Ποιος σου είπε να βάλεις αυτόν τον τίτλο ,αντί χταπόδι βλέπουμε ούζα
monster xtapos φίλε μου ,δυστυχώς πολύ σπάνια βλέπουμε πια μιας και δεν τα αφήνουν πλέον να μεγαλώνουν κάτι καλοπαιδα δικά μας στης περιοχές μας όπου κάποτε ήταν σύνηθες φαινόμενο ακόμα και νταλα καλοκαίρι
Τώρα προλαβαίνουν δεν προλαβαίνουν να γίνουν 150-200 γραμμάρια και μετά με χλωρίνες και γαλαζόπετρα εξολοθρεύονται και αυτά Κάιντα θάλαμια τους δυστυχώς
Μπράβο για το τεράστιο
Στα ούζα τώρα
Προσωπικά ικανοποιούμε αρκετα με τσανταλι και 12 ,αρκετά καλό το βαρβαγιαννης αλλά είναι αρκετά δυνατό για εμένα ,ωραίο και το πλωμαρι σαφώς
Αλλά τώρα έχω ανακαλύψει μια πηγή του μαγίστρου Πανοραμίξ που βγάζει πολλά μαγικά φίλτρα το ένα ποιο νόστιμο από το άλλο και έτσι το ούζο μπήκε στην άκρη κατά κάποιο τρόπο
Να ακούτε τον Κωστή μπρε
Υγεία.φιλε Μιχάλη ,όλα τα εμφιαλωμένα είναι από απόσταξη και μάλιστα κάποια έχουν και διπλή για τριπλή δεν θυμάμαι
Ούζο δίχως απόσταξη απλά δεν είναι ούζο και αυτά είναι συνήθως τα χύμα από οινόπνευμα κακής η μη ποιότητας ,νερό και εσανς ούζου με λίγο ανακάτεμα και βουαλα το λένε ούζο
Κάπως έτσι φτιάχνονται πολλά φτηνά ποτά χύμα (και αρώματα βέβαια που σε λίγα λεπτά έχουν εξατμιστεί )
το δεν γινετε δεν υπαρχει ,το δεν θελω υπαρχει .