Ψαροτουφεκας VS Υ/Κγος Γιαλαντζι VS Υ/Κγος

Relax time.......off topic!!
Άβαταρ μέλους
sniperidis
Δημοσιεύσεις: 414
Εγγραφή: Παρ 24 Μάιος 2013, 00:06
Ονοματεπώνυμο: Fontas Kanatas

Ψαροτουφεκας VS Υ/Κγος Γιαλαντζι VS Υ/Κγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sniperidis » Τετ 30 Οκτ 2013, 18:14

Βρήκα λίγο χρόνο και είπα να γράψω ένα ποστ με τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ μου σκέψεις όσο αναφορά τον τρόπο ψαρέματος του κάθε Υποβρύχιου Κυνηγού – Ψαροτουφεκα.

Κατα την δική μου αντίληψη από αυτά που βλέπω και ακούω έχω χωρίσει τους ανθρώπους που ασχολούνται με το Υποβρύχιο κυνήγι σε 3 κατηγορίες ανάλογα με τον τρόπο που ψαρεύουν.
Τα ονόματα που έχω δώσει στην κάθε κατηγορία είναι υποκειμενικά...Ο καθένας θα μπορούσε να δώσει και άλλες ονομασίες στις κατηγορίες.(Αν κατανοεί τις διάφορες βέβαια και δεν τους βάζει όλους στο ίδιο καζάνι...πράγμα που αν το κάνει ,θεωρώ ότι θίγει κάποιους που έχουν φτάσει σε ένα Α επίπεδο στο ψάρεμα )

Θα αναλύσω τις σκέψεις μου σε μια μια κατηγορία ξεχωριστά.

Ψαροτουφεκας

Εξοπλισμός.

1) Ο ψαροτουφεκας δεν ψαρεύει πότε με όπλο πάνω από 75 εκατοστά.
Ο Ψαροτουφεκας βλέποντας ένα όπλο 90αρι θεωρεί ότι είναι ένα μακρινάρι που το μόνο που κάνει είναι να τον δυσκολεύει στην όπλιση και να είναι άβολο στις μετακινήσεις του μέσα στο νερο.Οσο αναφορά τα μακρύτερα όπλα ούτε λόγος...τα βλέπει γελάει πονηρά σαν να ξέρει ότι είναι για τους επιδειξίες.
Θεωρεί ότι και ένα 60 αρι την ίδια δουλειά κάνει.
Ο λόγος που ψαρεύει ΜΟΝΟ με όπλο κάτω των 75 εκατοστών είναι λόγο της παντελούς ελληψης τεχνικών στο Υ/Κ (θα αναλυθεί πιο κάτω) και λόγο του πολύ περιορισμένου βάθους που ψαρεύει(Ο Θεός να το κάνει ψάρεμα).

2)Ο Ψαροτουφεκας ΔΕΝ ξέρει τι σημαίνει βέργα Ταϊτής.
Ο Ψαροτουφεκας ψαρεύει μόνο με τριενα/τετραενα/πενταενα και στο πολύ τσακίρ κέφι(όταν θέλει να το παίξει επαγγελματίας) βάζει μια δελφινιερα.
Λογικό...από την στιγμή που κάνει μόνο βολές σε χταπόδια,σουπιές ,πεταλίδες και πλακτον.
Στα πολύ χαι του κάνει και βολές σε σαλπες(50 γρ) και καλόγριες με πλαναρισμα ή μέσα σε καμιά τρυπούλα.

3)Ο Ψαροτουφεκας δεν ξέρει τι σημαίνει σημαδούρα.
Θεωρεί ότι η σημαδούρα είναι ένα είδος μάρκετινγκ και μια σκέτη ταλαιπορια να την σέρνει μαζί του.
Λογικό αφού όλα του σχεδόν τα ψαρέματα είναι σύριζα με τα βράχια γιατί συνήθως πιο μέσα επικρατεί το αδιανόητο βάθος των 5 μέτρων που δεν μπορεί να πάει.
Λογικό επισεις αφού έχει παντελώς έλλειψη γνώσεων στα θέματα “ασφάλειας” και δεν γνωρίζει καν ότι πρέπει να έχει μαζί του νερό και να πίνει κατά την διάρκεια του επιφανειακού του σνορκελινγ.
Λογικό επισεις γιατί δεν του χρειάζεται δεύτερο όπλο και κανένα άλλο είδος εξοπλισμού.

