τι τρωμε και τι πίνουμε έξω από το σπίτι όπου δεν εχουμε πλήρη έλεγχο των συνθηκών προετοιμασίας των φαγητών ή ποτών μας). Οι προφυλάξεις αυτές θα μας γλιτώσουν άλλωστε και από τις εποχιακές ιώσεις που συνήθως είναι ήσσονος σοβαρότητας αλλά πάντως μας ταλαιπωρούν και μας κρατάνε μακριά κι από τη θάλασσα και το ψάρεμα!
Όσον αφορά στη θρυλούμενη σοβαρότητα του κορονοϊού, όντως πολλές και αντικρουόμενες απόψεις εκφράζονται στο διαδίκτυο (για τα ΜΜΕ δεν θα πω τίποτε γιατί όποτε μας βολεύει, υπάρχει και ΕΣΡ και διάφορα παρόμοια επιλεκτικής ενεργοποίησης ΄΄όργανα΄΄), και εκτοξεύονται κατηγορίες αλλήλων είτε για συνομωσιολογία, είτε για ΄΄νόμιμη΄΄ μεν, ανήθικη δε σε βαθμό και ένταση, προώθηση της ανάγκης για μάσκες,τεστ, εμβόλια κ.α. όμορφα...
Θα σταθώ στους απλούς αριθμούς και μάλιστα χωρίς καν να υποστηρίξω την άποψη που θέλει να παρουσιάζονται ψευδώς, περιστατικά με θανατηφόρα κατάληξη να έχουν ως αιτία θανάτου τον κορονοϊό...
Και συγκεκριμένα: πόσους θανάτους είχαμε, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και παγκοσμίως, το 2018, το 2019 και το Α΄6μηνο του 2020, από την κοινή γρίπη και πόσους από τον κορονοϊό;
Εκτός της απίθανης περίπτωσης να διάβασα παντού άλλα αντί άλλων, οι από γρίπη είναι υπερτριπλάσιοι από εκείνους λόγω κορονοϊού. Παντού!
Αυτή η αναλογία, τουλάχιστον σε βάζει σε σκέψεις -το καλό που σου θέλω -, και μένει να δούμε πού και πότε και πώς θα χαραχτεί η γραμμή του ορίου στην παγκόσμια αυτή τρέλα που απειλεί να πισωγυρίσει την ανθρωπότητα για τα καλά...
Κατακλείδα: Τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι δεν πρέπει να παίρνουμε τα μέτρα προφύλαξης όπως αυτά συστήνονται από τους ειδικούς. Τα βασικά μάλιστα, πρέπει να τηρούνται ευλαβικά (καθαριότητα χεριών, ουτως ή άλλως τα χέρια όχι στο πρόσωπο και προσοχή τι τρωμε και τι πίνουμε έξω από το σπίτι όπου δεν εχουμε πλήρη έλεγχο των συνθηκών προετοιμασίας των φαγητών ή ποτών μας). Οι προφυλάξεις αυτές θα μας γλιτώσουν άλλωστε και από τις εποχιακές ιώσεις που συνήθως είναι ήσσονος σοβαρότητας αλλά πάντως μας ταλαιπωρούν και μας κρατάνε μακριά κι από τη θάλασσα και το ψάρεμα!
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
Pescare ergo sum
Pescare ergo sum
- dimitrikotz
Ftsak αφού δεν έχεις πειστεί μέχρι τώρα και ο Θεός ο ίδιος να στο πει, εσύ έχεις διαμορφωμένη άποψη, οπότε περιττεύει κάθε κουβέντα. Το επιχείρημα ότι το είπε ο Τσίπρας πρέπει να σου πω ότι προσωπικά σε μένα, λειτουργεί αντιστρόφως, αφού το είπε είμαι πεπεισμένος ότι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Δεν θέλω να μπούμε σε αυτό το τρυπάκι όμως γιατί πολιτικοποιούμε μία κουβέντα που είναι ιατρικής και όχι πολιτικής φύσης. Το θέμα γίνεται πολιτικό αφ' ής στιγμής πρέπει να εφαρμοστούν κάποια μέτρα που εισηγείται η ιατρική κοινότητα.
