ΜΩΒ ΜΕΔΟΥΣΕΣ
-
- Ονοματεπώνυμο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
ΜΩΒ ΜΕΔΟΥΣΕΣ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΕΧΕΙ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ ΛΑΡΙΣΑΣ κ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ??
ΕΧΕΙ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ ΛΑΡΙΣΑΣ κ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ??
- fiesta1420
Re: ΜΩΒ ΜΕΔΟΥΣΕΣ
Δίστιχος την περασμένη Κυριακή όπου είχα πάει Κυπαρίσσια για βουτιά είδα μια από αυτά τα διαβολιά ήταν περίπου στα 2 μετρα βάθος και την πήγαινε το κύμα….
έφτασαν παντου χωριά ότι έβλεπες παντου λεοντοψαρα 2-3 μαζί
Κάποιοι νομίζουν ότι είμαι θλιμένος,αλλά δέν είμαι. Απλά,εκτιμώ την σιωπή,σ'εναν κόσμο πού δέν σταματάει ποτέ να μιλάει.
Παιδιά στην παραλία της καραβοπετρας και στο yabanaki βούτηξε κάνεις μας μας πει;
Το ψάρι πρέπει κάποιος να το βράσει, είναι εύκολο θαρρώ.
Βουτηξα Β. Ευβοια. Είδα πάρα πολλές.
Επεξεργασια εικονασ ονλινε https://compressimage.toolur.com/
- fiesta1420
Σε μια ανάρτηση που διάβασα έλεγαν πως τρελένονται και τις τρώνε οι χελώνες….μακάρι… και για μας και για αυτές, τσιμπούσι καλό θα κάνουν!!!
Κάποιοι νομίζουν ότι είμαι θλιμένος,αλλά δέν είμαι. Απλά,εκτιμώ την σιωπή,σ'εναν κόσμο πού δέν σταματάει ποτέ να μιλάει.
- dimitrikotz
Χελώνες, δελφίνια, κυνηγοί, φάλαινες, όλα τα παραπάνω τις τρώνε. Το θέμα είναι ότι δεν έχουν μείνει και τόσο πολλά απ' τα παραπάνω!
Σημαντική διαφορά:
Το τσίμπημα από τις μοβ διαφέρει από των απλών.
ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΑΜΜΩΝΙΑ!
Το δηλητήριο θέλει αλκαλικό περιβάλλον. Με λίγα λόγια ΣΟΔΑ.
Έχετε μαζί σας λίγη σόδα στο αυτοκίνητο.
Επίσης, ΔΕΝ χρησιμοποιούμε γλυκό νερό. ΠΑΝΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ
Τέλος, δεν βγάζουμε τα πλοκάμια που κολλάνε πάνω μας με τα χέρια. Διαλύονται και απλώνουν παντού το φαρμάκι τους. Χρησιμοποιούμε κάρτα.
Το τσίμπημα από τις μοβ διαφέρει από των απλών.
ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΑΜΜΩΝΙΑ!
Το δηλητήριο θέλει αλκαλικό περιβάλλον. Με λίγα λόγια ΣΟΔΑ.
Έχετε μαζί σας λίγη σόδα στο αυτοκίνητο.
Επίσης, ΔΕΝ χρησιμοποιούμε γλυκό νερό. ΠΑΝΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ
Τέλος, δεν βγάζουμε τα πλοκάμια που κολλάνε πάνω μας με τα χέρια. Διαλύονται και απλώνουν παντού το φαρμάκι τους. Χρησιμοποιούμε κάρτα.