Ικαρία - Άγιος Κήρυκος
- pillius
- Ονοματεπώνυμο: Βασίλης Κόκκαλης
Ικαρία - Άγιος Κήρυκος
Καλημέρα συνάδελφοι!
11-18 Ιουλίου θα είμαι Ικαρία για το διεθνές τουρνουά σκακιού και φυσικά θα πάρω μαζί εξοπλισμό για 2-3 χαλαρές βουτιές κανένα πρωινό.
Έχω ξαναπάει στο νησί το 2014 αλλά τότε δεν είχα ξεκινήσει ακόμα το χόμπι, για την ακρίβεια μάλιστα γυρίζοντας από Ικαρία το ξεκίνησα. Η αιτία ήταν ότι ένας φίλος είχε φέρει μάσκα και οι ωραίοι βυθοί της Ικαρίας με έκαναν να νιώσω ένα τσίμπημα-κάλεσμα και να τρέξω να αρχίσω να μαζεύω εξοπλισμό με το που επέστρεψα!
Τέλοσπάντων, βουτάω μέχρι 15 μέτρα, άμα κανείς θέλει να προτείνει κανένα μέρος για καρτέρια θα εκτιμηθεί, αλλιώς θάλασσα έχει κάτι θα βρω
11-18 Ιουλίου θα είμαι Ικαρία για το διεθνές τουρνουά σκακιού και φυσικά θα πάρω μαζί εξοπλισμό για 2-3 χαλαρές βουτιές κανένα πρωινό.
Έχω ξαναπάει στο νησί το 2014 αλλά τότε δεν είχα ξεκινήσει ακόμα το χόμπι, για την ακρίβεια μάλιστα γυρίζοντας από Ικαρία το ξεκίνησα. Η αιτία ήταν ότι ένας φίλος είχε φέρει μάσκα και οι ωραίοι βυθοί της Ικαρίας με έκαναν να νιώσω ένα τσίμπημα-κάλεσμα και να τρέξω να αρχίσω να μαζεύω εξοπλισμό με το που επέστρεψα!
Τέλοσπάντων, βουτάω μέχρι 15 μέτρα, άμα κανείς θέλει να προτείνει κανένα μέρος για καρτέρια θα εκτιμηθεί, αλλιώς θάλασσα έχει κάτι θα βρω
- matador23
- Ονοματεπώνυμο: Κοβάνης Κων/νος
Re: Ικαρία - Άγιος Κήρυκος
θα αφησεις το τιμημένο Κορινθιακο να πας στο Αιγαιο μωρε?pillius έγραψε: ↑Τρί 18 Ιουν 2024, 07:39Καλημέρα συνάδελφοι!
ΛΑΔΙΑΣ : Η παρΑΝομη αλιεία δεν είναι ερασιτεχνική ή επαγγελματική: είναι απλά παρΑΝομη
CapetanThomas : https://www.spearfishingforum.gr/viewtopic.php?f=9&t=68075
CapetanThomas : https://www.spearfishingforum.gr/viewtopic.php?f=9&t=68075
Είχα πάει πριν 2 χρόνια , ιδια εποχή. Το κομμάτι από Νεάλια μέχρι Φανάρι βασικά. Αναλογα με αερα και ρευματα. Καλύτερα από τις φόλες που τρώμε εδω πέρα μονίμως αλλά δεν ηταν τιποτα συγκλονιστικό , Σαμος πολύ ανώτερη. Παγωμένα νερά , ξεπάγιασα με την 3ρα. Βορειο κομμάτι δεν πλησιάζεται καν εχει τοσο κυμα που πνιγεσαι με συνοπτικές διαδικασίες.
-
- Ονοματεπώνυμο: kostas
Πριν δυο χρονια στο τελος Αυγουστου κατεβηκα Ικαρια.....βουτηξα στον ΝΑ...Ειναι το ονομα της παραλιας....βραχο βραχο...4παχιους σκαρους κ 1 ωραιο κεφαλο....κ ολα καλα....!!...προσοχη στα ρευματα.....
- pillius
ευχαριστώ παιδιά,
σίγουρα θα πάω μέχρι το Δράκανο που μου άρεσε πολύ, ψάρια δεν ξέρω αν έχει, αλλά θα βουτήξω να δω!
Ο Χάνος που είναι να πει καμιά κουβέντα;
σίγουρα θα πάω μέχρι το Δράκανο που μου άρεσε πολύ, ψάρια δεν ξέρω αν έχει, αλλά θα βουτήξω να δω!
Ο Χάνος που είναι να πει καμιά κουβέντα;
-
- Ονοματεπώνυμο: Iraklis P.
Φίλε έχω χρόνια να πάω. Αλλά αν θέλεις να πας Αγία Κυριακή δίπλα στο αεροδρόμιο και να πας προς τα δεξιά. Και πιστεύω θα ανταμειφθείς.... Και αν δεν μπορείς να πας τόσο μακριά... Πέσε ή στο λιμάνι στον αγ. Κηρυκο ή η στα Θερμα και κάνε δεξιά προς Άγιο.
Παρακαλώ!
Παρακαλώ!
- hanos
- Ονοματεπώνυμο: kalapotharakos stratos
Τρέχει πανικόβλητος
Δεν έχω βουτήξει από την μεριά του Αγίου ......αλλά κάποτε θυμάμαι κάποιος έβγαζε pantoflious sargious στην βόρεια περιοχή του αεροδρομίου ....
Δεν έχω βουτήξει από την μεριά του Αγίου ......αλλά κάποτε θυμάμαι κάποιος έβγαζε pantoflious sargious στην βόρεια περιοχή του αεροδρομίου ....
ΟΤΙ ΣΕ "ΧΑΛΑΕΙ" ΑΣΤΟ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ
Με πρόλαβε ο Jhemakos! Στα Θέρμα και κάνε δεξιά προς Άγιο, με μακρύ ντουφέκι.
Παρακαλώ!
Παρακαλώ!
-
De facto sensu stricto≈de jure sensu lato
Sicut erat in Principio, et Nunc, et Semper, et in [omnia] Seacula Seaculorum
Sicut erat in Principio, et Nunc, et Semper, et in [omnia] Seacula Seaculorum
- pillius
υπερβολές φαντάζομαιichthyologist έγραψε: ↑Τετ 10 Ιούλ 2024, 12:37https://www.newsbeast.gr/travel/arthro/ ... is-elladas
- pillius
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις,
θα γράψω εντυπώσεις, μόλις καταφέρω καμιά βουτιά!
θα γράψω εντυπώσεις, μόλις καταφέρω καμιά βουτιά!