Δεν είμαι ειδικός επιστήμονας και φαντάζομαι ούτε εσύ. Έχω ωστόσο μία στοιχειώδη μόρφωση και ακούω με πολλή προσοχή και σύνεση τις απόψεις των επιστημόνων που είναι και καθ' ύλην αρμόδιοι. Δεν ενστερνίζομαι καθόλου τις θεωρίες συνωμοσίας, αλλά και δεν αποκλείω αυτός ο ιός να είναι μην προέρχεται από την φύση και να ξέφυγε από κάποιο εργαστήριο. Ο ιός ωστόσο υπάρχει και κάνει ζημιά. Εχουν γίνει lock down, έχουν παραλύσει οικονομίες, έχουν χαθεί δισεκατομμύρια δολλάρια, έχουν χαθεί εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπινες ζωές. Όλα αυτά είναι γεγονότα και όχι μυθεύματα. Είμαι κι εγώ στις λεγόμενες ομάδες υψηλού κινδύνου λόγω ηλικίας. Ακόμα λοιπόν και να δεχτώ ότι έχεις δίκιο (που δεν συμφωνώ καθόλου), δεν θέλω να ρισκάρω ούτε την ζωή μου, ούτε την περίπτωση να στερηθώ κάτι που αγαπώ τόσο πολύ όσο η θάλασσα. Αν έχεις εσύ δίκιο, απλά μπαίνω στην ταλαιπωρία να φοράω μία μάσκα, αν όμως δίκιο έχω εγώ μπαίνω στο ρίσκο να φορέσω αναπνευστήρα, όχι όμως αυτόν που θέλω να φορέσω!!! Εν ολίγοις συμφωνώ με τον έτερο Δημήτρη τον Θεσσαλονικιό.
Δεν είμαι ειδικός επιστήμονας και φαντάζομαι ούτε εσύ. Έχω ωστόσο μία στοιχειώδη μόρφωση και ακούω με πολλή προσοχή και σύνεση τις απόψεις των επιστημόνων που είναι και καθ' ύλην αρμόδιοι. Δεν ενστερνίζομαι καθόλου τις θεωρίες συνωμοσίας, αλλά και δεν αποκλείω αυτός ο ιός να είναι μην προέρχεται από την φύση και να ξέφυγε από κάποιο εργαστήριο. Ο ιός ωστόσο υπάρχει και κάνει ζημιά. Εχουν γίνει lock down, έχουν παραλύσει οικονομίες, έχουν χαθεί δισεκατομμύρια δολλάρια, έχουν χαθεί εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπινες ζωές. Όλα αυτά είναι γεγονότα και όχι μυθεύματα. Είμαι κι εγώ στις λεγόμενες ομάδες υψηλού κινδύνου λόγω ηλικίας. Ακόμα λοιπόν και να δεχτώ ότι έχεις δίκιο (που δεν συμφωνώ καθόλου), δεν θέλω να ρισκάρω ούτε την ζωή μου, ούτε την περίπτωση να στερηθώ κάτι που αγαπώ τόσο πολύ όσο η θάλασσα. Αν έχεις εσύ δίκιο, απλά μπαίνω στην ταλαιπωρία να φοράω μία μάσκα, αν όμως δίκιο έχω εγώ μπαίνω στο ρίσκο να φορέσω αναπνευστήρα, όχι όμως αυτόν που θέλω να φορέσω!!! Εν ολίγοις συμφωνώ με τον έτερο Δημήτρη τον Θεσσαλονικιό.
O ταιτινος συνόψισε άριστα την κατάσταση.
Τώρα Δημήτρηκοτζ γράφεις "ο ιος υπάρχει και κανει ζημιά" συμφωνούμε σε αυτό. Αλλά υπάρχει και κάνει τόση ζημιά όση έκαναν πάντα όλοι οι ιοί. Την πραγματική ζημιά στην οικονομία και στις ζωές μαςτην κάνουν οι κυβερνήσεις με τα λοκνταουν όχι ο ιός αυτός καθαυτός. Δεν επιτρέπεται η θεραπεία να κάνει μεγαλύτερη ζημιά από την ίδια την ασθένεια. Δεν θα σταματήσει η ζωή για μια ιωση. Βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας δηλαδή. Αν δεν υπήρχε καμία ιδιαίτερη αναφορά στην αρρώστια αυτή κόβω το κεφάλι μου δεν θα είχαμε αντιληφθεί τίποτα διαφορετικό και αυτό το λένε οι αριθμοί, όχι εγω.Και γράφεις ότι φοβάσαι μην χάσεις την θάλασσα απο τον ιο... Την θάλασσα φίλε μου ήδη την χάσαμε με το τσίρκο του λοκνταουν δύο μήνες και τρέχαμε ιδίως οι πιο εθισμένοι με την θάλασσα όπως εγω να πάρουμε χαρτί από γιατρό για μπανια... και ίσως επαναληφθεί αυτή η κοροϊδία μακάρι όχι.
