Samba and Blackout
Re: Samba and Blackout
Επειδή υπάρχει ανοιχτό θέμα το τοποθετώ εδώ.
Βλέποντας αυτό το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=hUAYKjkoOs0 αλλά και αυτό που έβαλε ο συνάδερφος πιο πάνω αναρωτήθηκα αν μετά από αυτή την αντίδραση του οργανισμού υπάρχει κάποια ΄΄μόνιμη΄΄ βλάβη ή αν ο οργανισμός επανέρχεται πλήρως;
Βλέποντας αυτό το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=hUAYKjkoOs0 αλλά και αυτό που έβαλε ο συνάδερφος πιο πάνω αναρωτήθηκα αν μετά από αυτή την αντίδραση του οργανισμού υπάρχει κάποια ΄΄μόνιμη΄΄ βλάβη ή αν ο οργανισμός επανέρχεται πλήρως;
- salpas
- Ονοματεπώνυμο: Nikolas Varis
Οι βλαβες δεν ειναι μονιμες ή τουλαχιστον ακομη δεν υπαρχει απ'οσο γνωριζω εγω τουλαχιστο περιστατικο που να εχει αφησει σε καποιον μονιμο κουσουρι (εκτος εαν εχει να κανει με τυμπανο).
Ας διορθωσει καποιος συναδελφος εαν γνωριζει περιστατικο
Ας διορθωσει καποιος συναδελφος εαν γνωριζει περιστατικο
Καλος ψαροκυνηγος ειναι αυτος που γυρναει στο σπιτι του
-
Και όμως......κάποιος κάπου κάποτε ανέφερε αυξημένο ποσοστό απώλειας μνήμης στους ηληκιωμένους του σπορ, καθώς και μακρύτερη αορτή.
Δεν θυμάμαι που το είδα
Δεν θυμάμαι που το είδα

Μια θερμή παράκληση,
επειδή πολλά άτομα δε γνωρίζουν πολλά πράγματα κ έχουν μια πρώτη επαφή σε ένα βίντεο black out που πέφτει ξύλο,σφαλιάρες,φωνές οξυγόνα κτλ μην αντιδράτε έτσι σε ένα περιστατικό,
ΕΧΟΥΝ αλλάξει πολλά απο τότε που είχαν γυριστεί αυτά τα βίντεο.
ΣΑΣ παρακαλώ μη τα δημοσιεύετε σαν κάτι αξιόλογο,δεν είναι πια.
Όσον αφορά τις μόνιμες βλάβες πολλοί άνθρωποι μπερδεύουν την υπνική άπνοια με το black out,
όπου δεν έχουν καμία σχέση.
Η υπνική άπνοια είναι μια χρόνια νόσος με αρκετά περιστατικά κάθε βράδυ στον ασθενή κ ίσως προκαλεί κάποια προβλήματα μακροχρόνια.
Το black out δεν είναι ίδιο.
Αυτά κ να προσέχετε πολύ με το τι θα κρατάτε ή θα πετάτε σε τόσο λεπτά θέματα όπως αυτό.
Αν κάποιος έχει απορίες παρακαλώ με Pm αν μπορώ να βοηθήσω.
επειδή πολλά άτομα δε γνωρίζουν πολλά πράγματα κ έχουν μια πρώτη επαφή σε ένα βίντεο black out που πέφτει ξύλο,σφαλιάρες,φωνές οξυγόνα κτλ μην αντιδράτε έτσι σε ένα περιστατικό,
ΕΧΟΥΝ αλλάξει πολλά απο τότε που είχαν γυριστεί αυτά τα βίντεο.
ΣΑΣ παρακαλώ μη τα δημοσιεύετε σαν κάτι αξιόλογο,δεν είναι πια.
Όσον αφορά τις μόνιμες βλάβες πολλοί άνθρωποι μπερδεύουν την υπνική άπνοια με το black out,
όπου δεν έχουν καμία σχέση.
Η υπνική άπνοια είναι μια χρόνια νόσος με αρκετά περιστατικά κάθε βράδυ στον ασθενή κ ίσως προκαλεί κάποια προβλήματα μακροχρόνια.
Το black out δεν είναι ίδιο.
Αυτά κ να προσέχετε πολύ με το τι θα κρατάτε ή θα πετάτε σε τόσο λεπτά θέματα όπως αυτό.
Αν κάποιος έχει απορίες παρακαλώ με Pm αν μπορώ να βοηθήσω.

- christripoli
ichthyologist έγραψε:Και όμως......κάποιος κάπου κάποτε ανέφερε αυξημένο ποσοστό απώλειας μνήμης στους ηληκιωμένους του σπορ, καθώς και μακρύτερη αορτή.
Δεν θυμάμαι που το είδα
χωρις να θελω να θιξω το φιλο (ουτε που ξερω ποιος ειναι αλλωστε) οχι ρε παιδια τετοιες απαντησεις σε τετοια σοβαρα θεματα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εγω να δειτε τι εχω ακουσει..................................................
