Κύθηρα

Με pm παρακαλώ :),........
Άβαταρ μέλους
Sharktooth
Ονοματεπώνυμο: Χ.Τ.

Re: Κύθηρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sharktooth » Κυρ 26 Ιούλ 2015, 20:36

Sharktooth έγραψε:Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα!

θα βρίσκομαι στο νησί των Κυθήρων απο τις 4 Αυγούστου μέχρι τις 12 Αυγουστου.

Εαν βρίσκεται κάποιος συνάδελφος εκεί τις ίδιες ημερομηνίες θα χαρώ πολύ να κάνουμε καμιά βουτιά παρέα.

Επίσης, μήπως έχετε υπόψη κάποιο καλό μέρος για κολυμπητό στην περιοχή (βαθη μεχρι 25μ γιατι έχω να βουτήξω από το Πάσχα)?
Απλά αν μπορειτε με πμ κάτι πιο συγκεκριμένο γιατί οι μέρες θα είναι λίγες και δεν θέλω να αναλωθω στο κολύμπι....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Με εκτίμηση,

Χρήστος

απ! :)
Si vis pacem para bellum...

Άβαταρ μέλους
Ser
Ονοματεπώνυμο: Ser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ser » Σάβ 04 Μάιος 2019, 08:28

Γιατί απαγορεύεται το ψαροντούφεκο σε όλη τη δυτική πλευρά;! Τι έχει εκεί;!
Έχει λαγοκέφαλους;
Επειδή υπάρχει μια μικρή περιπτωση να πάω τον Ιούνιο, δε θέλω να ξενερώσω.
Αν ξέρει κάποιος κάποια παραλία να κρατάει ψάρια, θα ήμουν ευγνώμων
Ψαρεύω μέχρι 7 μέτρα
Ευχαριστώ!
Πετυχημένο ψαροντούφεκο είναι όταν επιστρέφεις σώος και αβλαβής!
Λέμε τώρα... Αν σέρνεις μαζί σου και κάτι "καλό" το πιστεύεις πιο πολύ...

Άβαταρ μέλους
GoRaN
Ονοματεπώνυμο: Γιώργος Γοραντωνάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoRaN » Σάβ 04 Μάιος 2019, 14:25

Ser έγραψε:Γιατί απαγορεύεται το ψαροντούφεκο σε όλη τη δυτική πλευρά;! Τι έχει εκεί;!
Έχει λαγοκέφαλους;
Επειδή υπάρχει μια μικρή περιπτωση να πάω τον Ιούνιο, δε θέλω να ξενερώσω.
Αν ξέρει κάποιος κάποια παραλία να κρατάει ψάρια, θα ήμουν ευγνώμων
Ψαρεύω μέχρι 7 μέτρα
Ευχαριστώ!

Φίλε καλησπέρα.
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά μέχρι 7 μέτρα πολύ δύσκολα τα πράγματα...
Πήγα Ιούνιο του 2017 αρχές. Είδα ψάρια δεν θα σου πώ το αντίθετο και πήρα μερικά , αλλά το βάθος που έπρεπε να ψαρέψω ήταν 25 + .
Προσωπικά ψαρεψα μέχρι τα 32 και είδα αρκετά όμορφες εικόνες!
Για τα μέτρα που λες ότι θέλεις να ψαρέψεις πιάσε κανένα κάβο που να έχει ρεύμα μπας και σου πέσει κανένα πελαγίσιο.
Αυτά από τη λίγη εμπειρία που είχα στα Κύθηρα.
Κάθε φορά που πατάς τη σκανδάλη , είναι μια ευκαιρία για αυτοκριτική και απολογισμό.

Άβαταρ μέλους
markosz
Ονοματεπώνυμο: zakinthinos markos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από markosz » Δευ 13 Ιουν 2022, 22:33

Καλησπέρα συνάδελφοι :hello: ,

18 Ιουλίου θα βρίσκομαι για 4 ημέρες στα Κύθηρα για διακοπές με την οικογένεια και φίλους :yahoo: . Θα μένουμε Αγία Πελαγία , θα είμαι μόνος (άρα ρηχός) και θα κάνω το πολύ 2-3 καταδρομικές , όσο οι υπόλοιποι κοιμούνται . Αν έχετε κάτι να προτείνετε , κυρίως κοντά σε αυτή τη περιοχή θα σας ήμουν ευγνόμων :beg: . Όχι τίποτε άλλο , αλλά το έχουν δέσει όλοι ότι θα φάνε φρέσκο ψάρι και κάτι μου λέει πως θα τους γεμίσω λεοντόψαρα :grin: :grin:

Σας ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
dimitrikotz

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dimitrikotz » Τρί 14 Ιουν 2022, 00:02

markosz έγραψε:
Δευ 13 Ιουν 2022, 22:33
Καλησπέρα συνάδελφοι :hello: ,

18 Ιουλίου θα βρίσκομαι για 4 ημέρες στα Κύθηρα για διακοπές με την οικογένεια και φίλους :yahoo: . Θα μένουμε Αγία Πελαγία , θα είμαι μόνος (άρα ρηχός) και θα κάνω το πολύ 2-3 καταδρομικές , όσο οι υπόλοιποι κοιμούνται . Αν έχετε κάτι να προτείνετε , κυρίως κοντά σε αυτή τη περιοχή θα σας ήμουν ευγνόμων :beg: . Όχι τίποτε άλλο , αλλά το έχουν δέσει όλοι ότι θα φάνε φρέσκο ψάρι και κάτι μου λέει πως θα τους γεμίσω λεοντόψαρα :grin: :grin:

Σας ευχαριστώ.
Κύθηρα..... ευλογημένος τόπος. Ενα tip μη ψαρευτικό, αλλά γαστρονομικό. Να πάτε οπωσδήποτε να φάτε στην ταβέρνα Σκάνδεια στην Παλαιόπολη, μαγευτικό περιβάλλον, υπέροχα φαγητά. Αντώνης και Ευανθία, να τους πείτε χαιρετίσματα απ' τον Δημήτρη τον ψαροντουφεκά. Πάμε τώρα στα καθ' ημάς. Τα Κήθυρα είναι ψαρότοπος όπου και να πας, θα βρεις αντικείμενο να ψαρέψεις. Δεν διευκρινίζεις αν θα έχεις βάρκα, υποθέτω ότι δεν θα έχεις. Από την Αγία Πελαγία λοιπόν παίρνεις τον δρόμο για Διακόφτι και κάπου δεξιά (νοτιοανατολικά) πριν φτάσεις εκεί, ακολουθείς ένα χωματόδρομο και φτάνεις στο τέρμα του. Πέφτεις κι εκεί θα βρεθείς σ' ένα τόπο με τεράστια μονόπετρα και σχισμές στα πολύ ρηχά εκεί που σκάει το κύμα. Θα δεις πάρα πολλά λεοντόψαρα, αλλά αν είσαι τυχερός μπορείς να πιάσεις καμιά μεγάλη ούγαινα, και κάποιο μαύρο. Αν έχεις το χρόνο και τις αντοχές και κολυμπήσεις αρκετά, ακριβώς απέναντι απ' το νησάκι του ναυαγίου θα βρεθείς στον παράδεισο. Φανταστικοί βυθοί με τεράστιες στήρες, σφυρίδες και ροφούς σε βάθη όμως γύρω στα τριάντα. Αν είσαι μόνος και σε όχι καλή κατάσταση μην το ρισκάρεις. Αλλος τόπος κοντά στην Αγία Πελαγία είναι μετά τον Ποταμό παίρνεις ένα δρόμο δεξιά (δυτικά) και φτάνεις σ' ένα μέρος που έχει και γλύστρα. Ωραίος βυθός δεξιά και αριστερά, κάτι θα κάνεις κι εκεί. Αν έχεις τον χρόνο να πας και πιο νότια, μπορώ να σου πω κάποια μέρη κι απο κει...

Άβαταρ μέλους
markosz

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από markosz » Τρί 14 Ιουν 2022, 07:30

Καλημέρα Δημήτρη,

Εννοείται θα τιμήσω τη ταβέρνα που μου πρότεινες με μεγάλη μου χαρά. Αναφορικά με το ψάρεμα, κολυμπητος θα είμαι και δε θα ήθελα να ρισκάρω βουτιές κάτω των 15. 1000 ευχαριστώ για τα tips, θα προσπαθήσω να βρω το μέρος με τα ρηχά μονόπετρα. Ερχόμενος βέβαια από Πατραικο θεωρώ πως έστω κάνα καλό σκαρο (που τους λατρεύω) θα βρω.

Και πάλι ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές :)

Άβαταρ μέλους
dimitrikotz

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dimitrikotz » Τρί 14 Ιουν 2022, 10:15

markosz έγραψε:
Τρί 14 Ιουν 2022, 07:30
Καλημέρα Δημήτρη,

Εννοείται θα τιμήσω τη ταβέρνα που μου πρότεινες με μεγάλη μου χαρά. Αναφορικά με το ψάρεμα, κολυμπητος θα είμαι και δε θα ήθελα να ρισκάρω βουτιές κάτω των 15. 1000 ευχαριστώ για τα tips, θα προσπαθήσω να βρω το μέρος με τα ρηχά μονόπετρα. Ερχόμενος βέβαια από Πατραικο θεωρώ πως έστω κάνα καλό σκαρο (που τους λατρεύω) θα βρω.

Και πάλι ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές :)
Καλημέρα Μάρκο, γιαυτό ακριβώς υπάρχει το φόρουμ για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον! :thumbsup:
Από σκάρους, άλλο τίποτα θα βρεις πολλούς και σε καλά μεγέθη. Τα πέντε κιλά την ημέρα μπορούν να είναι μόνο σκάροι!! Οπωσδήποτε να έχεις και ένα χάρτη το νησιού με το οδικό δίκτυο για να οργανώνεις τις εξορμήσεις σου. Επίσης κοντά στην Αγία Πελαγία υπάρχει ένα μέρος, νομίζω Παχιά Αμμος λέγεται, που έχει παραλία και θα μπορούσες να πας με την παρέα σου και να κάνεις και καμιά βουτιά.
Το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε φανταστικά, είναι από τα αγαπημένα μου νησιά.

Άβαταρ μέλους
markosz

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από markosz » Τετ 15 Ιουν 2022, 08:02

Σε 1000 ευχαριστώ και πάλι. Καλή παρέα + ωραίος τόπος +καλό φαγητό + έστω και σκάρους για τη λατρεία μας = εγγυημένα καλές διακοπές :yahoo:

Ευχαριστώ πολύ και πάλι :hello:

Επιστροφή στο “Ψαρότοποι”