4)Ο Ψαροτουφεκας έχει ψαροσακουλα.
Λογικό αφού οι μηδενική του τεχνική δεν εμποδίζεται από την ψαροσακουλα.
Λογικό επειδή το μεγαλύτερο ψαράκι που θα πιάσει είναι 100 γρ...όποτε χωράει στην ψαροσακουλα.
Λογικό επειδή έχει άγνοια από τον κίνδυνο σκαλώματος της ψαροσακουλας στον βυθό(Ίσως βέβαια αυτό να είναι και ακυρο γιατί δεν έχει περάσει πότε από το μυαλό του να γίνει ένα με τον βυθό για την εκτέλεση άλλων τεχνικών)

5) Ο ψαροτουφεκας θεωρεί ότι το μουλινε σε ένα όπλο υπάρχει για να μην τερματίζει η βολή στα 3 μήκη αλλά για να πηγαίνει η βολή τόσο μακριά όσο και το σχοινί του μουλινε.
ΔΕΝ κάνω πλάκα!

Τεχνική

1)Ο ψαροτουφεκας θεωρεί ότι καλά τα ψάρια δεν πλησιάζονται (Τη μέρα).
Γι αυτό και κύριος ψαρεύει μόνο χταπόδια και σουπιές και ψάρια αδιάφορα.
Γι αυτό και καταφεύγει να ψαρεύει νύχτα με φακό για να πάρει καλά ψάρια και το σλόγκαν του είναι “Τη μέρα πάνε για μπάνιο...το βράδυ πάνε για ψάρεμα.

2)Ο ψαροτουφεκας ακόμη και να έχει πάρει το αυτί του κάποια πράγματα για τις τεχνικές όπως η ενέδρα, το αγκουατο κτλ. Αυτό απλός τα κοροϊδεύει λέγοντας φράσεις του τύπου “Σιγά μην κάθομαι να κυνηγάω τα ψάρια. Τα παίρνω μια χαρά με τον φακό την νύχτα”

3)Ο ψαροτουφεκας ΔΕΝ θέλει να μάθει.
Θεωρεί ότι τα ξέρει όλα και δεν του χρειάζονται οι τεχνικές του υποβρύχιου ψαρέματος.
Κατα βάθος όμως ξέρει ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να εφαρμόσει αυτές τις τεχνικές γιατί 1ον δεν έχει και ούτε θέλει να αναπτύξει την άπνοια ,την υδροβιωτιτα και την κατάκτηση μεγαλύτερου βάθους. Και 2ον γιατί δεν έχει ούτε την υπομονή ούτε την όρεξη να το κάνει γιατί πολύ άπλα δεν έχει κανένα πάθος για το αθλητικό κομμάτι του Υ/Κ που θα του δώσει ψάρια και δυνατές συγκινήσεις τη ΜΕΡΑ.
Όποτε ψαρεύει καλά ψάρια μόνο την νύχτα και παινεύεται που το κάνει και νύχτα(ΕΛΕΟΣ)

Επιδόσεις

Ο ψαροτουφεκας δεν θέλει να αναπτύξει τις επιδόσεις του σε άπνοια , υδροβιότιτα , τεχνική και κατάκτηση μεγαλύτερου βάθους.
Όπως ενεφερα και πιο πάνω λόγο του ότι δεν έχει κανένα πάθος για το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Υ/Κ.
Ενώ ο σωστός υποβρύχιος κυνηγός συνήθως για να πάρει έναν σαργό του ενός κιλού και πάνω, χρειάζεται να βουτήξει στα -15 και κάτω και να καρτερεψει με άπνοια άνω του 1,5 λεπτού, εκείνος το κάνει στο απίστευτο βάθος των 50 εκατοστών με άτσαλο πλαναρισμα τυφλώνοντας τον με τον φακό του...γιατί να κυνηγάει τα ψάρια???Γιατί να προπονείται για να αυξήσει και να διατηρήσει τις επιδόσεις του???

4)Βουταει λιγοτερο απο 10 φορες τον χρονο (μερα τουλαχιστων) και κυριως κατα τους καλοκαιρινους μηνες.

Σεβασμός προς τον υποβρύχιο κόσμο.

Ο ψαροτουφεκας δεν έχει κανέναν σεβασμό προς τον υποβρύχιο κόσμο γι αυτό και σκοτώνει μικροσκοπικά ψαράκια τα οποία δεν έχουν συμβάλει στην αναπαραγωγή του πληθυσμού τους και ακόμα χειρότερα γι αυτό και ψαρεύει νύχτα παίρνοντας καμιά δεκάρια κιλά από αξιόλογα θηράματα.

Σημπερασμα.

Ο ψαροτουφεκας είναι ένα αστοιχείωτο και αμόρφωτο πλάσμα με τρελά ψυχολογικά προβλήματα και με στενό μυαλό.
Ο ψαροτουφεκας είναι ένας κομπλεξικός μπουχεσας που δεν έχει καμιά όρεξη για ανάπτυξη επιδόσεων και εκμαθηση και εφαρμογη τεχνικων..
Ο Ψαροτουφεκας κάνει πολύ μεγαλη ζημιά στον υποβρύχιο κόσμο(ειδικά μεσώ του νυχτερινού).
Ο ψαροτουφεκας πρέπει να πεθάνει.

