Γνώμες για ΚΙΑ Picanto 07
Γνώμες για ΚΙΑ Picanto 07
Έχω βρει το εν λόγω αμάξι 1000 cc με 80 .000 χλ σε καλή κατάσταση έξω και σήμερα θα το πάω σε έναν μάστορα να δω αν είναι εξίσου καλή και μέσα.
Ακούω γνώμες.
Ακούω γνώμες.
Ψαροντούφεκο και blastbeats ρε μ@#νια.
- matador23
- Ονοματεπώνυμο: Κοβάνης Κων/νος
Re: Γνώμες για ΚΙΑ Picanto 07
τιμουλα?
0 λεπτά πριν | ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΔΙΑΣ: "Η παρΑΝομη αλιεία δεν είναι ερασιτεχνική ή επαγγελματική: είναι απλά παρΑΝομη"
- tsourakis13
- Ονοματεπώνυμο: Γιώργος Τσουράκης
Δεν έχω γνώμη για το συγκεκριμένο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορείς να βρεις ανταλλακτικά. Πώς και δεν κοίταξες για κανένα getz;
Απο ότι καταλαβαίνω το θες για πόλη.
Απο ότι καταλαβαίνω το θες για πόλη.
One breath
One dive
One shot
One life...
One dive
One shot
One life...
-
- Ονοματεπώνυμο: Φωτης Δρακος
Μια χαρά είναι τα κια εγώ βέβαια σε αυτή την κατηγορία θα κοιτούσα νισαν Micra αλλά αυτά είναι γούστα.
Οποιος κατουραει στην θαλασσα το βρησκει στο αλατι
- thalassa50
- Ονοματεπώνυμο: jiannis petropoulos
Στης πρωτες θέσεις η ΚΙΑ στο γερμανικό ADAC στα αυτοκίνητα με της ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ βλάβες ,πάνω και από Μερσεντές και Νισάν ,για το συγκεκριμένο δεν γνωρίζω πολλά και τι παίζει με ανταλλακτικά ( αλλά εφόσον βρίσκω σε πολύ καλές τιμές της hundai ???γιατι όχι και κια στα αφτερμαρκετ άλλα και γνήσια )άλλα θα μου αρκούσε η αξιοπιστία της κια
http://www.autotriti.gr/data/magazine/v ... /38613.asp
http://www.autotriti.gr/data/magazine/v ... /38613.asp
το δεν γινετε δεν υπαρχει ,το δεν θελω υπαρχει .
Στα 3000 το έχω βρει και είναι οριακά στο budget μου.
Ωραία και τα Getz αλλά τα βρίσκω με παραπάνω χιλιόμετρα.
Η ΚΙΑ είναι θυγατρική της Hyundai αν μου έχουν πει καλά.
Χρήση επί το πλείστον μέσα στην πόλη και πήγαινε-έλα στο Άργος από Αθήνα που είναι περίπου 130 χιλιόμετρα.
Ωραία και τα micra αλλά όσα βρίσκω στα χρήματα που διαθέτω δεν έχουν ούτε υδραυλικό τιμόνι και τα χιλιόμετρα έχουν πάρει τον ανήφορο,το ίδιο και τα Yaris που είναι εγγύηση περίπου 1 με 1.5 χιλιάρικο παραπάνω στην τιμή.
Χρήση επί το πλείστον μέσα στην πόλη και πήγαινε-έλα στο Άργος από Αθήνα που είναι περίπου 130 χιλιόμετρα.
Ωραία και τα micra αλλά όσα βρίσκω στα χρήματα που διαθέτω δεν έχουν ούτε υδραυλικό τιμόνι και τα χιλιόμετρα έχουν πάρει τον ανήφορο,το ίδιο και τα Yaris που είναι εγγύηση περίπου 1 με 1.5 χιλιάρικο παραπάνω στην τιμή.
- thalassa50
Καλά,αυτό με τα χιλιόμετρα μην τα πιστεύεις και πολύxareas έγραψε:Στα 3000 το έχω βρει και είναι οριακά στο budget μου.
Με 50 ευρώ στα γυρίζουν στο τσακ μπαμ στο νούμερο που εσύ θες και δεν το περνεις
και χαμπάρι από ότι λένε ούτε στο συνεργείο άμα βάλουν το pc
Βρες κάποιον πολυ ειδικό να στο ξεσκονιση στον έλεγχο από όλες της πλευρές και μηχανικά όσον το δυνατόν και προχωρά ,δυστυχώς στο μόνο που χίλια τα εκατό θα μείνεις με την απορία είναι τα χιλιόμετρα

