Μαστορα , εισαι απο τους ανθρωπους που έχεις ζησει αρκετες εποχες εδω μεσα.CARPENTER έγραψε: ↑Τρί 20 Οκτ 2020, 21:19Κάπως έτσι είναι δυστυχώς ...................................gpet78 έγραψε: ↑Τρί 20 Οκτ 2020, 18:35Κάτι παραπάνω από ένας μήνας πέρασε από τη σύνταξη της διακήρυξης και αυτό που βλέπω από την συμμετοχή στη δημοσίευση αλλά κυρίως από το πόσοι ψήφισαν είναι άκρως θλιβερό. Από 15172(πολλά μέλη μπορεί να είναι ανενεργά) μέλη του φόρουμ ψήφισαν μόλις 213. Οι αριθμοί είναι συντριπτικοί, για αυτό το πολύ ενδιαφέρον κείμενο (για το οποίο έλαβαν ειδοποίηση όλα τα μέλη) που σκοπό είχε να μας ενώσει, να επαναπροσδιορίσουμε την ταυτότητα μας και να βγει έξω προς την κοινωνία (αν ήταν δυνατό) μια άλλη εικόνα για τον ερασιτέχνη ψαροντουφεκά. Ήμουν και είμαι θετικός και υποστηρίζω αυτή την προσπάθεια, αλλά και στην πρώτη τοποθέτηση μου εξέφρασα την απαισιοδοξία μου για το όλο εγχείρημα. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές αναγνώσεις της πολύ μικρής συμμετοχής των μελών σε αυτό το δημοψήφισμα δεν έχω όμως σκεφτεί κάποια που να έχει θετική χροιά ή να αφήνει περιθώριο αισιοδοξίας. Όσοι πιστεύουμε / συμφωνούμε με την διακήρυξη μάλλον είμαστε μια θλιβερή μειοψηφία και ο μέσος ψαροντουφεκάς είναι αυτό που βλέπουμε να κυριαρχεί στα group του facebook (πρόσφατα διέγραψε των εαυτό μου από όλα τα σχετικά group στο facebook εκτός από το τοπικό Χανιώτικο, γιατί δεν άντεχα την τοξικότητα και την καφρίλα που κυκλοφορούσε). Αυτό εξηγεί και σε κάποιο βαθμό την “πτωτική” πορεία του φόρουμ παρόλο που έγινε μια σοβαρή προσπάθεια ανανέωσης, οι αρχές που έχει θέσει η διαχείριση για τη λειτουργία του φόρουμ δε βρίσκουν σύμφωνους τη μεγάλη πλειοψηφία των ψαροντουφεκάδων, παρολαυτά χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι αρχές και που λειτουργεί το φόρουμ με τον τρόπο που λειτουργεί για μένα προσωπικά είναι μια όαση για υγιή και ποιοτική ψαροντουφεκάδική συζήτηση στο χάος του διαδικτύου.
Ακόμη μετράει το πόσα ψάρια πιάσαμε και μας ενδιαφέρει μόνο αυτό και αφού τα δείξουμε τα πόσα παλαμάκια -λάικ θα μαζέψουμε ......................
Έκανα ένα ΠΟΣΤ όπως κάθε χρόνο μετά το τέλος του Καλοκαιριού με παρότρυνση να κάνουμε ΠΟΣΤ χωρίς πολλά η έστω με ένα ψάρι μόνο και μόνο για να αλλάξουμε αυτό που δείχνουμε προς τα έξω ..........................................
Αλλά αυτό δε πουλάει με τα λόγια της πιάτσας ........................................................
Πάντως όσοι είμαστε παρόντες ................ εδώ θα είμαστε και θα προσπαθούμε για μια αλλαγή και στηρίζουμε την κάθε καλή προσπάθεια για αυτό ...........................
Με τα καλα και με τα ασχημα!
Και εκει ομως.
Βραχος!
Ενα κοινο σημειο αναφορας για ΟΛΟΥΣ μας!!
Σε σεβομαι όσο δεν μπορεις να φανταστεις!
Παντα προθυμος να βοηθησεις!
Παντα διαθεσιμος σε ολους!
Εισαι ο Φάρος του καφενε Νικο και ξερεις οτι το λέω απο καρδιας!
Σε ευχαριστω !