το κεφάλι μου,ενω βρισκόμουν σε καρτέρι...!!ευτυχώς είχα αέρα και ήμουν και ρηχά στα 7 μόλις μέτρα και η σημαδούρα καμιά 20αριά απόσταση απο μένα..μέχρι να περάσει ο απόλυτος τρόμος!Είναι η δεύτερη φορά απ τις 8-9 συνολικά φορες στα 20 χρόνια που ασχολουμαι, όπου πέρασαν σε απόσταση μικρότερη των 30 μέτρων..και δεν βάζω μέσα αυτους που περνάνε μετα τα 50 μετρα.Επειδή ώς χαρακτήρας συνήθως είμαι αρκετά ψύχραιμος,κάποιες απο αυτες τις φορές τους φώναζω κοντά(αυτους που ήδη βλέπω-αντιλαμβάνομαι να περνάνε δίπλα)και πιάνοντας τη κουβέντα ρωτώντας τους τα τυπικά με ήρεμο τόνο πάντα,διαπιστώνω επανελλειμένα με μεγάλη μου θλίψη ότι είναι όλοι τους σχεδόν ανενημέρωτοι-παραπληροφορημένοι..χειριστές ταχυπλόων παρακαλώ!!!Κάποιοι ήτανε και προκλητικοί απο πάνω..τι να κάνω κάθε φορά,όρεξη να χεις να σκοτώνεσαι!Ξέρω αυτά έχουν χιλιοειπωθεί αλλά μήπως θα ήτανε χρήσιμο να τυπώσουμε μερικά ενημερωτικά αυτοκόλητα-φυλλάδια-ενημερωτικά,ο καθένας ατομικά και να τα αφήνουμε σε σημεία διέλευσης σκαφών(γλίστρες-πάρκινγκ-προβλήτες κλπ)όχι τπτ ιδιαιτερο άς είναι μερικές Α4 απ τον εκτυπωτή του σπιτιού μας,μπάς και βάλλουν μυαλό ορισμένοι. όσοι βάλλουν κέρδος για όλους μας.λέω να κάνω την αρχή αλλά και με λίγο σόκιν περιεχόμενο..Έχει ήδη κοινοποιηθεί στο φβ μένει η εκτυπώσιμη μορφή..
υγ.εάν η δημοσίευση αυτή βρίσκεται σε λάθος ενότητα,παρακαλώ τους διαχειριστές να τη μεταφέρουν στη σωστη