Τώρα Δημήτρηκοτζ γράφεις "ο ιος υπάρχει και κανει ζημιά" συμφωνούμε σε αυτό. Αλλά υπάρχει και κάνει τόση ζημιά όση έκαναν πάντα όλοι οι ιοί. Την πραγματική ζημιά στην οικονομία και στις ζωές μαςτην κάνουν οι κυβερνήσεις με τα λοκνταουν όχι ο ιός αυτός καθαυτός. Δεν επιτρέπεται η θεραπεία να κάνει μεγαλύτερη ζημιά από την ίδια την ασθένεια. Δεν θα σταματήσει η ζωή για μια ιωση. Βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας δηλαδή. Αν δεν υπήρχε καμία ιδιαίτερη αναφορά στην αρρώστια αυτή κόβω το κεφάλι μου δεν θα είχαμε αντιληφθεί τίποτα διαφορετικό και αυτό το λένε οι αριθμοί, όχι εγω.Και γράφεις ότι φοβάσαι μην χάσεις την θάλασσα απο τον ιο... Την θάλασσα φίλε μου ήδη την χάσαμε με το τσίρκο του λοκνταουν δύο μήνες και τρέχαμε ιδίως οι πιο εθισμένοι με την θάλασσα όπως εγω να πάρουμε χαρτί από γιατρό για μπανια... και ίσως επαναληφθεί αυτή η κοροϊδία μακάρι όχι.
- thalassa50
- Ονοματεπώνυμο: jiannis petropoulos
Υπάρχει η δεν υπάρχει θεραπεία του covid???
Στης προηγουμενες ιοσης covid (γιατί όλοι covid είναι)η επιστήμη έβγαζε και το ανάλογο εμβόλιο,εδώ σε αυτό το covid 19 η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά και Όλος ο πλανήτης λέει ότι δεν υπάρχει εμβόλιο άρα ούτε θεραπεία
Τώρα στο οικονομικό θέμα ίσως συμφωνήσω μαζί σου αλλά από την άλλη είναι και δύσκολο για κάτι άγνωστο και εκεί κάποιοι αντέγραφαν άλλους σε ότι αφορά μέτρα και αντιμετώπιση (ευτυχώς την πρώτη φορά έτυχε να είμαι Γερμανία τρεις μήνες έτσι δεν κατάλαβα τίποτα περίπου μιας και εκεί δεν υπήρχαν sms και χαρτιά )ακόμα ποιο φρεε ήταν στην Σουηδία η οποία σήμερα παράδοξος δεν έχει δεύτερο κύμα όπως η υπόλοιπες χώρες όπως λένε τα ΜΜΕ
Σίγουρα καμία χώρα δεν σηκώνει δεύτερο λοκνταουν πλέον
Τι θέμα όμως που παραβλέπεις συνεχώς φίλε ftsak είναι ότι όλος ο κόσμος λέει ότι δεν υπάρχει θεραπεία
This is the question
Στης προηγουμενες ιοσης covid (γιατί όλοι covid είναι)η επιστήμη έβγαζε και το ανάλογο εμβόλιο,εδώ σε αυτό το covid 19 η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά και Όλος ο πλανήτης λέει ότι δεν υπάρχει εμβόλιο άρα ούτε θεραπεία
Τώρα στο οικονομικό θέμα ίσως συμφωνήσω μαζί σου αλλά από την άλλη είναι και δύσκολο για κάτι άγνωστο και εκεί κάποιοι αντέγραφαν άλλους σε ότι αφορά μέτρα και αντιμετώπιση (ευτυχώς την πρώτη φορά έτυχε να είμαι Γερμανία τρεις μήνες έτσι δεν κατάλαβα τίποτα περίπου μιας και εκεί δεν υπήρχαν sms και χαρτιά )ακόμα ποιο φρεε ήταν στην Σουηδία η οποία σήμερα παράδοξος δεν έχει δεύτερο κύμα όπως η υπόλοιπες χώρες όπως λένε τα ΜΜΕ
Σίγουρα καμία χώρα δεν σηκώνει δεύτερο λοκνταουν πλέον
Τι θέμα όμως που παραβλέπεις συνεχώς φίλε ftsak είναι ότι όλος ο κόσμος λέει ότι δεν υπάρχει θεραπεία
This is the question
το δεν γινετε δεν υπαρχει ,το δεν θελω υπαρχει .