Υποβρύχιος κυνηγός γιαλαντζί.

Σε αυτό το κεφαλαίο δεν έχω και πάρα πολλά να πω όποτε δεν θα το χωρίσω σε κατηγορίες.

1)Ο Υποβρύχιος κυνηγός γιαλαντζί θέλει πάντα να έχει την τελευταία μόδα του εξοπλισμου παρολλο που δεν ξέρει να τον χρησιμοποιήσει σωστά και ουτε του χρειαζεται γιατι δεν ξερει καν πως να ψαρεψει..

2)Ψαρεύει μόνο με ταιτης και ας μην μπορεί να πετύχει τίποτα γιατί έχει ακούσει ότι με τριενες και πενταενες ψαρεύουν μόνο οι Ψαροτουφεκαδες(βλέπε Ψαροτουφεκας πιο πάνω)

3)Εχει αρχισει να ενδιαφέρεται για τις τεχνικές όπως ενέδρα , αγκουατο , πλαναρισμα στα μεσονερα κτλ άλλα ΔΕΝ τις εφαρμόζει πολύ απλά γιατί ο Υποβρύχιος κυνηγός γιαλαντζί είναι ο Ψαροτουφεκας που αλάλαξε το βρακί του και το έβαλε αλλιώς.
Με λίγα λογία δεν έχει την όρεξη και το σθένος που αυτά προκύπτουν από το πάθος για το Υ/Κ όποτε και δεν ασχολειτε με το να αναπτύξει τις γνώσεις του σε τεχνική ούτε τις επιδόσεις του σε άπνοια και υδροβωτιτα και στην σωστή εφαρμογή των τεχνικών.
4)Ψαρεύει και αυτός ΜΟΝΟ με πλαναρισμα και μέσα σε τρυπά όπως και ο Ψαροτουφεκας αλλά με Ταϊτής και όπλο άνω των 90 εκ. ΟΥΑΟΥ!!!!!!

5) Έχει ξεκινήσει να παίρνει μόνο μεγάλα ψάρια( μια φορά στα 20 ψαρέματα όταν συναντήσει κανένα ανάπηρο ψάρι) όχι όμως γιατί σέβεται το περιβάλλον άλλα γιατί θέλει να κάνει επηδηξη των θηραμάτων του και να μην γινει ρομπα με τα μικρα ψαρακια.

6) Έχει κατορθώσει να κατεβαίνει στο απίστευτο βάθος των 10 μέτρων άλλα με το που φτάνει εκεί αλλάζει πορεία γοργά σκασμένος προς τα πάνω γιατί δεν του φτάνει η άπνοια του για να παραμείνει εκεί και να ψαρέψει....αρκεί που το τελευταίο μοντέλο Σουντο του καταγράφει το απίστευτο βάθος των 10 ολόκληρων μέτρων!

7)Έχει πάντα μαζί του σημαδούρα άξιας 200 ευρώ για να κρεμάει πάνω τα 7 διαφορετικά πεπλατυσμένα καρμπον όπλα του και ας μην του χρειαζονται άλλα δεν έχει πότε μαζί του νερό.

8)Εχει δει ολα τα Ντι-Βι-Ντι του Βλάχου ,του Τσιλιβακου και όλων τον ψαροκυνηγων αβαταρς αλλά αντί να εστιάζεται στις απίστευτες γνώσεις που του δίνουν και να τις κανει εφαρμογη μπας και παρει κανα ψαρι, εστιάζεται στο μέγεθος των θηραμάτων που βλέπει.
Θεωρει οτι ο λογος που δεν μπορει να συλλαβει και αυτος αυτα τα αξιολογα ψαρια ειναι οτι δεν ξερει τους σωστους τοπους και οτι δεν ειναι επαγγελματίας ψαροκυνηγος για να εχει τοσο σωστη τεχνικη και απνοια.

9)Ξερει τα παντα για τα σετ απς ολων των οπλων ετσι απλα...για να τα ξερει.

10)Βουταει λιγοτερο απο 25 φορες τον χρονο και κατα τα αλλα του φταιει οτι δεν εχει επιδωσεις λογο του οτι δεν ειναι επαγγελματίας.

