Θα συγκινηθούν ποτέ?
-
- Ονοματεπώνυμο: Δημητρης Ναλμπάνης
Θα συγκινηθούν ποτέ?
Αφορμή για αυτό το πόστ,άλλη μια εγκληματική συμπεριφορά ¨καπεταναίου¨όπου της προάλλες περασε κυριολεκτικά πάνω απ
το κεφάλι μου,ενω βρισκόμουν σε καρτέρι...!!ευτυχώς είχα αέρα και ήμουν και ρηχά στα 7 μόλις μέτρα και η σημαδούρα καμιά 20αριά απόσταση απο μένα..μέχρι να περάσει ο απόλυτος τρόμος!Είναι η δεύτερη φορά απ τις 8-9 συνολικά φορες στα 20 χρόνια που ασχολουμαι, όπου πέρασαν σε απόσταση μικρότερη των 30 μέτρων..και δεν βάζω μέσα αυτους που περνάνε μετα τα 50 μετρα.Επειδή ώς χαρακτήρας συνήθως είμαι αρκετά ψύχραιμος,κάποιες απο αυτες τις φορές τους φώναζω κοντά(αυτους που ήδη βλέπω-αντιλαμβάνομαι να περνάνε δίπλα)και πιάνοντας τη κουβέντα ρωτώντας τους τα τυπικά με ήρεμο τόνο πάντα,διαπιστώνω επανελλειμένα με μεγάλη μου θλίψη ότι είναι όλοι τους σχεδόν ανενημέρωτοι-παραπληροφορημένοι..χειριστές ταχυπλόων παρακαλώ!!!Κάποιοι ήτανε και προκλητικοί απο πάνω..τι να κάνω κάθε φορά,όρεξη να χεις να σκοτώνεσαι!Ξέρω αυτά έχουν χιλιοειπωθεί αλλά μήπως θα ήτανε χρήσιμο να τυπώσουμε μερικά ενημερωτικά αυτοκόλητα-φυλλάδια-ενημερωτικά,ο καθένας ατομικά και να τα αφήνουμε σε σημεία διέλευσης σκαφών(γλίστρες-πάρκινγκ-προβλήτες κλπ)όχι τπτ ιδιαιτερο άς είναι μερικές Α4 απ τον εκτυπωτή του σπιτιού μας,μπάς και βάλλουν μυαλό ορισμένοι. όσοι βάλλουν κέρδος για όλους μας.λέω να κάνω την αρχή αλλά και με λίγο σόκιν περιεχόμενο..Έχει ήδη κοινοποιηθεί στο φβ μένει η εκτυπώσιμη μορφή..
υγ.εάν η δημοσίευση αυτή βρίσκεται σε λάθος ενότητα,παρακαλώ τους διαχειριστές να τη μεταφέρουν στη σωστη
το κεφάλι μου,ενω βρισκόμουν σε καρτέρι...!!ευτυχώς είχα αέρα και ήμουν και ρηχά στα 7 μόλις μέτρα και η σημαδούρα καμιά 20αριά απόσταση απο μένα..μέχρι να περάσει ο απόλυτος τρόμος!Είναι η δεύτερη φορά απ τις 8-9 συνολικά φορες στα 20 χρόνια που ασχολουμαι, όπου πέρασαν σε απόσταση μικρότερη των 30 μέτρων..και δεν βάζω μέσα αυτους που περνάνε μετα τα 50 μετρα.Επειδή ώς χαρακτήρας συνήθως είμαι αρκετά ψύχραιμος,κάποιες απο αυτες τις φορές τους φώναζω κοντά(αυτους που ήδη βλέπω-αντιλαμβάνομαι να περνάνε δίπλα)και πιάνοντας τη κουβέντα ρωτώντας τους τα τυπικά με ήρεμο τόνο πάντα,διαπιστώνω επανελλειμένα με μεγάλη μου θλίψη ότι είναι όλοι τους σχεδόν ανενημέρωτοι-παραπληροφορημένοι..χειριστές ταχυπλόων παρακαλώ!!!Κάποιοι ήτανε και προκλητικοί απο πάνω..τι να κάνω κάθε φορά,όρεξη να χεις να σκοτώνεσαι!Ξέρω αυτά έχουν χιλιοειπωθεί αλλά μήπως θα ήτανε χρήσιμο να τυπώσουμε μερικά ενημερωτικά αυτοκόλητα-φυλλάδια-ενημερωτικά,ο καθένας ατομικά και να τα αφήνουμε σε σημεία διέλευσης σκαφών(γλίστρες-πάρκινγκ-προβλήτες κλπ)όχι τπτ ιδιαιτερο άς είναι μερικές Α4 απ τον εκτυπωτή του σπιτιού μας,μπάς και βάλλουν μυαλό ορισμένοι. όσοι βάλλουν κέρδος για όλους μας.λέω να κάνω την αρχή αλλά και με λίγο σόκιν περιεχόμενο..Έχει ήδη κοινοποιηθεί στο φβ μένει η εκτυπώσιμη μορφή..
