Τότε καντε το θεμα ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ! ....B.RenStorMinG έγραψε:Επομενως, ειναι μια συζητηση σε θεωρητικη βαση και μονο..?fisherwoman έγραψε:
Πέραν τούτου η Νομοθεσία μας δεσμέυεται απο τις αποφάσεις της Ε.Ε.

Τότε καντε το θεμα ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ! ....B.RenStorMinG έγραψε:Επομενως, ειναι μια συζητηση σε θεωρητικη βαση και μονο..?fisherwoman έγραψε:
Ναι από το Λ.Σ. μόνο αυτό αρκεί!fisherwoman έγραψε:Εννοείς από το ΛΣ ? Νομίζω ότι δε σας βολεύει κάτι τέτοιο!spiros2 έγραψε:ισως θα ελεγα καλητερο ελεγχο εν πλω!
Ο νόμος δε το διευκρινίζει!Όποτε κανένα πρόβλημα!mike lamar έγραψε: σαν εφοδιο αδιαβροχος η για υποβρυχια χρηση???
Και διάθεση και όρεξη και φιλότιμο και τα στραβα μάτια κάνει πολλές φορέςgeorgeA έγραψε:Τι λες το Λ.Σ. έχει την διάθεση ( δεν αναφέρομαι στα κονδύλια)
Όχι αλλά μου εχουν κανει 2 φορές παρατηρηση για την πορτοκαλι ( και 1000% πιο ευκολη στον εντοπισμό) σημαδούρα που εχω. Ούτε και το τεραστιο Custom σημαιάκι που εχω δεν τους εκανε γιατι δεν εγραφε Υ/Δ!!! 1 στρεμμα σημαία.....fisherwoman έγραψε:Really τώρα,σε έχουν γράψει για το χρώμα?Πανος έγραψε:το ψαρεμα με μια σημαδουρα οποιουδηποτε χρωματος .
Ή κάποιον άλλον εδώ μέσα???
Lchristou έγραψε: παντελώς ασχέτων με το αντικείμενο....
α να μπράβο γειά σου....fisherwoman έγραψε:Lchristou έγραψε: παντελώς ασχέτων με το αντικείμενο....
Ως επί το πλείστον είναι γεγονός.
Και το έχω ξαναπεί όσοι Νομοθετούν θα πρέπει πρώτα να πάρουν τη γνώμη
του τελευταίου Λιμενοφύλακα,ο οποίος επιλαμβάνεται των περιστατικών που
συντρέχουν στη θάλασσα και μετά να αποφασίζουν!
Δυστυχώς όμως στις Επιτροπές συμμετέχουν εξέχουσες προσωπικότητες
οι οποίοι είναι άσχετοι και δε ξέρουν καν πως βγαίνει μια άδεια!
B.RenStorMinG έγραψε:Επομενως, ειναι μια συζητηση σε θεωρητικη βαση και μονο..?fisherwoman έγραψε:
Δικιο ειχε ο Κοκκινάκης...Kaiser....
Άχρηστες τυπικότητες κατ΄εμέ!Πανος έγραψε:
Όχι αλλά μου εχουν κανει 2 φορές παρατηρηση για την πορτοκαλι ( και 1000% πιο ευκολη στον εντοπισμό) σημαδούρα που εχω. Ούτε και το τεραστιο Custom σημαιάκι που εχω δεν τους εκανε γιατι δεν εγραφε Υ/Δ!!! 1 στρεμμα σημαία.....
Το επιχειρημα που χρησιμοποιώ ειναι οτι εγω θα κανω αυτό που ειναι σωστότερο για την ασφαλεια μου, και αν νομίζετε οτι πρεπει να με γραψετε , ολα καλα!![]()
Απλά εδώ προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας,Πανος έγραψε:Σε ενα ξεβραχωμα ο φακός κανει τα πραγματα πιο ευκολα και ασφαλή.
Αγαπητέ μου Γιάννη,ρίξε μια ειδικότητα?thalassa50 έγραψε: τη γνώμη τον ειδικών επιστημόνων
Αν εννοείς την ορθή τήρηση της διαδικασίας Επιβολής του προστίμου σε διαβεβαιώνωthalassa50 έγραψε:για την ορθή τήρηση τον νόμον και η. παραβάτες κατευθείαν στον εισαγγελέα .
Prwtaris έγραψε:Θα ήθελα να επιτρέπεται απο το νόμο να ρίξουμε στον ηλίθιο που δεν δίνει σημασία σε αυτό το μπαλόνι με το σημαιάκι που κουβαλάμε. Να δείς μετά να θα μας προσέχανε...
Συμφωνουμε για τις τυπικότητες. Πιστευω οτι αν εισαι ευγενικός και εχεις ενα συμπαθητικό επιχειρημα θα τη γλυτωσεις.fisherwoman έγραψε:Άχρηστες τυπικότητες κατ΄εμέ!Πανος έγραψε:
Όχι αλλά μου εχουν κανει 2 φορές παρατηρηση για την πορτοκαλι ( και 1000% πιο ευκολη στον εντοπισμό) σημαδούρα που εχω. Ούτε και το τεραστιο Custom σημαιάκι που εχω δεν τους εκανε γιατι δεν εγραφε Υ/Δ!!! 1 στρεμμα σημαία.....
Το επιχειρημα που χρησιμοποιώ ειναι οτι εγω θα κανω αυτό που ειναι σωστότερο για την ασφαλεια μου, και αν νομίζετε οτι πρεπει να με γραψετε , ολα καλα!![]()
Αλλά το απο κάτω παραμυθάκι σου είναι ωραίο και περαν της πλακας
αν το θέτεις ετσι δε νομιζω οτι θα φας παραβαση!
Απλά εδώ προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας,Πανος έγραψε:Σε ενα ξεβραχωμα ο φακός κανει τα πραγματα πιο ευκολα και ασφαλή.
αν κατα τ'άλλα είσαι νόμιμος έτσι?