Ζευγαρι Αττικη
Ζευγαρι Αττικη
Γεια σε ολη την παρεα
Ψαχνω ζευγαρι για Αττικη ,σ/κ και καθημερινες.Με ενδιαφερει κυριως να κανουμε τις βουτιες μας με ασφαλεια και να περναμε καλα.Ασχολουμε με το ψαροντουφεκο τα τελευταια 2 χρονια,ειμαι 33 κ απο επιδοσεις ψαρευω στα 10μ εως 15μ max.
Ψαχνω ζευγαρι για Αττικη ,σ/κ και καθημερινες.Με ενδιαφερει κυριως να κανουμε τις βουτιες μας με ασφαλεια και να περναμε καλα.Ασχολουμε με το ψαροντουφεκο τα τελευταια 2 χρονια,ειμαι 33 κ απο επιδοσεις ψαρευω στα 10μ εως 15μ max.
-
- Ονοματεπώνυμο: Anestis Kochilas
Re: Ζευγαρι Αττικη
Γεια σου φίλε Στάθη είμαι σέ παρόμοιο επίπεδο από Αθήνα σου στέλνω και πμ
Kαλησπέρα σας !
Ενδιαφέρομαι κι εγώ( παρόμοια μέτρα) αν θέλετε.
Φιλικά,
Αλέξανδρος
Ενδιαφέρομαι κι εγώ( παρόμοια μέτρα) αν θέλετε.
Φιλικά,
Αλέξανδρος
Καλησπέρα Στάθη, Αλέξανδρε, sharkrider,
ψάχνω και 'γώ παρέα για ασφάλεια, συνεργασία, εμπειρία. Είμαι Αττική και έχω εντοπίσει 4-5 τόπους καλούς για αυτά τα μέτρα. Θα χαρώ να βρεθούμε από κοντά.
Στείλτε ένα μήνυμα αν μπορείτε να κανονίσουμε κάτι!
Καλές βουτιές,
Χρήστος
ψάχνω και 'γώ παρέα για ασφάλεια, συνεργασία, εμπειρία. Είμαι Αττική και έχω εντοπίσει 4-5 τόπους καλούς για αυτά τα μέτρα. Θα χαρώ να βρεθούμε από κοντά.
Στείλτε ένα μήνυμα αν μπορείτε να κανονίσουμε κάτι!
Καλές βουτιές,
Χρήστος
Καλημέρα σε όλους
είμαι κι εγώ σε φάση αναζήτησης ζευγαριού. Έχω τελειώσει και το πρώτο επίπεδο ελεύθερης κατάδυσης. Είμαι διαθέσιμος όποια ημέρα της εβδομάδας βολεύει !!!
είμαι κι εγώ σε φάση αναζήτησης ζευγαριού. Έχω τελειώσει και το πρώτο επίπεδο ελεύθερης κατάδυσης. Είμαι διαθέσιμος όποια ημέρα της εβδομάδας βολεύει !!!
-
- Ονοματεπώνυμο: Takis Karagiannis
Είμαστε πολλοί τελικά στα ίδια επίπεδα και με τις ίδιες αναζητήσεις 
Count me in!

Count me in!