Μια ιστορία προσωπικού προβλήματος υγείας .

Relax time.......off topic!!
Άβαταρ μέλους
KABERIS
Ονοματεπώνυμο: ΑΝΤΩΝΗΣ

Μια ιστορία προσωπικού προβλήματος υγείας .

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KABERIS » Σάβ 01 Φεβ 2014, 11:18

Πραγματικά δεν ξέρω πως να ξεκινήσω .
Όλα άρχισαν το 2008 όταν γνώρισα την γυναίκα μου τη Βίκυ.
Παντρευτήκαμε το 2010 και όλα πήγαιναν καλά , ζούσαμε πραγματικά ευτυχισμένοι .

Εννοείται πως θέλαμε ένα παιδάκι , και γρήγορα μάλιστα γιατί είμαστε και μεγάλα παιδιά (και οι δύο είμαστε του '78 )
αλλά αυτό δυστυχώς δεν ερχόταν...
Οι μήνες περνούσαν και έτσι αποφασίσαμε να πάμε σε γιατρό να ψάξουμε το θέμα μας.
Εκεί ξεκινάει ένα πραγματικό μαρτύριο, ένας Γολγοθάς που μόνο όσοι τον έχουν ανέβει μπορούν να με καταλάβουν..

Αρχίζουμε λοιπoν να κάνουμε εξετάσεις και οι δύο , εξετάσεις ακριβές, χρονοβόρες αλλά προπαντός ψυχοφθόρες..
Εξετάσεις που τελικά έδειξαν πως και οι δύο ήμασταν υγιέστατοι χωρίς το παραμικρό πρόβλημα .
Η διάγνωση : "Ανεξήγητη υπογονιμοτητα! " (άνοιξε η γη και με κατάπιε..)
Πως να το διαχειριστείς? Σαν άντρας δεν δικαιούσαι να καταρρεύσεις, πρέπει να στηρίξεις την γυναίκα σου..

Αρχίζουμε να κάνουμε με το γιατρό προσπάθειες υποβοηθούμενης γονιμοποίησης . Προσπάθειες οι οποίες
προϋποθέτουν φάρμακα, ορμόνες, ενέσεις (που της έκανα εγώ ) χρήματα, υπομονή κτλ-κτλ.
Και οι μήνες πέρναγαν ο ένας μετα τον άλλο και τα αποτελέσματα ήταν πάντα αρνητικά .
Και η ψυχολογία μας έπεφτε μέρα με τη μέρα..

Βλέπαμε τους φίλους μας( είμαι και κοινωνικός τρομάρα μου και έχω πολλούς )
να προχωράνε στη ζωή τους,να κάνουν παιδάκια και να μας ρωτάνε στην αρχή ,
τι κάνουμε εμείς και περιμένουμε . Αργότερα έπαψαν να μας ρωτάνε αφού κατάλαβαν σιγά σιγά πως κάποιο πρόβλημα υπάρχει ..

Βλέποντας πως δεν προχωράμε και αφού πέρασε ένας χρόνος, αλλάζουμε γιατρό μετά από πολύ ψάξιμο ! Εκεί έρχεται άλλο χαστούκι .
"Δεν σας τα έκανε καλά ο συνάδελφος, έπρεπε να είχατε αρχίσει εξωσωματικές ..."

Άλλο κεφάλαιο ξεκίναγε με άλλες εξετάσεις που και αυτές βγήκαν καλές ,
με περισσότερα φάρμακα με περισσότερες ορμόνες με περισσότερες ενέσεις (πάλι εγώ τις έκανα)
με περισσότερη ταλαιπωρία και 3.000 ευρώ η κάθε προσπάθεια..

Και ενώ είχαμε πολλές ελπίδες από τα λεγόμενα του γιατρού , έρχεται το αποτέλεσμα της πρώτης εξωσωματικής αρνητικό
όπως αρνητικό ήταν και της δεύτερης εξωσωματικής και της τρίτης και της τετάρτης ...
(τώρα που σας γράφω έχω ένα κόμπο στο λαιμό )

