Ο ΖΑΝ επιτέλους έσπασε την σιωπή του για μένα, το εκτιμώ ιδιαιτέρως (όπως και το ότι μου δΑΝεισε το ρολόι του ότΑΝ είχα δώσει το δικό μου για service). Nίκο μου για σένα ισχύει ότι και για τον Ψαρογιατρό: έχεις πολλή νιότη μέσα σου και σε όλλλα τα πράγματα που κΑΝεις ταιριάζεις και το ψαροντούφεκο. Κώστα Προμπονά σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια: πέρα από την φυσική φθορά που φέρνουν τα χρόνια και την μείωση της αερόβιας ικΑΝότητας κλπ, πιστεύω ότι και με μικρότερη χωρητικότητα πνευμόνων γίνεται να πας "βαθιά": μία μικρόσωμη αθλήτρια ε.κ. μέ όγκο πνευμόνων 3,5 λίτρα μόνο πήγε 65 μέτρα ΑΝ θυμάμαι καλά. Φυσικά χρειάζεται προετοιμασία: είτε ψαρεύεις συνέχεια βαθιά όπως ο Σταύρος (ψαρογιατρός) και είσαι και σε καλή φυσική κατάσταση λόγω γενικότερου τρόπου ζωής, είτε προπονείσαι με συγκεκριμένο τρόπο το χειμώνα που θα σου δώσει τα απαραίτητα για τις βαθιές καλοκαιρινές βουτιές. Αυτό μπορούσΑ Να κΑΝω εγώ που δεν έχω και ιδιαίτερα κουραστική δουλειά (γραφείο) και φυσικά πρόσεχα την διατροφή μου (στο φυσιολογικό βάρος), χωρίς να κΑΝω καταχρήσεις. Φυσικά η προπόνηση είναι πολύ κουραστική, ασύγκριτα περισσότερο από μια βουτιά στο σχοινί, αλλά αποτέλεσε την βάση και η βουτιά απλά την κορυφή μιας πυραμίδας.
Εύχομαι να έχετε όλοι ένα καλό καλοκαίρι.
ΥΓ Μαϊμούθη δόξα και τιμή στους iron maiden...