15(+2 bonus) ψαροντουφεκάδικες στιγμές, χωρίς βολή.
-
- Ονοματεπώνυμο: Μάνος Κυρίτσης
- AntoniEesti
- Ονοματεπώνυμο: Αντωνης
Re: 15(+2 bonus) ψαροντουφεκάδικες στιγμές, χωρίς βολή.
Videara .Μπράβο Αγορίνα !!!!!Εκλεκτικός όπως αρμόζει 

Follow me in
είμαι ακόμα στο στάδιο που πάταγα την σκανδάλη όταν το έβλεπα ...
πολύ καλό
τα πλάνα στο τέλος είναι του Αντώνη ?

πολύ καλό

Πολύ όμορφες εικόνες και δύσκολες επιλογές.
Δύο κιλά όριο σε λαυράκι...
Ομολογώ ότι είμαι εντυπωσιασμένος.
Δύο κιλά όριο σε λαυράκι...

ωραίο βίντεο κι χωρίς νεκρά ψάργια!
Όσο για τα λαβράκια λίγο υπερβολικό το όριο τον 2kl αλλά οκ προσωπικό είναι αυτό.
Προσωπικά στη θολούρα δε καταλαβαίνω την διάφορα με λαβράκι 1,7kl κι λαβράκι 2,5kl, κι τα 2 μεγάλα τα βλέπω
Όσο για τα λαβράκια λίγο υπερβολικό το όριο τον 2kl αλλά οκ προσωπικό είναι αυτό.
Προσωπικά στη θολούρα δε καταλαβαίνω την διάφορα με λαβράκι 1,7kl κι λαβράκι 2,5kl, κι τα 2 μεγάλα τα βλέπω

Ποτέ Χωρίς Καντάρι!!!
Γράφτηκα 17 Νοέμβρη
Γράφτηκα 17 Νοέμβρη
- Johnkokk
- Ονοματεπώνυμο: Γιάννης Κοκκινάκης
Προφανώς οταν λέμε όριο Χ κιλά, μπορεί να πέσουμε λίγο έξω προς τα κάτω ή προς τα πάνω.Δεν εχουμε ζυγαριές πάνω μας.
Σαφως και δεν μπορώ να διαχωρίσω ενα ψάρι αν ειναι 1.900 ή 2.100.Δεν μιλάμε για τέτοιες διαφορές.
Ενα ψαρι ομως 1.5 κιλό το καταλαβαινω σε σχεση με ενα 2κιλο ή ενα 2.5άρι.Νομιζω οτι γενικά οταν εχεις πολλές επαφές και συλλήψεις σ ενα είδος, μπορείς να καταλάβεις τέτοιες διαφορές.
Σαφως και δεν μπορώ να διαχωρίσω ενα ψάρι αν ειναι 1.900 ή 2.100.Δεν μιλάμε για τέτοιες διαφορές.
Ενα ψαρι ομως 1.5 κιλό το καταλαβαινω σε σχεση με ενα 2κιλο ή ενα 2.5άρι.Νομιζω οτι γενικά οταν εχεις πολλές επαφές και συλλήψεις σ ενα είδος, μπορείς να καταλάβεις τέτοιες διαφορές.
Η αψαρία είναι επιλογή.
Βράγχια έχουν ΜΟΝΟ τα ψάρια.
εε ναι τότε το όριο σου είναι 1,5klJohnkokk έγραψε:Προφανώς οταν λέμε όριο Χ κιλά, μπορεί να πέσουμε λίγο έξω προς τα κάτω ή προς τα πάνω.Δεν εχουμε ζυγαριές πάνω μας.

Αυτό που λέω είναι θες το 2kl ψάρι αλλά λίγο παρακάτω είναι οκ για το δικό σου μετρό. αλλά όπως είπες για δικό σου μετρό 1,4kl δε είναι οκ οπότε αυτό είναι η κόκκινη γραμμή για εσένα (όταν το βγάλεις και σε ξενερώνει προσωπικά, αυτό για εμένα είναι κόκκινη γραμμή).
Ποτέ Χωρίς Καντάρι!!!
Γράφτηκα 17 Νοέμβρη
Γράφτηκα 17 Νοέμβρη
- Johnkokk
Κάτω απο 2 κιλά με ξενερώνει.Δεν το ευχαριστιέμαι.Αλλα σαφώς κάποιες φορές μπορεί να ειναι το ψάρι 1.8, απο λαθος υπολογισμό.Ειπαμε τέτοιες διαφορές ειναι αναμενόμενες.Οχι επιθυμητές, αλλα αναμενόμενες.Trelos έγραψε:εε ναι τότε το όριο σου είναι 1,5klJohnkokk έγραψε:Προφανώς οταν λέμε όριο Χ κιλά, μπορεί να πέσουμε λίγο έξω προς τα κάτω ή προς τα πάνω.Δεν εχουμε ζυγαριές πάνω μας.
Ενα ψαρι ομως 1.5 κιλό το καταλαβαινω σε σχεση με ενα 2κιλο ή ενα 2.5άρι.Νομιζω οτι γενικά οταν εχεις πολλές επαφές και συλλήψεις σ ενα είδος, μπορείς να καταλάβεις τέτοιες διαφορές.γιατί αν βγάλεις ένα 1,7kl θα πεις οκ κοντά στο 2kl είναι, έκανα λάθος αλλά όλα καλά, αν είναι όμως 1,4kl θα πεις μ@λ@κί@ έκανα μικρό
Αυτό που λέω είναι θες το 2kl ψάρι αλλά λίγο παρακάτω είναι οκ για το δικό σου μετρό. αλλά όπως είπες για δικό σου μετρό 1,4kl δε είναι οκ οπότε αυτό είναι η κόκκινη γραμμή για εσένα (όταν το βγάλεις και σε ξενερώνει προσωπικά, αυτό για εμένα είναι κόκκινη γραμμή).
Συνήθως προσπαθώ να ειναι πάνω απο 2 κιλά, για να ειμαι εντός του ορίου μου