- andrianblue
Εδω λιγο πιο πανω απο μενα στο ασβεστοχωρι ειναι το γηροκομειο που εμφανιστηκαν τα κρουσματα. Ειχαν αν θυμαμαι καλα 35 κρουσματα και πεθαναν οι 23? Κατι τετοιο δε θυμαμαι ακριβως τα νουμερα. Και αυτο ενω αρχισαν να απομονωνουν τους τροφιμους με το που εμφανιστηκε το πρωτο κρουσμα. Παππους φιλου μου ηταν εκει κ εφυγε απο κορωνοιο.
Αλλα μαλλον ηταν μια κλασικη ιωση οπως αυτες που εχουμε καθε καλοκαιρι και θεριζουν τα γηροκομεια ολης της χωρας.
Και στην Ιταλια τοτε στις αρχες που ξεκινησε το θεμα κ εκει μαλλον τα ξεχασαμε τι γινοτανε, Μαρτιο-Απριλιο που πεθαινανε 700-800 ατομα καθε μερα
και δεν χωρουσαν στις ΜΕΘ οι διασωληνωμενοι.
https://www.worldometers.info/coronavir ... try/italy/
Αλλα μαλλον ηταν μια κλασικη ιωση οπως αυτες που εχουμε καθε καλοκαιρι και θεριζουν τα γηροκομεια ολης της χωρας.
Και στην Ιταλια τοτε στις αρχες που ξεκινησε το θεμα κ εκει μαλλον τα ξεχασαμε τι γινοτανε, Μαρτιο-Απριλιο που πεθαινανε 700-800 ατομα καθε μερα
και δεν χωρουσαν στις ΜΕΘ οι διασωληνωμενοι.
https://www.worldometers.info/coronavir ... try/italy/
Λοιπόν άλλο πράγμα είναι το εμβόλιο και άλλο η θεραπεία. Θεραπεία πραγματική δεν υπάρχει για κανέναν ιό, τα ανέλυσα σε προηγουμενη μου ανάρτηση. Το εμβόλιο ναι δεν υπάρχει αλλά και για τις απλές ιώσεις που υπάρχει ποιος το κάνει αλήθεια;;; Ελάχιστα ατομα. Και μπορεί κανείς να το πάρει ΤΕΛΕΙΩΣ αναποδα... Αν από τους ιούς για τους οποίους υπάρχουν εμβόλια πεθαίνουν τόσοι άνθρωποι περίπου όσοι πεθαινουν από κοροινοι τότε τι νόημα έχει να ψάχνουμε το εμβόλιο;;; Εύλογη απορία...
Τζιμσκετ αυτό με το γηροκομείο δεν το ξέρω αλλά δεν λέει τίποτα εμείς κοιτάμε στατιστικά γενικά, το ότι ένα λεωφορείο γεμάτο με κόσμο έπεσε από έναν γκρεμό δίπλα από δρόμο και σκοτώθηκαν όλοι δεν σημαίνει ότι πρέπει να κλείσουμε τον δρόμο. Έβαλες έναν σύνδεσμο που γράφει πόσοι πεθαναν Ιταλοί από αυτόν τον κορονοιο φέτος. Σε προκαλω να ψάξεις ποσοι Ιταλοί πέθαναν το 2018 από γρίπη... Και αν αρχίσεις να κάνεις τέτοιες συγκρίσεις αρχιζεις να καταλαβαίνεις ότι βρωμάει η υπόθεση...
Γράψατε καποιοι παραπανω ότι "ακολουθούμε ότι λένε οι επιστήμονες"... Η πραγματική έκφραση είναι ακολουθουμε ότι λένε οι εντολοδόχοι διορισμένοι από τις κυβερνησεις επιστήμονες. Πάρτε μια γεύση από τους άλλους επιστήμονες τους οποίους έχουν φημωσει... Πριν πέντε ώρες ανέβασε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση ο Φαίδων βοβολης με τοποθετήσεις τέτοιων επιστημόνων της άλλης άποψης... Λοιπόν πιστεύω αρκετά το κουρασαμε...
