του τρώγε τα ψάρια απ τα δίχτυα όλο το καλοκαίρι λέει ο οικονιζόμενος
ευξινoπολιτικη ζαργάνα

στα ελληνικά φιλαράκι ...vaggelakis έγραψε:Ψαρόντουφεκάδικο forum που απαρτίζεται αποκλειστικά από βουνίσιους γιδομπήχτηδες που το παίζουνε ο φόβος και ο τρόμος του βυθού, τρομάρα τους, αλλά δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τον λούτσο με τον πυτσ
.
Αυτό άσχετοι φίλοι μου είναι το γνωστό serpent eel ή όπως το λέμε και στο χωριό μου Ophisurus serpens !!!
Μάθετε πρώτα λίγη μπαλίτσα (που έλεγε και ένας σοφός) και μετά βουτήξτε!
Καλά Χριστούγεννα!
καλα σας λεει ρε !!!vaggelakis έγραψε:Ψαρόντουφεκάδικο forum που απαρτίζεται αποκλειστικά από βουνίσιους γιδομπήχτηδες που το παίζουνε ο φόβος και ο τρόμος του βυθού, τρομάρα τους, αλλά δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τον λούτσο με τον πυτσ
.
Αυτό άσχετοι φίλοι μου είναι το γνωστό serpent eel ή όπως το λέμε και στο χωριό μου Ophisurus serpens !!!
Καλά Χριστούγεννα!
Πάλι καλά που δε γαβγιζε κιόλας...hariska έγραψε:Σεξουαλικό όργιο με δύο άτομα, λίγο χλωμό το κόβω... [-(
Ίσως μια τυχαία συνεύρεση ή ένα ουάν νάιτ σταντ. Χου κνόους...
Να αγιάσει το στόμα σου μυστακοφόρε!KOSTAS STI έγραψε:καλα σας λεει ρε !!!vaggelakis έγραψε:Ψαρόντουφεκάδικο forum που απαρτίζεται αποκλειστικά από βουνίσιους γιδομπήχτηδες που το παίζουνε ο φόβος και ο τρόμος του βυθού, τρομάρα τους, αλλά δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τον λούτσο με τον πυτσ
.
Καλά Χριστούγεννα!γκιουμια ε γκιουμια !!!
να πατε ρε ολοι σας στο χωριο του να γινεται και σεις ψαρομπηχτηδες οπως αυτοι !!! οριτζιναλ οπως λενε στο χωριο του! το χωριο που γεννησε την συγχρονη λατινικη γλωσσα που μιλαει ολος ο καλος κοσμος στα σαλονια του !!
Μάθετε πρώτα λίγη μπαλίτσα (που έλεγε και ένας σοφός στο χωριο του!) και μετα να μαθετε τι ειναι η θαλασσα !!!
γιδια !! που μου θελετε και να βουτηξετε !!!![]()
και Καλά Χριστούγεννα!
vaggelakis έγραψε:Να αγιάσει το στόμα σου μυστακοφόρε!KOSTAS STI έγραψε:καλα σας λεει ρε !!!vaggelakis έγραψε:Ψαρόντουφεκάδικο forum που απαρτίζεται αποκλειστικά από βουνίσιους γιδομπήχτηδες που το παίζουνε ο φόβος και ο τρόμος του βυθού, τρομάρα τους, αλλά δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τον λούτσο με τον πυτσ
.
Καλά Χριστούγεννα!γκιουμια ε γκιουμια !!!
να πατε ρε ολοι σας στο χωριο του να γινεται και σεις ψαρομπηχτηδες οπως αυτοι !!! οριτζιναλ οπως λενε στο χωριο του! το χωριο που γεννησε την συγχρονη λατινικη γλωσσα που μιλαει ολος ο καλος κοσμος στα σαλονια του !!
Μάθετε πρώτα λίγη μπαλίτσα (που έλεγε και ένας σοφός στο χωριο του!) και μετα να μαθετε τι ειναι η θαλασσα !!!
γιδια !! που μου θελετε και να βουτηξετε !!!![]()
και Καλά Χριστούγεννα!