αλλο τι ακους (και ακους πολλα,τοσα πολλα που καποιο θα πεσει μεσα),αλλο τι ισχυει
ευτυχια ειναι να εχεις χρονο να κανεις αυτα που σου αρεσουν
τελικα καλος ψαροτουφεκας ειναι αυτος που γυριζει σπιτι του (κλεμενο)
καποια μικρα κουσουρια αφηνουν αυτα τα συμπτωματα οπως ζαλαδες στο μελλον η απωλεια μνημης οπως εχει συμβει στη περιπτωση μου.
- George_Ch
- Ονοματεπώνυμο: Γιώργος
Πως αποκλειεις ομως να ειναι απο αλλα παθολογικα αιτια και οχι απο την Ελευθερη ;thalassa1 έγραψε:καποια μικρα κουσουρια αφηνουν αυτα τα συμπτωματα οπως ζαλαδες στο μελλον η απωλεια μνημης οπως εχει συμβει στη περιπτωση μου.
Οπως και να εχει γρηγορα περαστικα !!!
Εαν μου φερθεις καλα, θα σου φερθω Αψογα. Αν μου φερθεις σαν παιχνιδι, θα σου Μαθω πως παιζεται.
-
- Ονοματεπώνυμο: savvas tsakiris
Υποψιάζομαι ότι κάποιοι συνάδελφοι έχουν ασχοληθεί σοβαρά με τα θέματα αυτά και έχουν
ενημερωμένες γνώσεις για τα Samba and Blackout. (Aris_fe, christripoli)
Μήπως θα είχαν την διάθεση να μας έδιναν όλους λίγες απαντήσεις σε αυτά που λέγονται εδώ μέσα λανθασμένα στο αέρα,
και να διορθώσουν πιθανόν λάθος πρακτικές που βλέπουμε στα βίντεο ?
Μήπως θα είχαν την διάθεση να μας έδιναν όλους λίγες απαντήσεις σε αυτά που λέγονται εδώ μέσα λανθασμένα στο αέρα,
- christripoli
Σαββα πιστεψε με μετα απο καποια χρονια στην αγωνιστικη ελευθερη καταδυση ,και με αρκετους αγωνες πλεων στη πλατη μου ξερω αρκετα.
Ομως,δεν θα ηθελα να ανοιξω συζητηση ΓΡΑΠΤΗ εδω,γιατι τα γραπτα πολλες φορες αφηνουν κενα ,και μιλαμε για τετοια θεματα που ειναι σοβαρα για την ασφαλεια μας.
αυτη η συζητηση για μενα εχει νοημα να γινει τετ α τετ,να δειχθει βιντεο με διαφορα περιστατικα ,με εξηγηση του τι γινεται στην απνοια,και ποιοι οι κινδυνοι της.
οποτε μετα την ολοκληρωση με ερωτησεις απαντησεις σε πρωτο χρονο να ξεκαθαριστουν οι οποιες αποριες.
ελπιζω να καταλαβαινετε τι θελω να πω.
συγνωμη λοιπον που δεν μπορω να επεκταθω αλλο απο εδω.
οποιος τυχων βρεθει κοντα μου,μενω τριπολη βλεπετε ,η οπουδηποτε αλλου συναντηθουμε και θελησει βοηθεια εδω ειμαι.
Ομως,δεν θα ηθελα να ανοιξω συζητηση ΓΡΑΠΤΗ εδω,γιατι τα γραπτα πολλες φορες αφηνουν κενα ,και μιλαμε για τετοια θεματα που ειναι σοβαρα για την ασφαλεια μας.
αυτη η συζητηση για μενα εχει νοημα να γινει τετ α τετ,να δειχθει βιντεο με διαφορα περιστατικα ,με εξηγηση του τι γινεται στην απνοια,και ποιοι οι κινδυνοι της.
οποτε μετα την ολοκληρωση με ερωτησεις απαντησεις σε πρωτο χρονο να ξεκαθαριστουν οι οποιες αποριες.
ελπιζω να καταλαβαινετε τι θελω να πω.
συγνωμη λοιπον που δεν μπορω να επεκταθω αλλο απο εδω.
οποιος τυχων βρεθει κοντα μου,μενω τριπολη βλεπετε ,η οπουδηποτε αλλου συναντηθουμε και θελησει βοηθεια εδω ειμαι.
ευτυχια ειναι να εχεις χρονο να κανεις αυτα που σου αρεσουν
- Νίκος Ευθυμίου
- Ονοματεπώνυμο: Νίκος Ευθυμίου
Σάββα δουλεύω στο Αίθριο στην Αγίου Κωνσταντίνου.savvas έγραψε:Υποψιάζομαι ότι κάποιοι συνάδελφοι έχουν ασχοληθεί σοβαρά με τα θέματα αυτά και έχουν
Οποτε θέλεις έλα για καφέ
Νίκος