Και έτσι πέρασε άλλος ένας χρόνος.Φτάσαμε τα τρία χρόνια και κάπου εκεί ο γιατρός ανακαλύπτει στον υπέρηχο κάτι
που του είχε ξεφύγει (και σε εκείνον αλλά και σε άλλους τέσσερις γιατρούς που είχαμε αλλάξει).Κάτι το οποίο χρειαζότανε επέμβαση για να αφαιρεθεί.
Και έρχεται το χειρουργείο .Άλλο χαστούκι.Να βλέπεις τη γυναίκα σου να την ταλαιπωρούν και να νιώθεις ανήμπορος να αντιδράσεις .
Περιττό να σας πω πως όλο αυτό το ζούσαμε μόνοι μας , αφού δεν μπορούσαμε να το μοιραστούμε ούτε με συγγενείς ούτε με φίλους , για να μην τους ανησυχούμε 'η τους φέρνουμε σε δύσκολη θέση...
Το χειρουργείο λοιπόν έγινε με επιτυχία τον Μάιο που μας πέρασε και μετά από λίγους μήνες με της οδηγίες του γιατρού
ξανακάναμε εξωσωματική έχοντας πολλές ελπίδες αφού διορθώθηκε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα .Πρόβλημα που με τα λεγόμενα του γιατρού μπορεί να ήταν η αιτία της υπογονιμότητας μας ..

Και τα αποτελέσματα μετά από την ίδια ταλαιπωρία τα ίδια φάρμακα τις ίδιες ενέσεις (πάλι εγώ τις έκανα) , ήταν πάλι αρνητικά...
Άλλο χαστούκι...
Κάπου εκεί αποφασίζουμε να επισκεφτούμε άλλο γιατρό, ίσως τον πιο γνωστό στην Ελλάδα στις εξωσωματικές , παρόλο που συμπαθούσαμε τον δικό μας. Είχαμε κάνει όμως πέντε προσπάθειες και δεν μπορούσαμε να του δώσουμε άλλη ευκαιρία.
Ο καινούριος λοιπόν μας είπε πως έπρεπε να γίνει το χειρουργείο αλλά πως ο συνάδελφος δεν τα έκανε σωστά τα πράγματα όσον αφορά τις εξωσωματικές .
Άλλο χαστούκι.. Τι να σκεφτείς ? Μου ερχόταν να πάρω την καραμπίνα και να αρχίσω να βαράω στο ψαχνό...
Μας έγραψε και άλλες εξετάσεις και μας είπε πως εάν είναι καλές να πάμε στα τέλη του Φεβρουαρίου να ξεκινήσουμε με αυτόν μια καινούρια προσπάθεια .

Μεσολαβούσαν οι γιορτές και είπαμε με την Βίκυ να πάμε μια στο νησί μου στη Μυτιλήνη ,να ηρεμήσουμε .
Ανάψαμε και ένα κεράκι στον μοναστήρι του Αγ.Ραφαήλ Αγ.Νικολάου Αγ.Ειρήνης και στον Ταξιάρχη και αλλάξαμε τον χρόνο με το μυαλό μας να είναι στην επόμενη μας προσπάθεια..

Εδώ θα ήθελα να σας πω, πως μετά από πέντε εξωσωματικές και δύο χειρουργεία της Βίκυς μας είχαν φύγει περίπου 30.000 ευρώ
χωρίς να έχουμε πάρει από το κράτος τίποτα..!! Καμία βοήθεια...Ήμασταν όμως τυχεροι γιατί δουλεύαμε και οι δύο και γενικά δεν κάναμε ποτέ περιττά έξοδα, αλλιως και εγώ δεν ξέρω τι θα κάναμε...
Τέλος πάντων εμείς παρόλο την στεναχώρια μας δεν το βάλαμε κάτω ούτε για μια στιγμή, ποτέ δεν μας πέρασε από το μυαλό
να εγκαταλείψουμε 'η να αφήσουμε ο ένας τον άλλο . Αγωνιζόμασταν όσο πιο καλά μπορούσαμε...Και δεν σας έχω πει ούτε τα μισά έτσι?
Ποιος από εσάς ξέρει τι θα πει χοραική,βλαστοκυστες, υδροσαλπιγγα, nk ?