Συμπέρασμα

Ο Υποβρύχιος κυνηγός γιαλαντζί θέλει να ξεχωρίζει από τον Ψαροτουφεκα και να φτάσει τον υποβρύχιο κυνηγό άλλα δεν θα το κάνει ποτέ γιατί το μυαλό του είναι τόσο κολλημένο στον σούπερ εξοπλισμό που αδιαφορεί για τον σωστό τρόπο ψαρέματος μεσο των τεχνικων..
Βαριέται να προπονηθεί για να αυξήσει τις επιδόσεις του οπότε μια ζωή θα μείνει στο ίδιο μοτιβο.Ένας σούπερ εξοπλισμένος Ψαροτουφεκας που νομίζει ότι τα ψάρια τα βγάζουν τα όπλα και όχι η σκληρή προπόνηση, η εκμαθηση και φαρμογη των τεχνικων και η συχνή επαφή με το νερό.


Ο ΥΠΟΒΡΙΧΙΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ

Μεγάλο πράγμα και τιμή να είσαι ένας πραγματικός Ο ΥΠΟΒΡΙΧΙΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ!
Η Δίψα σου για βουτιά , η διψά σου για ανάπτυξη επιδόσεων και η διψά σου για εξέλιξη μέσω των γνώσεων και της εφαρμογής τους είναι αστείρευτη!

Εξοπλισμός

1)Ο εξοπλισμός του ΥΠΟΒΡΙΧΙΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ είναι απλός άλλα αποτελεσματικός.
Ξέρει πολύ καλά ότι τα ψάρια παίρνονται με την κατάλληλη τεχνική της εκάστοτε βουτιάς και την μεγάλες σωματικές επιδόσεις.

2)Πάντα έχει αναπληρωματικό όπλο στην σημαδούρα για να μην σταματήσει το ψάρεμα του στην μέση σε περίπτωση παρουσίασης προβλήματος του ενός όπλου.

3)Στην σημαδούρα έχει πάντα τα απαραίτητα πράγματα όπως νερό(και πίνει κάθε 20 λεπτά για να είναι μόνιμος ενυδατωμένος).Τεχνική.

1)Ο ΥΠΟΒΡΙΧΙΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ γνωρίζει τελεία ΟΛΕΣ τις τεχνικές του υποβρύχιου κυνηγίου και τις χρησιμοποιεί αποτελεσματικά.
Σε κάποιες βουτιές εναλλάσσει τις τεχνικές για να έχει κερδοφόρο αποτέλεσμα.(Στην ίδια βουτιά)

2)Κάθε βουτιά του είναι και ένα νέο σχολείο.
Αναλύει μέσα στο μυαλό του την κάθε βουτιά και μαθαίνει μέσα από τα λάθη του.Επιβεβαιωνει και αναθεωρεί συνεχεία μέχρι να τελειοποιηθεί.

3)Βλέποντας την κίνηση,το μάτι ακόμα και το ραχιαίο πταιριγιο του ψαριού ψυχολογεί και προβλέπει την κάθε πρόθεση του και πρατει ανάλογα.

4)Ακόμα και να δει το μεγαλύτερο ψάρι της ζωής του , κράτα τους παλμούς του χαμηλά για αν μην είναι η αίτια να το τρέψει σε φυγή.

5)Δίνει σημασία στην λεπτομερια και δεν κάνει ήχους κατά την βουτιά το καρτέρι και το αγγουατο για να μην τρομάξει τα ψάρια ΑΛΛΑ ξέρει πως και πότε να κάνει τους κατάλληλους θορύβους για να εξάψει την περιέργεια τους.

6)Αποκωδικοποιεί της συνθήκες και τα σημάδια και έχει δει το ψάρι πριν καν το δει.

7)Κινείται ανάμεσα στις σκιές και είναι αθόρυβος και αόρατος.

8)Προσπαθεί όσο γίνεται να ΜΗΝ παίρνει τα πρώτα και τα μεσαία ψάρια του κοπαδιού για να μην δουν τόσα μάτια ένα θάνατο που προήλθε από εκείνων και σπασει το κοπαδι εντελος απο την περιοχη..
Ο σωστός ΥΠΟΒΡΙΧΙΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ μπορεί να πάρει και δεύτερο ψάρι από το ίδιο κοπάδι.

9)Κάθε βολή του είναι διαβητική προσθέτοντας μέσα στα σκοπευτικά του τις παραμέτρους όπως προσκοπευση και απόσταση βολής.

10)Τι άλλο να πω? Είναι ανεξάντλητο αυτό το κεφαλαίο....

Επιδόσεις

1) Ο ΥΠΟΒΡΙΧΙΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ δουλεύει το σόμα του μέσα και έξω από το νερό σχεδόν καθημερινά για να φτάσει και να συντηρήσει τα επίπεδα των επιδόσεων που του χρειάζονται.

