Χάρη από ότι είπαν μεσοβδόμαδα ισχύει ότι και πριν.
Νομοθεσία Υποβρύχιας Αλιείας
- γιωργος 21
- Ονοματεπώνυμο: Γεωργιος
Re: Νομοθεσία Υποβρύχιας Αλιείας
Απ'τους δρόμους της ζωής πάντα διάλεγα τους ποίο δύσβατους.Ηταν δύσκολοι αλλά είχαν υπέροχη θέα!!!
Ευχαριστώ Γιώργο!
Κανένα νεότερο μήπως υπάρχει παίδες;
Κάνα νέο ΦΕΚ;
Αντε για ψαχτείτε λίγο...
Κανένα νεότερο μήπως υπάρχει παίδες;
Κάνα νέο ΦΕΚ;
Αντε για ψαχτείτε λίγο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hariska την Δευ 26 Απρ 2021, 13:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το ψάρι πρέπει κάποιος να το βράσει, είναι εύκολο θαρρώ.
Κανονικά θα έπρεπε αφού χάσαμε σχεδόν ολόκληρη την χειμερινή περίοδο να μην ισχύσει για φέτος η απαγόρευση του Μαϊου
Αυτό δεν γίνεται γιατί τον Μάιο γεννούν όλα τα ψάρια
ναι όπως πήραν τα λεφτά τους πίσω οι κυνηγοί για τις άδειες που πλήρωσαν
χαχαχαχ
χαχαχαχ
- thalassa50
- Ονοματεπώνυμο: jiannis petropoulos
το δεν γινετε δεν υπαρχει ,το δεν θελω υπαρχει .
Σε λίγο θα μας πουν ότι η Ελλάδα ανήκει στους τουρίστες ενώ οι ιθαγενείς πρέπει να μετακινούνται μόνο για λόγους ανωτέρας βίας με τα πόδια για να ξεχωρίζουν
Φυσικά η κοινή γνώμη που διαμορφώνεται από τα ΜΜΑποβλακωσης αισθάνεται τυχερή που δεν ζει στην Ινδία που μεταφέρουν τους νεκρούς πάνω στα παπάκια η στην Τουρκία που μοιράζουν πατάτες και ψωμί αλλά σε μια ευνομούμενη πολιτεία...
- KOSTAS STI
- Ονοματεπώνυμο: ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
.............πως λεει το ανεκδοτο?<<ηθελα να δω μεχρι που θα φτασει!>>
......ευχομαι πνευματικη ανασταση σε ολους τους ελληνες !
Θελω το αυτοκινητο μου γρηγορο,την γυναικα μου καυτη και την μπυρα μου παγωμενη !!!
Δε μου λέτε ρε παλικάρια;
Τον τιτλο του θέματος τον έχετε διαβάσει;
Γιατί μπαίνετε και γράφετε ότι να ναι οπου να ναι; Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του και φυσικά για τα πάντα όλοι οι άλλοι φταίνε και, εννοείται, το κράτος πρώτο από όλους.
Παρακαλώ τους διαχειριστές να διαγράψουν όλα τα άσχετα με το θέμα, δημοσιεύματα.
Τον τιτλο του θέματος τον έχετε διαβάσει;
Γιατί μπαίνετε και γράφετε ότι να ναι οπου να ναι; Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του και φυσικά για τα πάντα όλοι οι άλλοι φταίνε και, εννοείται, το κράτος πρώτο από όλους.
Παρακαλώ τους διαχειριστές να διαγράψουν όλα τα άσχετα με το θέμα, δημοσιεύματα.
Το ψάρι πρέπει κάποιος να το βράσει, είναι εύκολο θαρρώ.