Επιστρέψαμε λοιπον από τις διακοπές μας περιμένοντας να περάσει ο Γενάρης για να κάνουμε την πρώτη προσπάθεια μας με τον καινούριο γιατρό αλλά η Βίκυ έχει καθυστέρηση δέκα μέρες!!Ούτε κατά διανοια δεν μας πέρασε από το μυαλό πως θα μπορούσε να ήταν έγκυος φυσιολογικά οπότε το μυαλό μας πήγε πως πρόκειται να αντιμετωπίσουμε καινούριο πρόβλημα!!
Αφήσαμε να περάσουν άλλες δύο μέρες και αφού δεν είχε περίοδο πήραμε ένα τεστ.
ΚΑΙ ΒΓΑΊΝΕΙ ΘΕΤΙΚΌ!!!!!
Στο καπάκι αγοράζω αλλά δύο και βγαίνουν και αυτά θετικά!!! Και πάλι δεν το πιστεύουμε και πάμε στο καπάκι για εξετάσεις αίματος και εκεί που πάντα έβλεπα χοριακή κάτω από 1 βλέπω 5715 !!!!! Και πάλι δεν το πιστέψαμε μέχρι που στον υπέρηχο ακούσαμε την καρδούλα του σπόρου που
φυτεύτηκε εντελώς φυσιολογικά και χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι!!!!!

Είμαστε έγκυος 2,5 μηνών και όλα πάνε καλά προς το παρόν..

Ήθελα πολύ να σας τα γράψω αυτά για δύο λόγους .

Πρώτον σκέφτηκα πως με τόσα μέλη στο φόρουμ ίσως να υπάρχει κάποιος με το ίδιο πρόβλημα με εμένα και
να του έδινα κουράγιο με αυτο το ποστ , ίσως και κάποιες συμβουλές εάν ήθελε..

Δεύτερον όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν στιγμές που ήμουν σαν ζωντανός νεκρός, ένα ζόμπι ένα ψυχολογικό ράκος.Εκείνες τις στιγμές με βοηθήσατε όλοι εσείς, το spearfishingforum . Με τις ψαριές σας, με το χαβαλέ σας με τους τσαμπουκάδες σας με την παρέα που μου κάνατε αλλά και με τις
γνωριμίες και τα ψαρέματα που έκανα μαζί σας.Πολλές φορές έχω πει σε φίλους από εδώ μέσα πως το ψάρεμα για εμένα δεν είναι τα ψάρια, είναι κάτι πολύ παραπάνω.Τώρα που θα διαβάζουν να ξέρουν πόσο πολύ με βοήθησαν ψυχολογικά.. Και είμαι υποχρεωμένος να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ
γιατί όσο και να φαίνεται παράξενο , στην περίπτωση μου δεν υπήρχε άλλη παρηγοριά εκτός από το SFF !

Δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον αλλά μετά από αυτήν την εμπειρία μου, που μόνο "το θαύμα των Χριστουγεννων " μπορώ να αποκαλέσω,
είμαι πολύ πιο αισιόδοξος.
Κάντε καμία θετική σκέψη και εσείς για εμένα και συγγνώμη που σας κούρασα αλλά έπρεπε να τα πω.. :hello:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KABERIS την Σάβ 01 Φεβ 2014, 11:40, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
«Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος»

Άβαταρ μέλους
stratos piraeus
Ονοματεπώνυμο: Stratos

Re: Μια ιστορία προσωπικού προβλήματος υγείας .

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stratos piraeus » Σάβ 01 Φεβ 2014, 11:32

Πατριωτη kaberis απο την πρωτη γραμμη που εγραψες το μυαλο μου πειγε στον Ταξιαρχη στο λεω και ανατριχιαζω
λεω απο μεσα ο μονος γιατρος ειναι αυτος και μετα καθως διαβαζα το ποστ σου η τριχα επιασε καγκελο
Μεγαλη η Χαρη των Αγιων Ραφαηλ και στον Μεγα Αρχαγγελλο του νησιου μας Ταξιαρχη να ειστε καλα να μην χανετε το γελιο και την πιστη σας και ολα θα πανε καλα :hello:
Να θυμαστε ΠΑΝΤΑ οτι καποιος πισω μας περιμενει.................παντα με ζευγαρι

Άβαταρ μέλους
christripoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από christripoli » Σάβ 01 Φεβ 2014, 11:35

φιλαρακο (δε σε ξερω προσωπικα,μου επιτρεπεις ετσι?) να εισαστε παντα καλα με τη γυναικα σου,και με το καλο το μωρακι .
υπαρχει ΘΕΟΣ φιλε μου
προσωπικα εγω το πιστευω .
ευτυχια ειναι να εχεις χρονο να κανεις αυτα που σου αρεσουν