2)Ξέρει πολύ καλά πως για να καταφέρει να εφαρμόσει όλη αυτήν την τεχνική που κατέχει του χρειάζονται τουλάχιστον 2 λεπτά άπνοιας ακόμη και να ψαρεύει μέχρι τα 15 μετρά σε κάποια ψαρέματα.
Τα βάζει με τον εαυτό του όταν έχει χάσει κάποιες προπονήσεις και έχει πέσει η άπνοια του και δεν κατάφερε να πάρει το διστακτικό ψάρι που πλησίαζε πολύ αργά και διστακτικά στο καρτέρι και δεν κατάφερε να το πάρει γιατί του έλειπαν ακόμα 10 δευτερόλεπτα άπνοιας.

3)Ο τρόπος ζωής του(διατροφή, άθληση κτλ) περιστρέφεται γύρο από το Υ/Κ.

Σεβασμός προς τον υποβρύχιο κόσμο

Ο ΥΠΟΒΡΙΧΙΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ δεν παίρνει ΠΟΤΕ άσπρα ψάρια κάτω του μισοί κιλού και πότε μαύρα κάτω των τρειων κιλών.
Εχει την ανάγκη (για να συνεχίσει το σπορ του) να ψάρια πριν πεθάνουν να έχουν αναπαραχθεί αρκετές φόρες για να μεγαλώνει ο πληθυσμός τους.
Ο ΥΠΟΒΡΙΧΙΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ είναι ρομαντικός με το υποβρύχιο περιβάλλων...είναι το δεύτερο του σπίτι, το αγαπάει και το σέβεται γιατί τον κάνει να αισθάνεται ξεγνιαστος σαν παιδακι όταν βρίσκετε μέσα σε αυτό και γι αυτό θέλει και το προστατεύει όσο μπορεί και όταν ακούει για δυναμίτες , νυχτερινά ,μπουκάλες και τράτες πονάει...
Ο ΥΠΟΒΡΙΧΙΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ πολλές φόρες διακόπτει το ψάρεμα του και παίζει με τα μικρά χταποδακια πιάνοντας τα στα χεριά και ζουλώντας τα απαλά για να τούς δώσει το μάθημα ότι ο άνθρωπος είναι επικινδύνως για αυτά ώστε να φυλάγονται όταν τον βλέπουν μήπως και καταφέρουν να μεγαλώσουν και να κάνουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο τον κύκλο ζωής τους και να προλάβουν να αναπαραχθούν.
Ο ΥΠΟΒΡΙΧΙΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ εάν βρεθεί σε φάση να σημαδεύει ένα κάλο ψάρι και πριν πατήσει την σκανδάλη διαπιστώσει πως το ψάρι είναι πιασμενο με αγκίστρι και καθηλωμένο εκεί γιατί δεν μπορεί να φύγει....θα αφήσει το όπλο , θα πιάσει απαλά το ψάρι , θα του βγάλει το αγκίστρι και θα το αφήσει ελεύθερο και θα πονέσει που το ψάρι αντί να φύγει με 1000 χιλιόμετρα έφυγε αργά γιατί ήταν ταλεποριμενο από την καθήλωση του και την αγωνιά του....και ας ήταν ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΛΟ ΨΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΤΟΠΟΣ και γύρισε με άδεια χεριά στο σπίτι του!
ΔΕΝ θα ήταν ένα ψάρι που θα επερνε με την άξια του όποτε του ήταν παντελώς αδιάφορο να το πάρει.
Ο ΥΠΟΒΡΙΧΙΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΟΤΕ ΨΑΡΙΑ!(Αντίθετος με τον Ψαροτουφεκα)
Ο ΥΠΟΒΡΙΧΙΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ μόλις κρατήσει στα χεριά του το ψάρι και το σιγουρέψει η πρώτη του κίνηση είναι να θανατώσει το ψάρι όσο πιο γρηγορα γίνεται για να μην ταλαιπωρείται.

4)Ο ΥΠΟΒΡΙΧΙΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ βουταει τουλάχιστον 100 φόρες τον χρόνο.

5)Και πολλαααααααααααααααααααα άλλα.................

Συμπέρασμα

Ο ΥΠΟΒΡΙΧΙΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ειναι μια μηχανη.
Ο ΥΠΟΒΡΙΧΙΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ θελει μονιμος να εξελισεται και ακουει προσεκτικα ακομη και τον πιο ασχετο γιατι ακομα και απο κει υπαρχει περιπτοση να αποκομισει μια γνωση που θα τον κανει ακομα πιο αποτελεσματικο.
Ο ΥΠΟΒΡΙΧΙΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ σεβεται το υποθαλασσιο περιβαλων γιατι του δινει ορεξη για ζωη αλλα και τον τρεφει.

