Τι λέει ο νομοθέτης?
- KOSTAS STI
- Ονοματεπώνυμο: ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Re: Τι λέει ο νομοθέτης?
αφου περασε τα πεντε κιλα !!!

Θελω το αυτοκινητο μου γρηγορο,την γυναικα μου καυτη και την μπυρα μου παγωμενη !!!
ναι ισχυει αυτό το κατατασουν ψαρευτικο εργαλειο και στην ουσια με αυτό ψαρευε (επιανε) τα χταπόδια και τα κιλα φυσικα παραπανω.
Όποιος ξεχνά την ιστορία του ειναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει.
- KOSTAS STI
ο γαντζος ειναι ψαροτουφεκο?jimys έγραψε:ναι ισχυει αυτό το κατατασουν ψαρευτικο εργαλειο και στην ουσια με αυτό ψαρευε (επιανε) τα χταπόδια και τα κιλα φυσικα παραπανω.
Θελω το αυτοκινητο μου γρηγορο,την γυναικα μου καυτη και την μπυρα μου παγωμενη !!!
Κώστα μου αλλού είναι η ουσία : στα Πετρωτά έχει χταπόδιαααααα!!!!KOSTAS STI έγραψε:ο γαντζος ειναι ψαροτουφεκο?jimys έγραψε:ναι ισχυει αυτό το κατατασουν ψαρευτικο εργαλειο και στην ουσια με αυτό ψαρευε (επιανε) τα χταπόδια και τα κιλα φυσικα παραπανω.

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
Pescare ergo sum
Pescare ergo sum
ελα ντε και γω αυτό ειχα ρωτησει πριν καιρο έναν φιλο λιμενικο αλλα μου ειπε ότι είναι εργαλειο για υποβρυχιο ψαρέμα.KOSTAS STI έγραψε:ο γαντζος ειναι ψαροτουφεκο?jimys έγραψε:ναι ισχυει αυτό το κατατασουν ψαρευτικο εργαλειο και στην ουσια με αυτό ψαρευε (επιανε) τα χταπόδια και τα κιλα φυσικα παραπανω.
μονο με τα χερια οτιδήποτε άλλο εισαι για αυτογραφο
Όποιος ξεχνά την ιστορία του ειναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει.
- thalassa50
- Ονοματεπώνυμο: jiannis petropoulos
το έχω γράψει ,να μην το είχα γράψει θα έλεγα οκ ,αλλά το έγραψα πανάθεμά με ΤΟ ΈΧΩ ΓΡΆΨΕΙ
τον μήνα μάιο απαγορεύεται η υποβρύχια αλιεία ,και το να αλιεύσεις ένα χταπόδι ακόμα και με το χέρι ??αλιεία είναι ,που γάντζος κτλ.
τι θα κάνω με εσάς ???
αύριο όλοι με τον κηδεμόνα σας

τον μήνα μάιο απαγορεύεται η υποβρύχια αλιεία ,και το να αλιεύσεις ένα χταπόδι ακόμα και με το χέρι ??αλιεία είναι ,που γάντζος κτλ.

τι θα κάνω με εσάς ???

το δεν γινετε δεν υπαρχει ,το δεν θελω υπαρχει .
αυτο τα καλυπτει ολαthalassa50 έγραψε:το έχω γράψει ,να μην το είχα γράψει θα έλεγα οκ ,αλλά το έγραψα πανάθεμά με ΤΟ ΈΧΩ ΓΡΆΨΕΙ![]()
![]()
τον μήνα μάιο απαγορεύεται η υποβρύχια αλιεία ,και το να αλιεύσεις ένα χταπόδι ακόμα και με το χέρι ??αλιεία είναι ,που γάντζος κτλ.![]()
τι θα κάνω με εσάς ???
ακομη και αν ριχνεις με Glock.....

nako έγραψε:αυτο τα καλυπτει ολαthalassa50 έγραψε:το έχω γράψει ,να μην το είχα γράψει θα έλεγα οκ ,αλλά το έγραψα πανάθεμά με ΤΟ ΈΧΩ ΓΡΆΨΕΙ![]()
![]()
τον μήνα μάιο απαγορεύεται η υποβρύχια αλιεία ,και το να αλιεύσεις ένα χταπόδι ακόμα και με το χέρι ??αλιεία είναι ,που γάντζος κτλ.![]()
τι θα κάνω με εσάς ???

Άρθρο2thalassa50 έγραψε:το έχω γράψει ,να μην το είχα γράψει θα έλεγα οκ ,αλλά το έγραψα πανάθεμά με ΤΟ ΈΧΩ ΓΡΆΨΕΙ![]()
![]()
τι θα κάνω με εσάς ???
Θαλάσσια ερασιτεχνική αλιεία
ε) Με απόχη, καμάκι χεριού, καθώς και
διάφορα αγκιστρωτά εργαλεία γνωστά
με τις κοινές ονομασίας "καθετή",
"συρτή", "πεταχτάρι", "τσαπαρί",
"παρακόλα", "καλαμίδι", "πετονιά",
"σαλαγγιά" κ.λπ. χωρίς κανένα περιορισμό.
στ) Με ψαροντούφεκο, με τις
προϋποθέσεις και περιορισμούς
του άρθρ. 3 του δ/τος αυτού.
Άρθρο 3
1. Απαγορεύεται η άσκηση
της υποβρύχιας ερασιτεχνικής αλιείας:
α) Κατά το μήνα Μάιο κάθε χρόνο.
Ο νομοθέτης ειναι ξεκάθαρος.
- KOSTAS STI
προς τα κει γαιδουρια εχει, αλλα ειναι λιγο μακρυα!!!ΤΑΙΤΙΝΟΣ έγραψε:Κώστα μου αλλού είναι η ουσία : στα Πετρωτά έχει χταπόδιαααααα!!!!KOSTAS STI έγραψε:ο γαντζος ειναι ψαροτουφεκο?jimys έγραψε:ναι ισχυει αυτό το κατατασουν ψαρευτικο εργαλειο και στην ουσια με αυτό ψαρευε (επιανε) τα χταπόδια και τα κιλα φυσικα παραπανω.![]()
![]()