τελικα καλος ψαροτουφεκας ειναι αυτος που γυριζει σπιτι του (κλεμενο)

Άβαταρ μέλους
kamakis
Ονοματεπώνυμο: Makis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kamakis » Σάβ 01 Φεβ 2014, 11:48

Πολλα ΜΠΡΑΒΟ =D> =D>
Είμαστε έγκυος 2,5 μηνών και όλα πάνε καλά προς το παρόν
Και καλη λευτερια!!!
LIVE AND LET LIVE

Φόρουμ ψαροντούφεκου που υπαινίσσεται/προτείνει/υποστηρίζει περαιτέρω περιορισμούς, δεν έχει λόγο ύπαρξης.

Άβαταρ μέλους
iosub
Ονοματεπώνυμο: Σώχος Γεώργιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από iosub » Σάβ 01 Φεβ 2014, 11:55

Από τα συγκινητικότερα-ομορφότερα ποστ που έχω διαβάσει στο SFF! Θα πάνε όλα καλά, έχεις τη θετική ενέργεια όλων μας!! :thumbsup:
και τα σπίτια πιο λευκά, στου γλαυκού το γειτόνεμα.

thalasolikos
Ονοματεπώνυμο: eirini-ntinou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από thalasolikos » Σάβ 01 Φεβ 2014, 11:56

φιλαρακι ολα καλα .........πηγαν και θα πανε........
τωρα με τους γιατρους το εχουν κανει επαγκελμα να μην πιανει με την μια να πληρωνουμε φαρμακα και εξετασεις......
ακριβος ετσι εκαναν τις αδερφης μου ενα καρο λευτα εξετασεις, επεμβαση επιδη και καλα δεν το ειδε απο την αρχη δικο τους λαθος, και παρε ορνονες και και και ειναι σε απογνωση .....τι να πω αυτη δεν ειναι γιατροι υπουργοι ειναι......
:hello: ευχομαι εσενα και της γυναικας σου πολλα και γερα παιδακια και να σας εχει ο θεος γερους να τα χερεστε......

PERLEGKAS
Ονοματεπώνυμο: ΝΙΚ.ΔΡΟ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από PERLEGKAS » Σάβ 01 Φεβ 2014, 11:57

Φίλε KABERIS εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά και σε 6 και κάτι μήνες να κρατάτε το αγγελούδι σας στην αγκαλιά σας! :hello:

Άβαταρ μέλους
terror

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από terror » Σάβ 01 Φεβ 2014, 12:00

Κανε το σταυρό σου, κοιτά μπροστά και ξεχνά τα παλιά, ειναι η θετικότερη εξέλιξη. Να χαίρεσαι αλλά με μετρο και εχε το νου σου στη γυναίκα σου. Πιστεύω πως όλα θα πάνε κατ' ευχην, σας αξίζει άλλωστε. Ο Ταξιαρχης ειναι θαυματουργος, ειναι αλήθεια.

Εύχομαι οτι καλύτερο!!
:hello:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος terror την Σάβ 01 Φεβ 2014, 12:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

kostas53

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kostas53 » Σάβ 01 Φεβ 2014, 12:00

παρακολουθώ αρκετά χρόνια το φόρουμ και είναι από της πόλη λίγες φορές που
θέλω να γράψω
σας εύχομαι ότι καλύτερο σε εσένα την γυναίκα σου και το καινούριο μέλος της οικογένειας
σου ,να πάνε όλα καλά και να μην ξανασυναντήσετε τόσο μεγάλα προβλήματα
στην ζωή σας
Καλή λευτεριά :good: :D

vace83

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vace83 » Σάβ 01 Φεβ 2014, 12:06

stratos piraeus έγραψε:Πατριωτη kaberis απο την πρωτη γραμμη που εγραψες το μυαλο μου πειγε στον Ταξιαρχη στο λεω και ανατριχιαζω
λεω απο μεσα ο μονος γιατρος ειναι αυτος και μετα καθως διαβαζα το ποστ σου η τριχα επιασε καγκελο
Μεγαλη η Χαρη των Αγιων Ραφαηλ και στον Μεγα Αρχαγγελλο του νησιου μας Ταξιαρχη να ειστε καλα να μην χανετε το γελιο και την πιστη σας και ολα θα πανε καλα :hello:
πραγματι παρα πολλες οι περιπτωσεις του Ταξιαρχη που βοηθησε παρομοιες καταστασεις να εχουν αισιο τελος.
Και για μερικους που ισως αμφισβητησουν: ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΘΑΥΜΑΤΑ?
=D> =D>