Καλησπέρα,
τα τελευταία σχόλια που παρέκλιναν αρκετά από το αρχικό θέμα,μετακινήθηκαν στο παρακάτω θέμα για να συνεχίσετε την συζήτηση σας κανονικά.
viewtopic.php?f=5&t=68275&p=756184#p756184
Ας κρατήσουμε το θέμα αυτό όσο πιο "καθαρό" γίνεται για να είναι εύκολη για όλους μας η αναζήτηση πληροφοριών
και για να μην χαθεί κάτι σημαντικό ανάμεσα στα ποστ.
τα τελευταία σχόλια που παρέκλιναν αρκετά από το αρχικό θέμα,μετακινήθηκαν στο παρακάτω θέμα για να συνεχίσετε την συζήτηση σας κανονικά.
viewtopic.php?f=5&t=68275&p=756184#p756184
Ας κρατήσουμε το θέμα αυτό όσο πιο "καθαρό" γίνεται για να είναι εύκολη για όλους μας η αναζήτηση πληροφοριών
και για να μην χαθεί κάτι σημαντικό ανάμεσα στα ποστ.
Ψαροντούφεκο και blastbeats ρε μ@#νια.
Καλησπέρα και Καλή Ανάσταση να έχουμε. Η ερώτηση είναι περισσότερο ρητορική, γιατί νομίζω ότι ξέρω την απάντηση προκαταβολικά, αλλά απευθύνεται κυρίως σε κάποιον που πιθανόν να έχει κάνει σχετικές συζητήσεις με γνώστες και ίσως ξέρει κάτι παραπάνω.
Η νομοθεσία σχετικά με την απαγόρευση του Μαΐου είναι σαφής. Η απορία μου είναι αν εμπίπτουν σε αυτήν και τα βρώσιμα ξενικά/εισβολικά είδη, όπως Λεοντόψαρο, Τρομπέτες κτλ; Αν δηλαδή κάποιος πάει για βουτιά με εξοπλισμό, καθαρά για κυνήγι Λεοντόψαρου (Pole, κουβά κτλ), σε πιθανό έλεγχο είναι δυνατόν να υπάρξει κατανόηση ή σε θεωρούν εγκληματία;
Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία να μοιραστεί;
Η νομοθεσία σχετικά με την απαγόρευση του Μαΐου είναι σαφής. Η απορία μου είναι αν εμπίπτουν σε αυτήν και τα βρώσιμα ξενικά/εισβολικά είδη, όπως Λεοντόψαρο, Τρομπέτες κτλ; Αν δηλαδή κάποιος πάει για βουτιά με εξοπλισμό, καθαρά για κυνήγι Λεοντόψαρου (Pole, κουβά κτλ), σε πιθανό έλεγχο είναι δυνατόν να υπάρξει κατανόηση ή σε θεωρούν εγκληματία;
Ν’ αγαπάς την ευθύνη
να λες εγώ, εγώ μονάχος μου
θα σώσω τον κόσμο.
Αν χαθεί, εγώ θα φταίω...
Ν. Καζαντζάκης
να λες εγώ, εγώ μονάχος μου
θα σώσω τον κόσμο.
Αν χαθεί, εγώ θα φταίω...
Ν. Καζαντζάκης
- stelarasA'MAK
Η μόνη διαφοροποίηση ως προς τα ξενικα είδη, είναι ότι επιτρέπονται, πλέον, απεριόριστες ποσότητες.xagoras έγραψε: ↑Παρ 03 Μάιος 2024, 02:16Καλησπέρα και Καλή Ανάσταση να έχουμε. Η ερώτηση είναι περισσότερο ρητορική, γιατί νομίζω ότι ξέρω την απάντηση προκαταβολικά, αλλά απευθύνεται κυρίως σε κάποιον που πιθανόν να έχει κάνει σχετικές συζητήσεις με γνώστες και ίσως ξέρει κάτι παραπάνω.
Αλίευση τους το Μάιο με ψαροντούφεκο όχι.
ΕΊΜΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΆΦΩ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΟΥΝ ΚΆΠΟΙΟΙ......