Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από wirlwind » Τρί 16 Μαρ 2021, 13:01
Καλησπέρα σας αγαπητοί συνάδελφοι,
Αν και δεν είμαι από τα ενεργά μέλη της ομαδας, λόγω αντίληψης που έχω για τα κοινωνικά δίκτυα (ψυχολογικό εξαναγκασμό του να δείχνω ότι είμαι καλά, απληστίας,κτλ.....) ,κάθησα ,εψαξα,διάβασα και μπορώ να πω ότι με κερδίσατε με την "νοοτροπία" που έχετε.
Να ξεκινήσω ενστερνίζοντας τις απόψεις και προτάσεις που έχετε πολύ σωστά τοποθετήσει την έννοια της ΕΥΑ, ως προς την Συλλογική προσπάθεια αλλά και την ατομική ευθύνη που πρέπει να έχουμε σαν ΕΥΑς.
Όσο για τις απόψεις των φίλων παραπάνω σχετικά με το κόψιμο της ουράς, την χρήση εθελοντών λιμενικών σε κάθε σημείο εισόδου- εξόδου αλιευτικών σκαφών (λιμάνια, γλύστρες, κτλ) , την έκδοση άδειας , την επιτήρηση των αρχών στα διάφορα μαγαζιά εστίασης για παράνομα αλιεύματα,κτλ.... Είμαι υπέρ όλων, το κακό είναι ότι όλα αυτά μπορούν να εφαρμοστούν σε ένα ιδανικά ουτοπικό περιβάλλον.
Το μόνο που πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε ειναι να σεβόμαστε τον εαυτό μας και να μετά όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους...Δυστυχώς πάντα και πάντοτε θα υπάρχουν άτομα που θα εκμεταλλεύονται / ζουν από την γενικότητα του συνόλου. Απλά όσοι περισσότεροι σέβονται τόσο αυτοί θα λιγοστεύουν.
Χάρηκα που σας γνώρισα.
Είμαστε αυτό που κάνουμε....
....για να αλλάξουμε αυτό που είμαστε !!!!