Στο ζευγαρι δεν αναφερθηκα...ειναι πολυ σημαντικο να βουταμε παντα με ασφαλεια.

Απο καιρο ηθελα να γραψω και να ποσταρο αυτες τις σκεψεις και σημπερασματα μου και επιτελους το εκανα.
Αισθανομαι πιο αναλαφρος .
Μακαρι αυτο το τοπικ να βοηθησει εστω και εναν ανθρωπο που ασχολειται με το ψαρεμα και να τον φερει πιο κοντα στον ΥΠΟΒΡΙΧΙΟ ΚΥΝΗΓΟ που εγω θεωρω σοστο τουλαχιστων.

Ισως να σας κουρασα με τοσα πολλα αλλα και εγω κουραστικα με τοσα που εγραψα. :)

george psarakhs
Δημοσιεύσεις: 808
Εγγραφή: Παρ 23 Δεκ 2011, 19:55
Ονοματεπώνυμο: ashmjnakis george

Re: Ψαροτουφεκας VS Υ/Κγος Γιαλαντζι VS Υ/Κγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από george psarakhs » Τετ 30 Οκτ 2013, 18:28

:blink:
ROLLING IN THE DEEP αιγιο

Βέρα Λάμπρου
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: Τρί 08 Οκτ 2013, 20:01
Ονοματεπώνυμο: Βέρα Λάμπρου

Re: Ψαροτουφεκας VS Υ/Κγος Γιαλαντζι VS Υ/Κγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βέρα Λάμπρου » Τετ 30 Οκτ 2013, 18:30

δεν μας είπες εσύ που κατατάσεις τον εαυτό σου?!! :-" :-"

dim.toni
Δημοσιεύσεις: 609
Εγγραφή: Πέμ 17 Απρ 2008, 19:16

Re: Ψαροτουφεκας VS Υ/Κγος Γιαλαντζι VS Υ/Κγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dim.toni » Τετ 30 Οκτ 2013, 18:33

Βαλε κ καμια φωτο με στορυ

Άβαταρ μέλους
terror
Δημοσιεύσεις: 677
Εγγραφή: Πέμ 23 Σεπ 2010, 21:02

Re: Ψαροτουφεκας VS Υ/Κγος Γιαλαντζι VS Υ/Κγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από terror » Τετ 30 Οκτ 2013, 18:33

Όπως σου βγαίνει κούκλε!

Δραπέτης
Δημοσιεύσεις: 4264
Εγγραφή: Παρ 17 Νοέμ 2006, 15:21
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Ψαροτουφεκας VS Υ/Κγος Γιαλαντζι VS Υ/Κγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δραπέτης » Τετ 30 Οκτ 2013, 18:35

Το διάβασα διαγώνια, σέβομαι τον χρόνο σου και το περιεχόμενο αλλά πραγματικά δεν κατάλαβα γιατί απαξιώνεις τον τίτλο "Ψαροτουφεκάς". ΚΑΝΟΥΜΕ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ!!!! Το Υποβρύχιος Κυνηγός μπορεί να είναι πιο σοφιστικέ αλλά είμαστε ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΑΔΕΣ!!!

Με προβλημάτισε πολύ αυτό.
Χρήστος Παπαναστασίου

Άβαταρ μέλους
sniperidis
Δημοσιεύσεις: 414
Εγγραφή: Παρ 24 Μάιος 2013, 00:06
Ονοματεπώνυμο: Fontas Kanatas

Re: Ψαροτουφεκας VS Υ/Κγος Γιαλαντζι VS Υ/Κγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sniperidis » Τετ 30 Οκτ 2013, 18:39

Σε προβληματησε γιατι τα διαβασες διαγωνια.
Αμα τα διαβασεις κανονικα θα καταλαβεις.(Μαλλον)

Για να βοηθησω

"""""Τα ονόματα που έχω δώσει στην κάθε κατηγορία είναι υποκειμενικά...Ο καθένας θα μπορούσε να δώσει και άλλες ονομασίες στις κατηγορίες.""""""

Αυτο γραφω αναμεσα στα διαγωνια που διαβασες.

Άβαταρ μέλους
dodos_1
Δημοσιεύσεις: 996
Εγγραφή: Δευ 02 Ιουν 2008, 08:42
Ονοματεπώνυμο: Θοδωρής
Τοποθεσία: Χανιά

Re: Ψαροτουφεκας VS Υ/Κγος Γιαλαντζι VS Υ/Κγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dodos_1 » Τετ 30 Οκτ 2013, 18:43

φιλε μου με αυτες τις σκεψεις που κανεις και μας παραθετεις θεωρω οτι θιγεις ενα μεγαλο μερος των ανθρωπων που ασχολουνται με το ψαροντουφεκο...Η πλειοψηφια των ατομων που ασχολουνται με το ψαροντουφεκο ξεκινησαν με ψαροσακουλα και τριαινα και στην πορεια του χρονου εξελισσονταν και μαζι με αυτους και ο εξοπλισμος τους και ολα τα υπολοιπα.

