Κύθηρα
Re: Κύθηρα!!
Θα είμαι στο Νησί από αύριο Τετάρτη 5 Αυγούστου και για καμμια δεκαρια ημέρες, αν είναι κάποιος συνάδελφος κάτω ο οποίος παλεύει τη μεσαία ή βαθεια ζώνη βάθους και θέλει παρέα, ας ρίξει κανένα τηλέφωνο 6973483034
Στασινός Θεόδωρος
-
Re: Κυθηρα
Διακοφτι έχει κάτι τσιπουρίτσες καλές και Αγία πελαγία λίγο βαθιά και στην πόλη τον κυθήρων άμα βουτήξεις θα δεις κεφαλόπουλα του κιλού. Βάθος πολύ μικρό.
- konstantan
- Ονοματεπώνυμο: konstantinos
Στο βόριο μέρος αλλά βαθιά (>30) έχει πολυυυυύ ψάρι!
- paragas
- Ονοματεπώνυμο: Γιαννηs
Λιμναρια αριστερα δεξια.
Λιμνιωνας αριστερα.
Φελωτη.
Χαλκος δεξια.
Φαρος προς το καβο.
Ρουτσουνας δεξια και μεσα.
Λυκοδημου αριστερα.
Φυρη αμμος δεξια.
Βρουλεα οπου θες.
Αυτα για κολυμπητο.
Κατω ημουν 4 ημερες. Δεν ξετρελαθηκα.
Λιμνιωνας αριστερα.
Φελωτη.
Χαλκος δεξια.
Φαρος προς το καβο.
Ρουτσουνας δεξια και μεσα.
Λυκοδημου αριστερα.
Φυρη αμμος δεξια.
Βρουλεα οπου θες.
Αυτα για κολυμπητο.
Κατω ημουν 4 ημερες. Δεν ξετρελαθηκα.
Re: Κύθηρα,...
Ευχάριστω πολύ για τις απαντήσεις! 

- maistros
- Ονοματεπώνυμο: maistros kar
Θα είμαι Κυθηρα απο 16/8 εως 19/8. Αν βρεθει κανεις εκεινες τις μερες για κανα ψαρεματακι παρεα ας στειλει πμ.
Μάλλον θα κατέβω Κύθηρα αυτό το Πάσχα (17-22/4). Για ρηχό κολυμπητό πάω στα μέρη που προτείνει ο paragas;
Αν είναι και κάποιος άλλος συνάδελφος στο νησί εκείνες τις μέρες ας στείλει πμ να πάμε μαζί.
Αν είναι και κάποιος άλλος συνάδελφος στο νησί εκείνες τις μέρες ας στείλει πμ να πάμε μαζί.
- paragas
- Ονοματεπώνυμο: Γιαννηs
Τελικα.??? Πηγες.???
Χρονια πολλα.!!!
Χρονια πολλα.!!!
- mojo
- Site Admin
- Ονοματεπώνυμο: Ζάχος
Κύθηρα
Καλησπέρα σας φίλοι, σε δεκα μέρες θα πάω στα Κύθηρα για δουλειά μιας ημέρας. Σκέφτομαι σοβαρά να κάνω κ μια βουτιά την επόμενη εκεί. Αν κάποιος συνάδελφος έχει να μοιραστεί καποιον υποσχόμενο τόπο απο 0 εώς 25 μέτρα βάθος προσβάσιμο με ΙΧ θα ήμουν υπόχρεος..
ΥΓ . Δεν έχω ξαναπάει , ούτε πρόκειται να ξαναπάω μάλλον κύθηρα και τυχόν τόποι με πμ θα τύχουν σωστής διαχείρησης και θα μείνουν μεταξύ μας, υπόσχομαι
ΥΓ . Δεν έχω ξαναπάει , ούτε πρόκειται να ξαναπάω μάλλον κύθηρα και τυχόν τόποι με πμ θα τύχουν σωστής διαχείρησης και θα μείνουν μεταξύ μας, υπόσχομαι

