spearjgeo7 έγραψε:Φιλε γερμανοτραφη, το πολεμανε που εγραψε ο φιλος ηταν σε εισαγωγικα. σημαινει ασχολουνται... ηρεμησε και κοιτα πρωτα να παρεις μια ιδεα με ποιον μιλας. Μπηκες ξαφνικα και μεσα σε εναμισι μηνα εχεις βρισει το μισο φορουμ για περιπτωσεις που εκαναν πλακα μεταξυ τους, μελη που γνωριζονται και εχουν οικειοτητα... τι χανταμπακηδες, τι μαμακιες... δεν γραφουν ετσι στο ιντερνετ... διαβασε τους ορους χρησης, οπως θα ελεγαν και οι διαχειριστες... πραγματικα φιλικα! δειξε σεβασμο στους συνομιλητες σου!

spearjgeo δεν είμαι γερμανοτραφής αγόρι μου. εγώ δουλεύω στη γερμανία εδώ και 6 χρόνια. δεν με τρέφουν. δεν ξέρω τη φαντάζεσαι. επισηες το γεγονος οτι ειμαι σε ενα γκρουπ 2 μηνες δεν σημαινει οτι δεν θα πω την αποψη μ. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ Χ χονικη περιοδο.
επισης ΜΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΤΡΑΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΓΡΑΦΩ.
Το πολεμανε το ειδα οτι εχει "" . Εγώ απαντησα στον φιλο για το πολεμανε / ΛΑΘΡΟ .
ΤΟ ΛΑΘΡΟ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΡΟ ΚΡΙΤΗΚΑΡΑ.
και ειναι δικαιομα μου να ασκω κριτικη σε τετοια θεματα.
δεν με ενδιαφερει αν ειναι γνωστοι και κανουν χαβαλε ή οτι αλλο βρισκεις σαν δικαιολογια.
απο οτι βλεπω εσυ μου την λες που σχολιασα το πολεμανε. Για το ΛΑΘΡΟ κουβεντα!!!????? Περιεργο ε??? χμ..... βρε κατι συμπτωσεις.
οπου βλεπω ρατσιστικα σχολια θα τα κριτικαρω. ας ειμαι στο φορουμ 1 μερα μονο. ειναι δικαιομα μου. ποσο μαλλον οταν ζω μακρια απο την πατριδα μου και εγω εδω ειμαι ο ξενος!
ελπιζω να μου το επιτρεπεις.