υγ.εάν η δημοσίευση αυτή βρίσκεται σε λάθος ενότητα,παρακαλώ τους διαχειριστές να τη μεταφέρουν στη σωστη
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- thalassa50
- Ονοματεπώνυμο: jiannis petropoulos
Re: Θα συγκινηθούν ποτέ?
Έχει ξαναγραφτεί και ξαναγραφτεί η ίδια πρόταση και στα φορουμς και στα περιοδικά παλιά με αυτοκόλλητα στο λιμάνια και γλυστρες αλλά ?????
Για αυτό το λόγο έχω ξαναγράψει ότι διπλωμα από έναν και μόνο ίππο και άνω για όλους ώστε να πάρουν αναγκαστικά κάποια μαθήματα και όχι αυτό το μέχρι 30 αλογάκια δεν χρειάζεται διπλωμα με αποτέλεσμα να παίρνει ο χάρος όλους μας και όχι μόνον τους ψαροτουφεκαδες .
Για αυτό πιστεύω ακράδαντα ότι αν δεν καταργηθεί αυτό το μέχρι 15 και 30 αντίστοιχα δεν χρειάζεται διπλωμα ΔΕΝ θα αλλάξει τίποτα όσα φυλλάδια και αυτοκόλλητα να βάλει κάποιος
Για αυτό το λόγο έχω ξαναγράψει ότι διπλωμα από έναν και μόνο ίππο και άνω για όλους ώστε να πάρουν αναγκαστικά κάποια μαθήματα και όχι αυτό το μέχρι 30 αλογάκια δεν χρειάζεται διπλωμα με αποτέλεσμα να παίρνει ο χάρος όλους μας και όχι μόνον τους ψαροτουφεκαδες .
Για αυτό πιστεύω ακράδαντα ότι αν δεν καταργηθεί αυτό το μέχρι 15 και 30 αντίστοιχα δεν χρειάζεται διπλωμα ΔΕΝ θα αλλάξει τίποτα όσα φυλλάδια και αυτοκόλλητα να βάλει κάποιος
το δεν γινετε δεν υπαρχει ,το δεν θελω υπαρχει .
- KOSTAS STI
- Ονοματεπώνυμο: ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
γιατι ρε Γιαννη? αυτοι με το διπλωμα το γνωριζουν? το λεει πουθενα στο φυλλαδιο εξετασεων?thalassa50 έγραψε:Έχει ξαναγραφτεί και ξαναγραφτεί η ίδια πρόταση και στα φορουμς και στα περιοδικά παλιά με αυτοκόλλητα στο λιμάνια και γλυστρες αλλά ?????
εδω λιμενικοι δεν το ξερουν!!
Θελω το αυτοκινητο μου γρηγορο,την γυναικα μου καυτη και την μπυρα μου παγωμενη !!!
- matador23
- Ονοματεπώνυμο: Κοβάνης Κων/νος
Η απαντηση ειναι ΟΧΙ, δυστυχως.
Γιαυτο παιδες τα ματια σας 14 , τωρα το καλοκαιρι !!
Οσοι κανουν Ψ/Τ σε πολυσυχναστες "οδους" σκαφων κτλ κτλ...προσεξτε λίγο παραπανω!!
Εγω θα ενημερωνα και το λιμενικο που θα βρισκομαι, πιστευω σε πιθανο ατυχημα ή παρολιγον ατυχημα θα εχω ενα αποδεικτικο παραπανω .
Γιαυτο παιδες τα ματια σας 14 , τωρα το καλοκαιρι !!
Οσοι κανουν Ψ/Τ σε πολυσυχναστες "οδους" σκαφων κτλ κτλ...προσεξτε λίγο παραπανω!!
