Για τους ερασιτέχνες και το νέο νομοσχέδιο
Για τους ερασιτέχνες και το νέο νομοσχέδιο
ένα τραγούδι αφιερωμένο στο νομοσχέδιο για την αλιεία! επειδή έχω πονοδοντο είναι σε μουσική ραπ.-γρι γρι και ανεμοτρατες στη θάλασσα αρμενιζουν/στηρες ροφους μαγιατικα σα στάχυα τους θερίζουν/κοχύλια πιάνουν και σαργούς και γαβρους και σαρδέλες/και σημαδουρες αν θα δουν μας κάνουνε κορδέλες/που πάτε βρε εμείς εδώ βγάζουμε το ψωμί μας/αντε φύγετε γρήγορα η θάλασσα δική μας/θα πούμε στην επίτροπο της ευρώ αλιείας/όλους εσάς να κυνηγούν όλοι μετά μανίας/την θάλασσα θα βλέπετε μονάχα με το κυαλι/κι ας την εκαναμε εμείς το μαύρο της το χάλι/μα μην ξεχνάτε όλοι εσείς κι ας είμαστε σε κρίση/σαν πάρουμε ανάποδες το μάτι σαν γυρίσει/στην θάλασσα ελεύθερα εμείς θα κολυμπαμε/γιατί είναι η πατρίδα μας γιατί την αγαπάμε/ψαρεύουμε με σεβασμό μονάχα για να φάμε/ψαρεύουμε επιλεκτικά και δεν τα κονομαμε. Αφιερωμένο στους πολλούς ερασιτέχνες ανιδιοτελεις ψαράδες που δεν τρώνε ψάρια ιχθυοτροφείου
- kostasprobonas
Re: Για τους ερασιτέχνες και το νέο νομοσχέδιο
Γιώργη, πραγματικά:Μια έξοχη καλλιτεχνική σύνθεση
ΕΥΓΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!

ΕΥΓΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!
Ars Longa, Vita Brevis
https://www.youtube.com/watch?v=1qL1C1ffKa4
https://www.youtube.com/watch?v=1qL1C1ffKa4
Επίσης αφιερωμένο στους μεγαλοαστους με τις θαλαμηγους και τα υπερταχυπλοα που πιστεύουν ότι είναι τα παιδιά ενός ανώτερου θεού και ότι τα πάντα τους ανήκουν η κρίση αργά ή γρήγορα θα κτυπήσει και τη δική τους πόρτα κι ας χειροκροτουν τα μνημονια εμείς έχουμε μάθει και στα λίγα αυτοί να δούμε!
Το έγραψα έτσι για να ελαφρυνουμε την ατμόσφαιρα εμείς οι εραστές της θάλασσας δεν έχουμε τίποτα να μοιράσουμε αλλά ούτε και να μοιραστούμε με αυτούς που προανέφερα και δεν θα ξανά ασχοληθώ μαζί τους αντίθετα με όλους εμάς που μας ενώνουν περισσότερα από όσα ασήμαντα μας χωρίζουν. Χαιρετίσματα στο όμορφο νησί σας όπου έκανα και ένα χρόνο φαντάρος. Νάσαι καλά.
Ποιο είναι το άσμα φιλαράκι;
Τι λέει το νέο νομοσχέδιο;
Όλοι εμείς ξέρουμε ότι χωρίς ανάσα ΜΟΝΟ ζούμε.
Τι λέει το νέο νομοσχέδιο;
Όλοι εμείς ξέρουμε ότι χωρίς ανάσα ΜΟΝΟ ζούμε.
Δεν είμαι στο μυαλό του νομοθετη αλλά όταν ακούω διαβούλευση με όλους τους φορείς ξέρω ότι αυτοί που αποφασίζουν εκ Βρυξελλών μεριά κάτι θα έχουν στο μυαλό τους.Αν κάνω λάθος και εισακουστεί ο ερασιτέχνης το διαγράφουμε.
- jimmy76gr
- Ονοματεπώνυμο: Δημητριος Α.
καλό κομματι...
κανω ενα τσιγαρο και την κανω...(το έκοψα!!!)
Ελπίζω να μην μπέρδεψα τους συναδέλφους δεν ξέρω τι ακριβώς λέει το νέο νομοσχέδιο για αυτό το έβαλα στο χαλαρά σίγουρα όμως καλό για μας δεν θα ναι . Έτσι για την πλάκα μας...
- thalassa50
- Ονοματεπώνυμο: jiannis petropoulos
βρε παιδιά ένας μουσικόσυνθέτης δεν υπάρχει ανάμεσα μας να γράψει την μουσική ???
τζορτζ ,απλά απίθανο βρε φίλε ,φανταστικό

τζορτζ ,απλά απίθανο βρε φίλε ,φανταστικό

το δεν γινετε δεν υπαρχει ,το δεν θελω υπαρχει .
Χαίρομαι που σου άρεσε φίλε thalassa.Περισσοτερο ήταν μια προσπάθεια εκτόνωσης γιατί πολύ σοβαρά τα παίρνουμε όλα και εμου πρωτίστως.Ο φίλτατος Προμπονας είχε τις ανησυχίες του είπα και εγώ ολίγον ακομψα τις σκέψεις μου οπότε έπρεπε να βάλω λίγο χιούμορ στη συζήτηση. Αν στο κάτω κάτω μας ζορισουν εμείς θα συνεχίσουμε αυτό που αγαπάμε.
- VIPER
- Ονοματεπώνυμο: Αργουδέλης Αλέξανδρος
Θα μασ ζορισουν οικονομικά(περισσότερο) και μετα σε όλα τάλλα.
ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
-- ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ --
My Channel...
https://www.youtube.com/channel/UCu9JjC ... r6gUBCJPvg
-- ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ --
My Channel...
https://www.youtube.com/channel/UCu9JjC ... r6gUBCJPvg
Να δούμε για πόσο θα ανεχόμαστε ότι μας επιβάλλουν φίλε Αλέξανδρε.
GiorgosS έγραψε:ένα τραγούδι αφιερωμένο στο νομοσχέδιο για την αλιεία! επειδή έχω πονοδοντο είναι σε μουσική ραπ.-γρι γρι και ανεμοτρατες στη θάλασσα αρμενιζουν/στηρες ροφους μαγιατικα σα στάχυα τους θερίζουν/κοχύλια πιάνουν και σαργούς και γαβρους και σαρδέλες/και σημαδουρες αν θα δουν μας κάνουνε κορδέλες/που πάτε βρε εμείς εδώ βγάζουμε το ψωμί μας/αντε φύγετε γρήγορα η θάλασσα δική μας/θα πούμε στην επίτροπο της ευρώ αλιείας/όλους εσάς να κυνηγούν όλοι μετά μανίας/την θάλασσα θα βλέπετε μονάχα με το κυαλι/κι ας την εκαναμε εμείς το μαύρο της το χάλι/μα μην ξεχνάτε όλοι εσείς κι ας είμαστε σε κρίση/σαν πάρουμε ανάποδες το μάτι σαν γυρίσει/στην θάλασσα ελεύθερα εμείς θα κολυμπαμε/γιατί είναι η πατρίδα μας γιατί την αγαπάμε/ψαρεύουμε με σεβασμό μονάχα για να φάμε/ψαρεύουμε επιλεκτικά και δεν τα κονομαμε. Αφιερωμένο στους πολλούς ερασιτέχνες ανιδιοτελεις ψαράδες που δεν τρώνε ψάρια ιχθυοτροφείου