To πρόβλημα με το βίντεο

Μια φωτογραφία είναι 1000 λέξεις.Ενα βίντεο πόσες λέξεις είναι ?
Άβαταρ μέλους
underworld
Δημοσιεύσεις: 5161
Εγγραφή: Πέμ 29 Μαρ 2007, 23:52
Ονοματεπώνυμο: Δημήτρης Γκίκας
Τοποθεσία: Λευκωσία

To πρόβλημα με το βίντεο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από underworld » Κυρ 14 Αύγ 2016, 15:21

Καλησπέρα σε όλους!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους έστειλαν και συνεχίζουν να στέλνουν πληροφορίες για το πρόβλημα που υπάρχει με τα βίντεο.
Τα πιο συχνά συμπτώματα μέχρι στιγμής είναι ότι το βίντεο δε φαίνεται και στη θέση του υπάρχει μια οριζόντια μαύρη μπάρα στην αριστερή πλευρά.
Από browsers , το πρόβλημα εμφανίζεται σε φυλλομετρητές (browsers) google chrome, internet explorer, safari και opera.

Μέχρι να το λύσουμε,
Μπορείτε να καταφύγετε στην προσωρινή λύση του φυλλομετρητή (browser) mozilla firefox. Αυτό για όσους θέλουν και μπορούν να τον εγκαταστήσουν.
Προς το παρόν το κοιτάζουμε. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. :hello:

Άβαταρ μέλους
panos kazazis
Δημοσιεύσεις: 2239
Εγγραφή: Πέμ 13 Αύγ 2009, 22:11
Ονοματεπώνυμο: panos kazazis
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚH

Re: To πρόβλημα με το βίντεο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos kazazis » Κυρ 14 Αύγ 2016, 15:34

ο.k :hello:
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΡΗΧΟΙ ...... ΟΜΩΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΑΘΥΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΕΙΣ

---ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΙΚΟ---

Άβαταρ μέλους
timotheos
Δημοσιεύσεις: 692
Εγγραφή: Πέμ 09 Μάιος 2013, 11:59

Re: To πρόβλημα με το βίντεο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από timotheos » Κυρ 14 Αύγ 2016, 16:04

Under καλησπέρα.
Το πρόβλημα υπάρχει και με firefox (τουλάχιστον μέχρι την έκδοση 37.0.2 που έχω εγώ).
Σε μένα εμφανίζεται μια κάθετη μαύρη μπάρα (μπήκα στα θέματα του mojo και του περιπτερά).
...Γυρεύω το παλιό μου σπίτι
με τ' αψηλά τα παραθύρια
σκοτεινιασμένα απ' τον κισσό...

Άβαταρ μέλους
underworld
Δημοσιεύσεις: 5161
Εγγραφή: Πέμ 29 Μαρ 2007, 23:52
Ονοματεπώνυμο: Δημήτρης Γκίκας
Τοποθεσία: Λευκωσία

Re: To πρόβλημα με το βίντεο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από underworld » Κυρ 14 Αύγ 2016, 16:23

timotheos έγραψε:Under καλησπέρα.
Το πρόβλημα υπάρχει και με firefox (τουλάχιστον μέχρι την έκδοση 37.0.2 που έχω εγώ).
Σε μένα εμφανίζεται μια κάθετη μαύρη μπάρα (μπήκα στα θέματα του mojo και του περιπτερά).
Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ. :hello:
Έλαβα πριν λίγο και άλλο ΠΜ ότι το πρόβλημα εμφανίζεται και σε firefox.

Πας και μπαίνεις κι εσύ σε κάτι περίεργα θέματα όμως ρε φίλε!! :mrgreen: :D

Έχουμε βρει κάποιες λύσεις στο πρόβλημα και συνεχίζουμε μέχρι να λυθεί. :hello:

Άβαταρ μέλους
pemosx
Δημοσιεύσεις: 90
Εγγραφή: Δευ 24 Οκτ 2011, 11:08

Re: To πρόβλημα με το βίντεο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pemosx » Κυρ 14 Αύγ 2016, 20:13

Το προβλημα ειναι οτι ειναι λαθος το link youtube ακομα και σε μορφη κωδικα να το γυρισεις.

Άβαταρ μέλους
heisenberg
Δημοσιεύσεις: 640
Εγγραφή: Σάβ 30 Αύγ 2014, 18:28

Re: To πρόβλημα με το βίντεο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από heisenberg » Κυρ 14 Αύγ 2016, 21:41

Αν σε βοηθαει, να ξερεις πως απο κινητο τα βιντεο φαινονται κανονικα, το προβλημα εμφανιζεται σε desktop-laptop. Δεν ξερω τι φταιει αλλα οποιος καιγεται να δει τα βιντεο κανει quote και copy paste τον κωδικο του βιντεο στη γραμμη διευθυνσης ή στον browser. Απλα μια προχειρη λυση μεχρι να λυθει το προβλημα.