οριστε τα ειδατε που σας τα λεω ;;;ochocinco έγραψε:nako έγραψε:αυτο τα καλυπτει ολαthalassa50 έγραψε:το έχω γράψει ,να μην το είχα γράψει θα έλεγα οκ ,αλλά το έγραψα πανάθεμά με ΤΟ ΈΧΩ ΓΡΆΨΕΙ![]()
![]()
τι θα κάνω με εσάς ???
πολυυυ μπροστα ο νομοθετης, τα προβλεπει ολα με δυολεξεις!!
Αυτό με το Glock μπορεί να περάσει όχι ως αλιεία αλλά ως εξόντωση επιβλαβών , ητοι ΄΄απιχθύωση΄΄ κατά το απεντόμωση
Οι παλιότεροι (εχμμμ οι αρκετά παλιοί) θα θυμούνται ότι στα δασαρχεία, έδιναν αμοιβή για ΄΄επικυρηγμένα΄΄ είδη χαρακτηρισμένα ως επιβλαβή πχ καρακάξες, με το ...κομμάτι!
Να καθιερώσουμε το Μαϊο ως μήνα καταπολέμησης Λεσεψιανών κλπ κυρίως Λαγοκέφαλων και Λιονταρόψαρων!
Τώρα, εάν υπήρχε και μια σχετική ΄΄επιβράβευση΄΄ για τους εξτερμινέϊτορς του Μαϊου, ακόμη καλύτερα
Εμπρός λοιπόν να ...σώσουμε το Μάη!

Οι παλιότεροι (εχμμμ οι αρκετά παλιοί) θα θυμούνται ότι στα δασαρχεία, έδιναν αμοιβή για ΄΄επικυρηγμένα΄΄ είδη χαρακτηρισμένα ως επιβλαβή πχ καρακάξες, με το ...κομμάτι!
Να καθιερώσουμε το Μαϊο ως μήνα καταπολέμησης Λεσεψιανών κλπ κυρίως Λαγοκέφαλων και Λιονταρόψαρων!

Τώρα, εάν υπήρχε και μια σχετική ΄΄επιβράβευση΄΄ για τους εξτερμινέϊτορς του Μαϊου, ακόμη καλύτερα

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
Pescare ergo sum
Pescare ergo sum
- KOSTAS STI
τον Μάη μπορει να τον σωσουμε !!ΤΑΙΤΙΝΟΣ έγραψε:Αυτό με το Glock μπορεί να περάσει όχι ως αλιεία αλλά ως εξόντωση επιβλαβών , ητοι ΄΄απιχθύωση΄΄ κατά το απεντόμωση
Να καθιερώσουμε το Μαϊο ως μήνα καταπολέμησης Λεσεψιανών κλπ κυρίως Λαγοκέφαλων και Λιονταρόψαρων!![]()
ο ελληνας ομως δε σωζεται με τιποτα !!! [-(
και να τα επικυρηξουν εδω, παλι καποια λαμογια θαχει στη μεση !!

και ετσι ξυσ'τα 'φρυδια σ' με κασμα !!!

- thalassa50
- Ονοματεπώνυμο: jiannis petropoulos
εσένα θα σου βάλω άριστα,KOSTAS STI έγραψε:τον Μάη μπορει να τον σωσουμε !!ΤΑΙΤΙΝΟΣ έγραψε:Αυτό με το Glock μπορεί να περάσει όχι ως αλιεία αλλά ως εξόντωση επιβλαβών , ητοι ΄΄απιχθύωση΄΄ κατά το απεντόμωση
Να καθιερώσουμε το Μαϊο ως μήνα καταπολέμησης Λεσεψιανών κλπ κυρίως Λαγοκέφαλων και Λιονταρόψαρων! :Τώρα, εάν υπήρχε και μια σχετική ΄΄επιβράβευση΄΄ για τους εξτερμινέϊτορς του Μαϊου, ακόμη καλύτερα
ο ελληνας ομως δε σωζεται με τιποτα !!!
και να τα επικυρηξουν εδω, παλι καποια λαμογια θαχει στη μεση !!![]()
και ετσι ξυσ'τα 'φρυδια σ' με κασμα !!!

η υπόλοιποι με τους κηδεμόνες τους αύριο ,ηδικα αυτός με το glock να γράψει και 100 φορές ...δεν ξαναγράφω για glock

το δεν γινετε δεν υπαρχει ,το δεν θελω υπαρχει .