Εαν κατσεις και ξανασκεφτεις τις σκεψεις σου θα δεις(πιθανον) οτι υποβρυχιος κυνηγος μπορει να ειναι και αυτος με την ψαροσακουλα και την τριαινα γιατι μπορει να βγαζει το μεζε του ή το ημερησιο γευμα του(δηλαδη η εννοια του κυνηγιου)...Οπως επισης οτι υπαρχουν πολλοι αναμεσα μας με τα δεδομενα του δικου σου "υποβρυχιου κυνηγου" που μαζευουν μεχρι και το αλατι απο τη θαλασσα πρωι βραδυ.

Ακρως φιλικα και χωρις αντιπαραθεση :hello:

Άβαταρ μέλους
sniperidis
Δημοσιεύσεις: 414
Εγγραφή: Παρ 24 Μάιος 2013, 00:06
Ονοματεπώνυμο: Fontas Kanatas

Re: Ψαροτουφεκας VS Υ/Κγος Γιαλαντζι VS Υ/Κγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sniperidis » Τετ 30 Οκτ 2013, 18:53

Φυσικα και ολοι μας ειχαμε ξεκινησει καποτε με τριενα...
Αλλα το θεμα ειναι να ΜΗΝ συνεχιζουμε ετσι και να εξελισομαστε.

Εσι ομως κολλησες στην τριενα ενω εγω μιλαω και για μεγαλιτερες εννοιες οπως ο σεβασμος προς το περιβαλων και οι αναπτηξη των τεχνικων-επιδωσεων του σπορ που αγαπαμε.

Δραπέτης
Δημοσιεύσεις: 4264
Εγγραφή: Παρ 17 Νοέμ 2006, 15:21
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Ψαροτουφεκας VS Υ/Κγος Γιαλαντζι VS Υ/Κγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δραπέτης » Τετ 30 Οκτ 2013, 19:09

Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω. Είπα ότι σέβομαι το περιεχόμενο και φυσικά το χρόνο σου. Όμως η κατηγοριοποίηση δεν γίνεται να είναι υποκειμενική. Κατ εμέ είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία του επίπονου άρθρου που γράφεις. Αυτό που μένει είναι ότι ο τίτλος "Ψαροτουφεκάς" απαξιώνεται. Πιθανά να υπερβάλω και για αυτό δεν επιμένω άλλο. :hello:
Χρήστος Παπαναστασίου

Άβαταρ μέλους
dodos_1
Δημοσιεύσεις: 996
Εγγραφή: Δευ 02 Ιουν 2008, 08:42
Ονοματεπώνυμο: Θοδωρής
Τοποθεσία: Χανιά

Re: Ψαροτουφεκας VS Υ/Κγος Γιαλαντζι VS Υ/Κγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dodos_1 » Τετ 30 Οκτ 2013, 19:28

sniperidis έγραψε:Φυσικα και ολοι μας ειχαμε ξεκινησει καποτε με τριενα...
Αλλα το θεμα ειναι να ΜΗΝ συνεχιζουμε ετσι και να εξελισομαστε.

Εσι ομως κολλησες στην τριενα ενω εγω μιλαω και για μεγαλιτερες εννοιες οπως ο σεβασμος προς το περιβαλων και οι αναπτηξη των τεχνικων-επιδωσεων του σπορ που αγαπαμε.
Δεν κολλησα στη τριαινα [-X ...απλα προσπαθω να σου πω οτι τα ρασα δεν κανουν τον παπα και οτι εννοιες που αναφερεις εχουν να κανουν με παιδεια...τοσο απλα. :hello:


ΥΓ.συμφωνω με Δραπετη... :thumbsup:

Άβαταρ μέλους
domak
Δημοσιεύσεις: 80
Εγγραφή: Τρί 15 Ιουν 2010, 14:01

Re: Ψαροτουφεκας VS Υ/Κγος Γιαλαντζι VS Υ/Κγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από domak » Τετ 30 Οκτ 2013, 19:44

Το ψαροντουφεκο(υποβρυχιο κυνηγι)ειναι χομπι.Χομπι σημαινει κατι που κανουμε για την προσωπικη μας ευχαριστηση-για να περασουμε εμεις καλα...Η διαχειρηση και η επιλεκτικοτητα ανηκουν σε ενα γενικοτερα πλαισιο συμπεριφορας που οφειλεται στη παιδεια του ατομου που κανει το χομπι οπως για παραδειγμα ο σεβασμος στο ατομο,ο σεβασμος στο περιβαλλον,ο σεβασμος στα ζωα κα.Το να ζεις και να αναπνευεις για το χομπι σου σε βαζει σε επικινδυνα μονοπατια.Χανεις πτυχες της ζωης σου πιο σημαντικες ισως.Το μονο σιγουρο ειναι πως σε καμμια περιπτωση δεν πρεπει να κατηγοριοποιουμε τους ανθρωπους με βαση αυτο που τους αρεσει να κανουν...