- thalassa50
- matador23
- Ονοματεπώνυμο: Κοβάνης Κων/νος
3000 ειναι πολυ καλη τιμη για το συγκεκριμενο μοντελο -ετος κυκλοφοριας και χλμ.
Αν το τσεκαρει καποιος εξονυχιστικα και σου δωσει το οκ, χτυπα το.
((Απλα, στην ακρη του μυαλου σου , παντα να γνωριζεις.Μεταχειρισμενο αμαξι όλο και κάτι θαζητησει στην πορεια.Τσεκαρε λαστιχα, απορτισερ , φρενα , καταλυτες ,τιποτα διαρροες κτλ κτλ.)
Αν το τσεκαρει καποιος εξονυχιστικα και σου δωσει το οκ, χτυπα το.
((Απλα, στην ακρη του μυαλου σου , παντα να γνωριζεις.Μεταχειρισμενο αμαξι όλο και κάτι θαζητησει στην πορεια.Τσεκαρε λαστιχα, απορτισερ , φρενα , καταλυτες ,τιποτα διαρροες κτλ κτλ.)
0 λεπτά πριν | ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΔΙΑΣ: "Η παρΑΝομη αλιεία δεν είναι ερασιτεχνική ή επαγγελματική: είναι απλά παρΑΝομη"
Καλημέρα.Είμαι κάτοχος Κια Picanto μοντ 2005 1100cc auto .Το αυτοκινητο δεν το πάω σε συνεργείο γιατί το συντηρώ και το επισκευάζω μόνος μου.Κάνε έναν έλεγχο σε ένα μηχανικό να σιγουρευτείς όσο γίνεται για τα χιλιόμετρα που γράφει σε σχέση με τη μηχανική κατάσταση του.Από θέμα ανταλλάκτικών, κόστους συντήρησης και επισκευών είναι αρκετά οικονομικό.Το Κια Picanto είναι ένα πολύ καλό και απροβλημάτιστο αυτοκίνητο.Για οποιαδήποτε πληροφορία η διευκρίνηση στείλε μου π.μ.
Όσο για τα χιλιόμετρα το ξέρω ότι μπορούν να τα πειράξουν όπως και πολλά αλλά πράγματα ακόμα,γιαυτό και θα το πάω σε μηχανικό μιας και είμαι εντελώς άσχετος με το άθλημα.
Ελπίζω να βγει όντως καλό το αμάξι μιας και θα μου λύσει τα πόδια
.
Thalassa καλή η κριτική που του δίνουν στο άρθρο.
Ελπίζω να βγει όντως καλό το αμάξι μιας και θα μου λύσει τα πόδια

Thalassa καλή η κριτική που του δίνουν στο άρθρο.
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.dimkost έγραψε:Καλημέρα.Είμαι κάτοχος Κια Picanto μοντ 2005 1100cc auto .Το αυτοκινητο δεν το πάω σε συνεργείο γιατί το συντηρώ και το επισκευάζω μόνος μου.Κάνε έναν έλεγχο σε ένα μηχανικό να σιγουρευτείς όσο γίνεται για τα χιλιόμετρα που γράφει σε σχέση με τη μηχανική κατάσταση του.Από θέμα ανταλλάκτικών, κόστους συντήρησης και επισκευών είναι αρκετά οικονομικό.Το Κια Picanto είναι ένα πολύ καλό και απροβλημάτιστο αυτοκίνητο.Για οποιαδήποτε πληροφορία η διευκρίνηση στείλε μου π.μ.
Και μια συνάδελφος έχει ένα του 05,μεταχειρισμένο το πήρε και μου είπε ότι είναι μια χαρά,ούτε προβλήματα,οικονομικό σε κατανάλωση.
με 20 χρονια εμπειριας σε rent a car συνιστω ανεπιφυλακτα. Δεν βγαζουν τιποτα, μονο καποιες λιγο πιο παλιες εκδοσεις με 4 δισκοφρενα βγαλανε κατι στα φρενα... Επισης getz, atos, best value for money, ενω και τα i της hyundai βγαινουν πολυ σκυλια και με πολυ καλη ποιοτητα και συμπεριφορα.
Αυτα...
Αυτα...
- thalassa50
έτσι ,hundai -kia όχι μόνο best value for money αλλά και πρώτα στις ΜΗ βλάβες πάνω και από japanharris έγραψε:με 20 χρονια εμπειριας σε rent a car συνιστω ανεπιφυλακτα. Δεν βγαζουν τιποτα, μονο καποιες λιγο πιο παλιες εκδοσεις με 4 δισκοφρενα βγαλανε κατι στα φρενα... Επισης getz, atos, best value for money, ενω και τα i της hyundai βγαινουν πολυ σκυλια και με πολυ καλη ποιοτητα και συμπεριφορα.
Αυτα...

- KOSTAS STI
- Ονοματεπώνυμο: ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
τα ΚΙΑ εχουν κινητηρα μαζντα.οποτε λιγο προσοχη στον κινητηρα ! 

Θελω το αυτοκινητο μου γρηγορο,την γυναικα μου καυτη και την μπυρα μου παγωμενη !!!