Εγω θα ενημερωνα και το λιμενικο που θα βρισκομαι, πιστευω σε πιθανο ατυχημα ή παρολιγον ατυχημα θα εχω ενα αποδεικτικο παραπανω .
ΛΑΔΙΑΣ : Η παρΑΝομη αλιεία δεν είναι ερασιτεχνική ή επαγγελματική: είναι απλά παρΑΝομη
CapetanThomas : https://www.spearfishingforum.gr/viewtopic.php?f=9&t=68075
CapetanThomas : https://www.spearfishingforum.gr/viewtopic.php?f=9&t=68075
- thalassa50
έχετε δίκιο και η δύο ολίγον και αυτό διότι τουλάχιστον μαθαίνουν δύο τρία πράγματα
η λιμενικοί ????? δυστυχώς πολύ ποιο πολλά γνωρίζει ένας ερασιτέχνης
απλά να έχουμε πάντα στον νου μας ότι ένα σκάφος που βλέπουμε μακρυά δεν είναι ποτέ αρκετά μακρυά και σε μηδέν χρόνο είναι δίπλα μας ,για αυτό πάντα να το παρακολουθήτε μέχρι να φύγει
η λιμενικοί ????? δυστυχώς πολύ ποιο πολλά γνωρίζει ένας ερασιτέχνης
απλά να έχουμε πάντα στον νου μας ότι ένα σκάφος που βλέπουμε μακρυά δεν είναι ποτέ αρκετά μακρυά και σε μηδέν χρόνο είναι δίπλα μας ,για αυτό πάντα να το παρακολουθήτε μέχρι να φύγει
Παιδιά πολύ απλά το κάνουν επίτηδες για να τρομάξουν και να την σπάσουν σε αυτούς που ψαρεύουν στον "τόπο" τους. Μην το ψάχνετε παραπέρα. Να φανταστείτε μου το έκαναν συστηματικά και όταν βριστήκαμε μου απάντησαν (ήταν και ψαροντουφεκάδες με σκάφος τρομάρα τους)
-Δεν καταλάβαμε ότι ήσουν εσύ , νομίζαμε ότι ήταν Αθηναίοι.
Εκτός από αυτό κάνουν και διάφορα άλλα όπως να σπάνε αυτοκίνητα κτλ.
Οι συνήθης ύποπτοι είναι οι ερασιτέχνες ψαρομανάβηδες και λιγότερο οι επαγγελματίες.
Για το εκάστοτε λιμενικό της κάθε περιοχής οι ερασιτέχνες είναι απλά ένας μπελάς για αυτούς και ή αδιαφορούν πλήρως για τα δικαιώματά μας ή μας αντιπαθούν γιατί τους βγάζουμε από την βόλεψή τους.
-Δεν καταλάβαμε ότι ήσουν εσύ , νομίζαμε ότι ήταν Αθηναίοι.
Εκτός από αυτό κάνουν και διάφορα άλλα όπως να σπάνε αυτοκίνητα κτλ.
Οι συνήθης ύποπτοι είναι οι ερασιτέχνες ψαρομανάβηδες και λιγότερο οι επαγγελματίες.
Για το εκάστοτε λιμενικό της κάθε περιοχής οι ερασιτέχνες είναι απλά ένας μπελάς για αυτούς και ή αδιαφορούν πλήρως για τα δικαιώματά μας ή μας αντιπαθούν γιατί τους βγάζουμε από την βόλεψή τους.
Σε διαθήκη με σημαίες και συνθήματα
εγώ είμαι ελεύθερος αέρας που φυσά
Εγώ έχω φίλους τα βουνά κι όλα τα κύματα
εγώ έχω αδέρφια τα ποτάμια, τα πουλιά
εγώ είμαι ελεύθερος αέρας που φυσά
Εγώ έχω φίλους τα βουνά κι όλα τα κύματα
εγώ έχω αδέρφια τα ποτάμια, τα πουλιά
Παιδια συμφωνοι δεν ξερουν αλλα μερικες φορες οταν το σκαφος ερχεται με κοντρα ηλιο δε βλεπεις τιποτα. Εμεις προχθες που ειμαστε και ψαροντουφεκαδες δεν πεσαμε απο τυχη πανω σε ενα που ηταν κοντα σε λιμανι και ερχομασταν με λιγο καιρο και τον ηλιο κοντρα..