Ps πριν καμμια βδομαδα αφιερωσα τη βουτια μου μονο για χταποδια εξαιτιας μιας ιγμοριτιδας.Ειχα να το κανω 2 χρονια.Περασα τοσο ωραια στη βουτια και στο ψησιμο που ακολουθησε που ενιωσα τυχερος που ασχολουμαι με τη θαλασσα.Η ευτυχια καμμια φορα κρυβεται στα απλα πραγματα...

karafon
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: Τρί 31 Μάιος 2011, 09:58
Ονοματεπώνυμο: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Re: Ψαροτουφεκας VS Υ/Κγος Γιαλαντζι VS Υ/Κγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από karafon » Τετ 30 Οκτ 2013, 19:47

Ψαρεύω μέχρι τα 10 μέτρα,όταν φτάνω καμιά φορά στα 15 με πιάνει ένας ψιλοπανικός και ανεβαίνω!!Ο εξοπλισμός μου θέλω να είναι καλός και λειτουργικός γι'αυτό και ασχολούμαι πολύ μαζί του,τα όπλα μου είναι και αυτά ακριβά ένα mythicon drakkar και ένα bastard 85αρι τα πέδιλα carbon και πάει λέγοντας ξεχνάω μερικές φορές να βάλω ένα μπουκάλι νερό στη σημαδούρα!!Συναγρίδα δεν έχω πιάσει ούτε καν έχω δει,ροφό πάνω από 4 κιλά δεν έχω πιάσει!!Χτυπάω άσπρα ψάρια κυρίως πάνω από μισό κιλό και ανάλογα το είδος!!Σήμερα λοιπόν έμαθα ότι είμαι γιαλαντζί!!!!!!!

Άβαταρ μέλους
thalassa50
Δημοσιεύσεις: 13743
Εγγραφή: Κυρ 21 Δεκ 2008, 17:01
Ονοματεπώνυμο: jiannis petropoulos
Τοποθεσία: κερατσινι -αμφιαλη -πειραιας

Re: Ψαροτουφεκας VS Υ/Κγος Γιαλαντζι VS Υ/Κγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από thalassa50 » Τετ 30 Οκτ 2013, 19:50

:shock:
καλά λέω πάντα ότι όσο ζω μαθαίνω :) :)
υγ.συγνώμη τώρα διότι ψάχνω να βρω σε πια κατηγορία βρίσκομαι :)
το δεν γινετε δεν υπαρχει ,το δεν θελω υπαρχει .

Άβαταρ μέλους
KABERIS
Δημοσιεύσεις: 1384
Εγγραφή: Πέμ 02 Απρ 2009, 14:21
Ονοματεπώνυμο: ΑΝΤΩΝΗΣ
Τοποθεσία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Re: Ψαροτουφεκας VS Υ/Κγος Γιαλαντζι VS Υ/Κγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KABERIS » Τετ 30 Οκτ 2013, 19:54

karafon έγραψε:Ψαρεύω μέχρι τα 10 μέτρα,όταν φτάνω καμιά φορά στα 15 με πιάνει ένας ψιλοπανικός και ανεβαίνω!!Ο εξοπλισμός μου θέλω να είναι καλός και λειτουργικός γι'αυτό και ασχολούμαι πολύ μαζί του,τα όπλα μου είναι και αυτά ακριβά ένα mythicon drakkar και ένα bastard 85αρι τα πέδιλα carbon και πάει λέγοντας ξεχνάω μερικές φορές να βάλω ένα μπουκάλι νερό στη σημαδούρα!!Συναγρίδα δεν έχω πιάσει ούτε καν έχω δει,ροφό πάνω από 4 κιλά δεν έχω πιάσει!!Χτυπάω άσπρα ψάρια κυρίως πάνω από μισό κιλό και ανάλογα το είδος!!Σήμερα λοιπόν έμαθα ότι είμαι γιαλαντζί!!!!!!!

Εγώ μέχρι τώρα νόμιζα πως ήμουν γιαλαντζί,
αλλά σήμερα έμαθα πως είμαι ψαροντουφεκάς :D
«Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος»

Επιστροφή στο “Χαλαρά”