Άβαταρ μέλους
thalassa50
Ονοματεπώνυμο: jiannis petropoulos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από thalassa50 » Σάβ 01 Φεβ 2014, 12:06

Αντώνη (αν θυμάμαι καλά ??μια φορά σε είδα και έδειχνες έξω καρδιά και ωραίος χαρακτήρας και αποδείχτηκε ότι πράγματι είσε.)τι να πω ???,ρε φίλε κατάφερες και με έκανες και .....
άβυσσος η δύναμη του ανθρώπου ώρες ώρες
και τα κουράγια του :) και καταφέρατε και η δύο να πραγματοποιήσετε το ομορφότερο δώρο της ζωής σας και αυτό ειναι που μετράει :)
RESPECT σε αυτό το υπέροχο ζευγαρακι ,εσάς δηλ.
:hello:
εύχομαι ολόψυχα από εδώ και πέρα μόνο Χαμόγελα και ευτυχία στους δύο σας
:thumbsup:
υγ.αυτά σε κάνουν ορισμένες φορές να σκέφτεστε ότι στο φόρουμ με τα στραβά μας και τα μικροκαβγαδακια πολλές φορές ,στα δύσκολα είμαστε μια οικογένεια :)
το δεν γινετε δεν υπαρχει ,το δεν θελω υπαρχει .

Άβαταρ μέλους
space
Ονοματεπώνυμο: Tassos Karteris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από space » Σάβ 01 Φεβ 2014, 12:13

Μ' έναν πόνο φίλε!
Διάβασε αυτό:
http://www.politeianet.gr/books/9789604 ... pako-91482
θα σε ανακουφίσει κι ισως να βρεις και κάποια κοινά με την ιστορία σου.

Σε κάθε περίπτωση να ξέρεις ότι το άγχος και η πίστη είναι "βιολογικοί" παράγοντες που μας εμποδίζουν κ μας βοηθούν αντίστοιχα.

Όταν θα κάνετε το πρώτο παιδί, το δεύτερο κ το τρίτο θα ρθουν για πλάκα!

Καλή λευτερια!
ΤΚ

Άβαταρ μέλους
manospasv
Ονοματεπώνυμο: Μανωλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manospasv » Σάβ 01 Φεβ 2014, 12:18

......... ολα καλα.....!!!
με ενα πονο για το κοριτσι σου και ενα υγειεστατο παιδακι στην οικογενεια σας :)

Άβαταρ μέλους
περιπτερας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περιπτερας » Σάβ 01 Φεβ 2014, 12:30

Ω ρε ένας κορίτσαρος που έρχεται..... :clapping:
Γιατι δεν μιλας ρε ατιμε? :evil:

Άβαταρ μέλους
pda
Ονοματεπώνυμο: Antonopoulos Takis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pda » Σάβ 01 Φεβ 2014, 12:35

Βλέπαμε τους φίλους μας( είμαι και κοινωνικός τρομάρα μου και έχω πολλούς )
να προχωράνε στη ζωή τους,να κάνουν παιδάκια και να μας ρωτάνε στην αρχή
Ειναι όντως ψυχοφθόρα η όλη διαδικασία αλλά ίσως χειροτέρευε η ψυχολογία σας λόγω των παραστάσεων που έχετε

και στο θέμα σύλληψη...το αγχός και η κακή διάθεση ειναι ο χειρότερος εχθρος!!!

Μπορώ να πω με βεβαιότητα οτι το να 'πιάσει' παιδί ενα ζευγάρι το 2014 (τρόπος ζωής; ηλικία; αγχος;) δεν ειναι το εύκολο αλλά το δύσκολο.
Προσωπικά δεν γνωρίζω ούτε ενα ζευγάρι απο τον προσωπικό μου κύκλο που να μην παιδευτηκε ή να είναι ακόμα στην προσπάθεια και να έχει
περάσει απο όλα τα στάδια που πέρασες και εσύ.

Τέλος καλό, όλα καλά...καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη και ευχομαι να πάνε όλα καλά. =D> =D>

Επιστροφή στο “Χαλαρά”