Φουντουνια και πασης Ελλαδας
- thalassa50
θεωρητικά σαν ψαροτουφεκάδες θα έπρεπε να έχουμε τα μάτια μας 1000 φορές ποιο προσεκτικά από άλλους κοντά σε λιμάνια και ακτές και ειδικά με κόντρα ήλιο και της ποιο χαμηλές ταχύτητες αλλά από την άλλη δεν καταλαβαίνω ορισμένους που επιμένουν να ψαρεύουν μπροστά ακριβώς από μπούκες λιμανιών ???ναι το έχω δει και αυτό ,τελευταία φορά στα σελήνια της σαλαμίνας στο λιμανάκι εκεί ήταν ακριβώς μπροστά στην είσοδο και βούταγε πάνω κάτω μετά θα του φταίει ο σκαφάτος ?????:)Navaho έγραψε:Παιδια συμφωνοι δεν ξερουν αλλα μερικες φορες οταν το σκαφος ερχεται με κοντρα ηλιο δε βλεπεις τιποτα. Εμεις προχθες που ειμαστε και ψαροντουφεκαδες δεν πεσαμε απο τυχη πανω σε ενα που ηταν κοντα σε λιμανι και ερχομασταν με λιγο καιρο και τον ηλιο κοντρα..
Οποιος εχει διπλωμα και καλα είναι θαλλασολικος?δεν είναι θεμα διπλώματος είναι θεμα ΖΩΟΥ.κυνδινος θανατος τα JET SKY (οι οποιοοι είναι κατωχοι διπλωματος) επρεπε να ειχε βγει ειδικος νομος για αυτά,στα 100 μετρα από την ακτη και αν,η ταχυτητα τους ιλιγγιώδες που σε καθηστα ανήμπορο να αντιδράσεις στην τρελα που δερνει κατά βαση ενός ασχετου εφηβου που του εδωσε ο μπαμπας λεφτα και πηρε το εργαλειο να ριξει καμια γκομενα και λεω ασχετο διοτο το 80 % των ανθρωπων αυτων το κανουν αυτό μονο καλοκαιρι οποτε φανταστείτε ποσο ικανος χειριστης μπορεις να εισια μεσα σε ένα μηνα με αυτές τις ταχύτητες.εχω σωθει καθαρα από τυχη δυο φορες ηταν καθαρα θεμα τυχης.δεν είναι θεμα λιμενικου σωματος ,είναι θεμα παιδειας ,δεν είναι τυχαιο ότι το 90 % των ανθρωπων αυτων είναι θρασύτατοι, αν τους κανεις παρατήρηση κατά βαση θα σε βρίσουν.ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΝΙΓΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑς ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ .ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΝΑς ΧΑΖΟΣ.
Καλησπέρα.
Να ΄΄συγκινηθούν΄΄ είναι μάλλον απίθανο. Ίσως στην κηδεία αυτού που κλάδεψαν, κι αυτό για λίγο.
Παραπέμπω στο κλασικό μότο μου ΄΄το νου σας ρεμάλια΄΄ Μόνο η ...επαγρύπνηση, η ...ετοιμότητα και το ...καλό αυτί (οι ρημάδες οι 4χρονες είναι ύπουλες λέμεεεεε ), θα μας σώσουν!
Τώρα, δεν θα ήταν σωστό να μη συνεισφέρω στην κοινή προσπάθεια για λύση (όχι εντελώς δικό μου αλλά αποφασιστικά πειραγμένο από μένα) : Και λίγα λέω, και πολύ τρυφερός είμαι!
Να ΄΄συγκινηθούν΄΄ είναι μάλλον απίθανο. Ίσως στην κηδεία αυτού που κλάδεψαν, κι αυτό για λίγο.
Παραπέμπω στο κλασικό μότο μου ΄΄το νου σας ρεμάλια΄΄ Μόνο η ...επαγρύπνηση, η ...ετοιμότητα και το ...καλό αυτί (οι ρημάδες οι 4χρονες είναι ύπουλες λέμεεεεε ), θα μας σώσουν!
Τώρα, δεν θα ήταν σωστό να μη συνεισφέρω στην κοινή προσπάθεια για λύση (όχι εντελώς δικό μου αλλά αποφασιστικά πειραγμένο από μένα) : Και λίγα λέω, και πολύ τρυφερός είμαι!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
Pescare ergo sum
Pescare ergo sum