Τζιμσκετ αυτό με το γηροκομείο δεν το ξέρω αλλά δεν λέει τίποτα εμείς κοιτάμε στατιστικά γενικά, το ότι ένα λεωφορείο γεμάτο με κόσμο έπεσε από έναν γκρεμό δίπλα από δρόμο και σκοτώθηκαν όλοι δεν σημαίνει ότι πρέπει να κλείσουμε τον δρόμο. Έβαλες έναν σύνδεσμο που γράφει πόσοι πεθαναν Ιταλοί από αυτόν τον κορονοιο φέτος. Σε προκαλω να ψάξεις ποσοι Ιταλοί πέθαναν το 2018 από γρίπη... Και αν αρχίσεις να κάνεις τέτοιες συγκρίσεις αρχιζεις να καταλαβαίνεις ότι βρωμάει η υπόθεση...
Γράψατε καποιοι παραπανω ότι "ακολουθούμε ότι λένε οι επιστήμονες"... Η πραγματική έκφραση είναι ακολουθουμε ότι λένε οι εντολοδόχοι διορισμένοι από τις κυβερνησεις επιστήμονες. Πάρτε μια γεύση από τους άλλους επιστήμονες τους οποίους έχουν φημωσει... Πριν πέντε ώρες ανέβασε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση ο Φαίδων βοβολης με τοποθετήσεις τέτοιων επιστημόνων της άλλης άποψης... Λοιπόν πιστεύω αρκετά το κουρασαμε...
Δεν το κουρασαμε φίλε ftsak,,,κουραστήκαμε να ακούμε για το πόσο επικίνδυνος είναι ο ιός, Συγνωμη παιδιά αλλά δειτε λίγο πιο μακριά, δεν υπάρχει περίπτωση να περνούσαν ανάλογους νόμους και απαγορεύσεις τύπου στέλνω σμσ να βγω απο το σπίτι μου!!! Για οσους μιλούν για θεωρίες δυστυχώς είναι η πραγματικότητα και την ζούμε, δεν είναι θεωρία οτι υπάρχει νόμος να φορούν τα παιδιά 5+ ετών μάσκα!!!!Να θυμηθούμε προ 10+ χρόνια τα ΜΜΕ πως παρουσίαζαν την άνοδο του χρήματιστηριου κ δυστυχώς πολλοί συνάνθρωποι την πάτησαν,,,να θυμηθούμε πρόσφατα προ 3ετιας τις καθημερινές αναφορές για το τεράστιο χρέος μας ως χώρα, όλο χρεος μνημόνιο χρέος μνημόνιο,,,ως δια μαγείας ουδεμία αναφορά πλέον για αυτά και μάλιστα υπάρχει και έκτακτη οικονομική ενίσχυση απο τας ευρωπας!!!!!πέρασαν όμως τοσους φόρους τοτε,ενφια κτλ κτλ...τα ίδια τώρα, ιος θανατοι κρούσματα ιός θανατοι κρούσματα,,,,πέρασαν νόμους που δεν θα περνούσαν για κανένα λόγο...μα θα μου πεις φίλε γιατί μιλάς για την Ελλάδα είναι παγκοσμιο,,,εκεί είναι και η κατάληξη,,,παγκοσμιοποίησης κυριοι
- dimitrikotz
Λοιπόν αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι ενώ εντός νερού έχουμε ένα είδος 'συνεκτικού ιστού', εκτός νερού είμαστε άνθρωποι με εντελώς διαφορετικές καταβολές, αντιλήψεις, πολιτικά πιστεύω, και background. Ας μείνουμε λοιπόν σ' αυτά που μας ενώνουν, και ας αφήσουμε αυτά που μας χωρίζουν!
- andrianblue
Συμφωνω. Εξ αλλου στο φορουμ μπαινουμε για να ασχοληθουμε με το χομπυ μας.dimitrikotz έγραψε: ↑Σάβ 19 Σεπ 2020, 23:44Λοιπόν αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι ενώ εντός νερού έχουμε ένα είδος 'συνεκτικού ιστού', εκτός νερού είμαστε άνθρωποι με εντελώς διαφορετικές καταβολές, αντιλήψεις, πολιτικά πιστεύω, και background. Ας μείνουμε λοιπόν σ' αυτά που μας ενώνουν, και ας αφήσουμε αυτά που μας χωρίζουν!
Για τη μασκα λοιπον μιας και ξεφυγαμε απο το θεμα λογικα καθε καταστημα θα πρεπει να εχει καποιο πρωτοκολλο για το αν και πως θα γινεται δοκιμη της μασκας.
- maimouth
- Ονοματεπώνυμο: Costas Vasilakopoulos
at the top of the mountain.. cinamon
...από τη πόλη έρχομαι και στη κορφή κανέλλα