Άβαταρ μέλους
johndrama
Δημοσιεύσεις: 1129
Εγγραφή: Δευ 10 Αύγ 2009, 13:57
Ονοματεπώνυμο: Ioannis Draminos
Τοποθεσία: Βορεια χαβουζα.

Re: To πρόβλημα με το βίντεο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johndrama » Κυρ 14 Αύγ 2016, 22:43

Από δύο διαφορετικά κινητά με UC browser μια από τα ίδια . αλλά και με το μαμά browser.
Ή του ύψους ή του βάθους βουνο-θαλασσα

Άβαταρ μέλους
underworld
Δημοσιεύσεις: 5161
Εγγραφή: Πέμ 29 Μαρ 2007, 23:52
Ονοματεπώνυμο: Δημήτρης Γκίκας
Τοποθεσία: Λευκωσία

Re: To πρόβλημα με το βίντεο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από underworld » Δευ 15 Αύγ 2016, 09:15

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας :hello:
pemosx αν θέλεις να μου πεις περισσότερα, στείλε μου ΠΜ
heisenberg ναι, αυτό θα προτείνω σε όλους, να χρησιμοποιήσουμε το σύνδεσμο.
johndrama ευχαριστώ.

Για όσους φτιάχνουν νέο θέμα με βίντεο, εκτός από το ενσωματωμένο βίντεο, παρακαλώ αφήστε και ένα σύνδεσμο σκέτο για να μπορούν τα μέλη να δουν το βίντεο στο youtube .


Προσωρινά, μέχρι να λυθεί.
Επεξεργάστηκα μερικά θέματα προσθέτωντας το σύνδεσμο κάτω από το βίντεο. Αν κάποιο πρόσφατο θέμα μου έχει ξεφύγει, παρακαλώ στείλτε μου ΠΜ για να το φτιάξω.

Άβαταρ μέλους
Johnkokk
Δημοσιεύσεις: 5820
Εγγραφή: Τρί 14 Νοέμ 2006, 18:43
Ονοματεπώνυμο: Γιάννης Κοκκινάκης
Τοποθεσία: Οπου υπάρχει θάλασσα.

Re: To πρόβλημα με το βίντεο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Johnkokk » Τρί 16 Αύγ 2016, 11:16

Οσοι έχετε πρόβλημα, δοκιμάστε την παρακάτω λύση και πείτε μας αν διορθώθηκε.

phpBB [video]
Η αψαρία είναι επιλογή.
Βράγχια έχουν ΜΟΝΟ τα ψάρια.

Άβαταρ μέλους
vasilis
Δημοσιεύσεις: 256
Εγγραφή: Σάβ 19 Ιουν 2010, 08:27
Ονοματεπώνυμο: vasilis skopelitis
Τοποθεσία: Τήνος

Re: To πρόβλημα με το βίντεο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vasilis » Τρί 16 Αύγ 2016, 12:08

στην τελευταια εκδοση firefox εμενα παιζει κανονικα, προφανως καποια επεκταση του βιντεο δεν αναγνωριζεται.
Δούλευε εσύ, και η τύχη σου κοιμάται...

Άβαταρ μέλους
nikmix
Δημοσιεύσεις: 1051
Εγγραφή: Πέμ 10 Μάιος 2007, 14:45
Ονοματεπώνυμο: Νίκος
Τοποθεσία: Salonica

Re: To πρόβλημα με το βίντεο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikmix » Τρί 16 Αύγ 2016, 16:41

Και σε άλλα φόρουμ γίνεται το ίδιο.Εγώ με firefox πάντως σε τελευταία έκδοση δεν το έχω το πρόβλημα.
Ούτε τάματα ούτε οι άγιοι ωφελούν στην αρρώστια μου.Εγώ είμαι παιδί της θάλασσας.Με κράζει και θα πάω.
Ανδρέας Καρκαβίτσας,Λόγια της Πλώρης.

Άβαταρ μέλους
underworld
Δημοσιεύσεις: 5161
Εγγραφή: Πέμ 29 Μαρ 2007, 23:52
Ονοματεπώνυμο: Δημήτρης Γκίκας
Τοποθεσία: Λευκωσία

Re: To πρόβλημα με το βίντεο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από underworld » Παρ 19 Αύγ 2016, 12:22

Johnkokk έγραψε:Οσοι έχετε πρόβλημα, δοκιμάστε την παρακάτω λύση και πείτε μας αν διορθώθηκε.

phpBB [video]
Στείλτε βρε παιδιά κανα ΠΜ, γράψτε κανα ποστ να ξέρουμε ότι λύθηκε το θέμα :)
Όσοι είχατε πρόβλημα, βλέπετε κανονικά το παρακάτω βίντεο;

phpBB [video]

manos44
Δημοσιεύσεις: 1332
Εγγραφή: Πέμ 11 Αύγ 2011, 01:00

Re: To πρόβλημα με το βίντεο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manos44 » Παρ 19 Αύγ 2016, 12:45

Μπήκα να δω βιντεο και σε παλαιότερες δημοσιεύσεις και νομίζω λύθηκε το πρόβλημα.

Επιστροφή στο “Video & Eξοπλισμός βίντεο”