Η Ποιότητα της Ζωής μας, απο τις Επιλογές μας εξαρτάται...
-Capetan Thomas
-Capetan Thomas
- fiesta1420
Re: Κύθηρα
Δες να γουστάρεις http://youtu.be/I6MEnDiZF-κ δεν έχω πάει ποτέ αλλά το πετιχα στο YouTube.mojo έγραψε:Καλησπέρα σας φίλοι, σε δεκα μέρες θα πάω στα Κύθηρα για δουλειά μιας ημέρας. Σκέφτομαι σοβαρά να κάνω κ μια βουτιά την επόμενη εκεί. Αν κάποιος συνάδελφος έχει να μοιραστεί καποιον υποσχόμενο τόπο απο 0 εώς 25 μέτρα βάθος προσβάσιμο με ΙΧ θα ήμουν υπόχρεος..
Κάποιοι νομίζουν ότι είμαι θλιμένος,αλλά δέν είμαι. Απλά,εκτιμώ την σιωπή,σ'εναν κόσμο πού δέν σταματάει ποτέ να μιλάει.
- mojo
- Site Admin
- Ονοματεπώνυμο: Ζάχος
Ωπ σόρρυ που άνοιξα άλλο θέμα αλλα έκανα πρώτα αναζήτηση , έψαξα τις πρώτες σελίδες και δε το είδα αυτό..
Φίλε φιέστα κατι λάθος έχει το λινκ που έβαλες.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες με πμ παίδες

Η Ποιότητα της Ζωής μας, απο τις Επιλογές μας εξαρτάται...
-Capetan Thomas
-Capetan Thomas
- fiesta1420
Συγνωμη το σωστό http://youtu.be/I6MEnDiZF-kmojo έγραψε:Ωπ σόρρυ που άνοιξα άλλο θέμα αλλα έκανα πρώτα αναζήτηση , έψαξα τις πρώτες σελίδες και δε το είδα αυτό..![]()
Κάποιοι νομίζουν ότι είμαι θλιμένος,αλλά δέν είμαι. Απλά,εκτιμώ την σιωπή,σ'εναν κόσμο πού δέν σταματάει ποτέ να μιλάει.
- Sharktooth
- Ονοματεπώνυμο: Χ.Τ.
Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα!
θα βρίσκομαι στο νησί των Κυθήρων απο τις 4 Αυγούστου μέχρι τις 12 Αυγουστου.
Εαν βρίσκεται κάποιος συνάδελφος εκεί τις ίδιες ημερομηνίες θα χαρώ πολύ να κάνουμε καμιά βουτιά παρέα.
Επίσης, μήπως έχετε υπόψη κάποιο καλό μέρος για κολυμπητό στην περιοχή (βαθη μεχρι 25μ γιατι έχω να βουτήξω από το Πάσχα)?
Απλά αν μπορειτε με πμ κάτι πιο συγκεκριμένο γιατί οι μέρες θα είναι λίγες και δεν θέλω να αναλωθω στο κολύμπι....
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Με εκτίμηση,
Χρήστος
θα βρίσκομαι στο νησί των Κυθήρων απο τις 4 Αυγούστου μέχρι τις 12 Αυγουστου.
Εαν βρίσκεται κάποιος συνάδελφος εκεί τις ίδιες ημερομηνίες θα χαρώ πολύ να κάνουμε καμιά βουτιά παρέα.
Επίσης, μήπως έχετε υπόψη κάποιο καλό μέρος για κολυμπητό στην περιοχή (βαθη μεχρι 25μ γιατι έχω να βουτήξω από το Πάσχα)?
Απλά αν μπορειτε με πμ κάτι πιο συγκεκριμένο γιατί οι μέρες θα είναι λίγες και δεν θέλω να αναλωθω στο κολύμπι....
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Με εκτίμηση,
Χρήστος
Si vis pacem para bellum...