Kαταλαβαίνω όμως τι εννοείς.
Η αψαρία είναι επιλογή.
- skopdolfin
- Ονοματεπώνυμο: Μανώλης-Άρης Αλεξίου
Καλημέρα,
ακόμα και ένα no-shot video σαν το δικό σου, μπορεί να είναι απίστευτα πιο όμορφο και διδακτικό από κάποια full-shot!!

ακόμα και ένα no-shot video σαν το δικό σου, μπορεί να είναι απίστευτα πιο όμορφο και διδακτικό από κάποια full-shot!!

There is a dolphin....dormant....in all of us (Jacques Mayol, Dolphin Man).
Ωραίο βίντεο,ωραία πλάνα και δύσκολες επιλογές.
Το 2 κιλά στο λαβράκι μου φαίνεται υπερβολικά επιλεκτικό και 20 φορές πιο δύσκολο να μην σε γαργαλίσει το δάχτυλο προσωπικά μιλώντας,χωρίς να κρίνω.
Σε πολλά πλάνα νόμιζα ότι θα μπορούσες να ρίξεις αλλά μετά θυμάμαι τον Αντωνακη να μου λέει ότι τα καθαρά νερά και το μέγεθος σε μπερδεύουν.
Το 2 κιλά στο λαβράκι μου φαίνεται υπερβολικά επιλεκτικό και 20 φορές πιο δύσκολο να μην σε γαργαλίσει το δάχτυλο προσωπικά μιλώντας,χωρίς να κρίνω.
Σε πολλά πλάνα νόμιζα ότι θα μπορούσες να ρίξεις αλλά μετά θυμάμαι τον Αντωνακη να μου λέει ότι τα καθαρά νερά και το μέγεθος σε μπερδεύουν.
Ψαροντούφεκο και blastbeats ρε μ@#νια.
- Johnkokk
Το οπλο ειναι του Αντώνη.Το δανείστηκα για να το...ευλογήσω.sparos έγραψε:είμαι ακόμα στο στάδιο που πάταγα την σκανδάλη όταν το έβλεπα ...![]()
πολύ καλό![]()

Η αψαρία είναι επιλογή.
Πολύ ωραίο βίντεο. Καλά που έχει τόσα πολλά ψάρια?
Οσο για τις επιλογές κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί ανάλογα και με το επίπεδο των ψαρευτικών σου δυνατοτήτων. Πολλοί λίγοι έχουν όμως την πολυτέλεια να μην πατάνε τη σκανδάλη σε αυτά τα θηράματα.
Οσο για τις επιλογές κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί ανάλογα και με το επίπεδο των ψαρευτικών σου δυνατοτήτων. Πολλοί λίγοι έχουν όμως την πολυτέλεια να μην πατάνε τη σκανδάλη σε αυτά τα θηράματα.
- matador23
- Ονοματεπώνυμο: Κοβάνης Κων/νος
πολύ δύσκολο βίντεο, που θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους!!!
Κυρίως τους νέους του χώρου , που έχουμε σαν άλλοθι την αμάθεια για λάθος επιλογές στο πάτημα της σκανδάλης!
Ξέρουμε πριν καν πιάσουμε το όπλο τί είναι ηθικά σωστό!
Άσχετα αν έχεις χορτάσει ή όχι θηράματα , το Ψαροτουφεκο είναι ο ποιο επιλεκτικός τρόπος αλίευσις !!
Αυτό δεν αλλάζει με τίποτα!
Συχνά το ξεχνάμε ...
Δείχνεις θεωρώ το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι για να διαχειριστούμε το παρόν αλλά και για να αφήσουμε κάτι για τις επόμενες γενιές.
Κυρίως τους νέους του χώρου , που έχουμε σαν άλλοθι την αμάθεια για λάθος επιλογές στο πάτημα της σκανδάλης!
Ξέρουμε πριν καν πιάσουμε το όπλο τί είναι ηθικά σωστό!
Άσχετα αν έχεις χορτάσει ή όχι θηράματα , το Ψαροτουφεκο είναι ο ποιο επιλεκτικός τρόπος αλίευσις !!
Αυτό δεν αλλάζει με τίποτα!
Συχνά το ξεχνάμε ...

Δείχνεις θεωρώ το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι για να διαχειριστούμε το παρόν αλλά και για να αφήσουμε κάτι για τις επόμενες γενιές.

0 λεπτά πριν | ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΔΙΑΣ: "Η παρΑΝομη αλιεία δεν είναι ερασιτεχνική ή επαγγελματική: είναι απλά παρΑΝομη"