Καλησπέρα σε όλους!
Ένα βίντεο από μια τριήμερη, καλοκαιρινή εξόρμηση για ψαροντούφεκο, παρέα με τον φίλο Στέλιο. Κάθε μέρα, εξερευνούμε κι έναν διαφορετικό ψαρότοπο της Χαλκιδικής, δοκιμάζοντας καρτέρια τόσο στα ρηχά όσο και στα βαθιά τους κομμάτια.
Πολλές βουτιές σε μοναδικά υποβρύχια τοπία. Προσωπικό αγαπημένο, αυτό με τις ιαματικές πηγές που αναβλύζουν από τον βυθό.
Πέρα από τα συνηθισμένα ψάρια της ρηχής ζώνης, συναντάμε εκλεκτά θηράματα όπως λούτσους και συναγρίδες. Την τελευταία μέρα, ένα μεγάλο κοπάδι με μανάλια κάνει, επίσης, την εμφάνιση του, με την κατάσταση να παίρνει περίεργη τροπή...
Ελπίζω να το απολαύσετε!
🔱 Από τους λούτσους ως το μεγάλο κοπάδι με μανάλια…
-
Re: 🔱 Από τους λούτσους ως το μεγάλο κοπάδι με μανάλια…
Καλησπέρα
Ομορφες εικόνες και στιγμές που μένουν στη μνήμη για πολύ καιρό
Ομορφες εικόνες και στιγμές που μένουν στη μνήμη για πολύ καιρό
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
Pescare ergo sum
Pescare ergo sum
Ωραιες εικονες και ωραια ψαρακια.
Εντυπωση μου εκανε η ευστοχια σου στα ρηχα στα μικρα ψαρια, παρα τα διπλα λαστιχα. Φαινεται σα να μην εχεις καθολου ανακρουση. Τι μαρκα και διατομη λαστιχα χρησιμοποιεις ?
Εντυπωση μου εκανε η ευστοχια σου στα ρηχα στα μικρα ψαρια, παρα τα διπλα λαστιχα. Φαινεται σα να μην εχεις καθολου ανακρουση. Τι μαρκα και διατομη λαστιχα χρησιμοποιεις ?
-
Και πρωτίστως με καλή παρέα!
Σ’ ευχαριστώ πολύ!
Σίγουρα έχω ανάκρουση, αλλά δεν νιώθω μου δυσκολεύει τις βολές. Πιστεύω βοηθάει ότι έχω χρόνια το όπλο και το έχω μάθει αρκετά καλά.
Τα λάστιχα που χρησιμοποιώ τώρα είναι 2x 14mm Pathos Nitro.