
Φιλετάρουμε το ψαρί μας, προσέχοντας να μην αφήσουμε μικρά κοκκαλάκια και το κόβουμε σε κύβους. Σε αυτό το στάδιο έχουμε 3 επιλογές.
1. Αλευρώνουμε τα κομματάκια ψαριού.
2. Φτιάχνουμε κουρκούτι με μπύρα και αλεύρι και πετάμε στο μίγμα τα κομματάκια ψαριού.
3. Χτυπάμε ένα αυγό και περνάμε τα κομμάτια του ψαριού από το χτυπημένο αυγό και στην συνέχεια από το τρίμμα φρυγανιάς. Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες μας σε μικρά και λεπτά στικς. Τις τηγανίζουμε σε πολύ καυτό ηλιέλαιο μέχρι να πάρουν χρώμα και τις βάζουμε σε μια πιατέλα με χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει το λάδι.
Στη συνέχεια τηγανίζουμε το ψαρί μας σε μέτρια φωτιά για 2-3 λεπτά, μέχρι να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα και τα βάζουμε σε μια πιατέλα με χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει το λάδι. Κόβουμε τα ντοματίνια και ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμυδάκι. Τυλίγουμε στην τορτίγια τα υλικά μας και απολαμβάνουμε μία από τις πιο αγαπημένες μου συνταγές, με λευκό κρασί ή μπύρα… …κλείνοντας ιδανικά με μια τάρτα λεμονιού…
