συναγριδα
- kostas evia
- Ονοματεπώνυμο: kostas lamprakis
Re: συναγριδα
Μπραβο ωραιο ψάρι !!! κ πολύ καθαρή εικόνα ! αλλά μια χάρη μην ξανά βάλεις γiλεκο πλάτης όταν κανείς καρτερία για συναγρίδες κ γενικά σε βουτιές άνω των 2 μέτρων !!! καλές αναδύσεις

- john_sub_13
- Ονοματεπώνυμο: John Sk
γιατί το λες αυτό?? εγώ το φοράω σε ολες τις βουτιες εως τα 10μ, ειδικα το χειμωνα..kostas evia έγραψε:αλλά μια χάρη μην ξανά βάλεις γiλεκο πλάτης όταν κανείς καρτερία για συναγρίδες κ γενικά σε βουτιές άνω των 2 μέτρων !!!
μπράβο στα παιδιά για την συναγρίδα!! πολύ καλή εικόνα! με τι καμερα?
-
- Ονοματεπώνυμο: Miltos zografinakis
ολα αψογα!!! 

Απ'ολα τα υφασματα μ'αρεσει μονο η βρακα απου ξυπνας και τη θωρεις στου κρεβατιου την ακρα..!
η καμερα ειναι ΣΟΝΥ ΑΞΙΟΝ ΚΑΜ και οσο αφορα το γιλεκο πλατης εχω κανει εγχειρηση στη μεση και δεν κανει να βαζω πολλα κιλα αλλιως δεν το συζηταω θα ημουν μονο με ζωνη μεσηςkostas evia έγραψε:Μπραβο ωραιο ψάρι !!! κ πολύ καθαρή εικόνα ! αλλά μια χάρη μην ξανά βάλεις γiλεκο πλάτης όταν κανείς καρτερία για συναγρίδες κ γενικά σε βουτιές άνω των 2 μέτρων !!! καλές αναδύσεις![]()
![]()
- trelopsaros
- Ονοματεπώνυμο: mixalhs kourebelis
πολυ ωραια παιδια .... και το ζευγαρι σου σουπερ..... 

- venicon
- Ονοματεπώνυμο: Νάσος Μαύρος
ωραια συνεργασια παντα τετοια να εχετε και καλες αναδυσεις 

Μπράβο ρε παιδιά !!! Πάντα τέτοια !!!
Υ.Γ η ΣΟΝΥ είναι το τελευταίο μοντέλο ?

Τα μεγάλα λαβράκια είναι ΠΟΡΩΣΗ
Δημήτρης
Δημήτρης
- paragas
- Ονοματεπώνυμο: Γιαννηs
kostas evia έγραψε:Μπραβο ωραιο ψάρι !!! κ πολύ καθαρή εικόνα ! αλλά μια χάρη μην ξανά βάλεις γiλεκο πλάτης όταν κανείς καρτερία για συναγρίδες κ γενικά σε βουτιές άνω των 2 μέτρων !!! καλές αναδύσεις![]()
![]()
Γιατι????????
- dicentrarchus
- Ονοματεπώνυμο: αλεξανδρος
ομορφο πλανο και ωραιο ψαρι... next ποιο χαλαρα, θα σου κλεισει ο λαιμός
περαστικα για την μεση φιλαρακι, δυσκολο να εχεις προβλημα και να θες να βαζεις και κιλα, τα ξερω ομοιπαθον και γω...
γενικα καταπονει τους αναπνευστικους μυες του θωρακα το γιλεκο βαρων πλατης, γιαυτό ειναι καλό να αποφεύγετε σε βαθυες βουτιές, όπως επισης και τα βαρακια ποδιων είναι καλό να απόφευγονται σε όχι ρηχο ψαρεμα, γιατι κουράζουν στην ανάδυση... και τα 2 μπορεί να πρόκαλέσουν ευκολότερα καταστάσεις αυξυμένου C02 και άρα υποξικές συνθηκες... (δεν δηλωνω ειδικος για τα παραπανω γραφόμενα, απλα τα εχω διαβασει από ειδικους)

περαστικα για την μεση φιλαρακι, δυσκολο να εχεις προβλημα και να θες να βαζεις και κιλα, τα ξερω ομοιπαθον και γω...
γενικα καταπονει τους αναπνευστικους μυες του θωρακα το γιλεκο βαρων πλατης, γιαυτό ειναι καλό να αποφεύγετε σε βαθυες βουτιές, όπως επισης και τα βαρακια ποδιων είναι καλό να απόφευγονται σε όχι ρηχο ψαρεμα, γιατι κουράζουν στην ανάδυση... και τα 2 μπορεί να πρόκαλέσουν ευκολότερα καταστάσεις αυξυμένου C02 και άρα υποξικές συνθηκες... (δεν δηλωνω ειδικος για τα παραπανω γραφόμενα, απλα τα εχω διαβασει από ειδικους)

Αλεξανδρος Ν.
- panos_xanthi
Ενταξει..... απλα πολυ ομορφο ψαρι, μπραβο σας!!!! Απλα η βολη ητανε καλη πιστευω οποτε ισως δεν χρειαζοταν δευτερωμα, αλλα καλου κακου ας παρουμε αυτο το πανεμορφο ψαρι και ας ειναι καλη η βολη ε???
Και παλι μπραβο σας!!!

Και παλι μπραβο σας!!!
Η σονυ ειναι το πρωτο μοντελο που βγηκε πριν 10 μηνες αγορασμενηBONO. έγραψε:Μπράβο ρε παιδιά !!! Πάντα τέτοια !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλε μου σε ευχαριστω για τις πληροφοριες σου αλλα δυστιχως δεν μπορω να κανω κατι αλλο οσο αφορα τη μεση μου απλα δεν κανω υπεραερισμους και οχι μεγαλους χρονους παραμονης σε οτι και ψαρι να ειναι και ευτυχως επειδη ψαρευω εικοσι χρονια εχω μαθει να ελεγχω τον εαυτο μου και παντα φυσικα με ζευγαρι και το λεω αυτο οχι για σενα αλλα για τους νεοτερους που νομιζουν οτι το βαθος θα τους κανει καλους υποβρυχιους κυνηγους. Αν εχεις αυτες τις πληροφοριες κανε ενα νεο ποστ για να βοηθησει καποιους συναγωνιστεςdicentrarchus έγραψε:ομορφο πλανο και ωραιο ψαρι... next ποιο χαλαρα, θα σου κλεισει ο λαιμός![]()
![]()