μπα βρε παιδι μουatasos έγραψε:Πάντως και εγώ που την έχω και μεγάλη και χοντρή.........

μπα βρε παιδι μουatasos έγραψε:Πάντως και εγώ που την έχω και μεγάλη και χοντρή.........
+1 (ευχαριστημένος μυτόγκας)...Charis έγραψε:Καλησπέρα, δοκιμασε την Mares Tana. Είναι μεσαίου προς μικρού όγκου με πολύ καλή και ελαστική σιλικόνη.
σωστος.............geogiann έγραψε:πρόσεχε μόνο μην είναι κανένας πωληταράς και σου τραβήξει την μάσκα, μαζί με τα μάτια, θα σου έλεγα να μην αφήνεις κανένα να σου τραβάει την μάσκα όταν τις δοκιμάζεις για εφαρμογή, κάνε το μόνος σου.
Λίγα λόγια για το μασκίδιο... Αθάνατο κομμάτι και πολύ βολικό.Alatalcar έγραψε:...υπάρχει ακόμη αυτό το μασκίδιο;;;![]()
Είχα πρόβλημα, με πίεζαν οι μάσκες πάνω στο κόκαλο της μύτης κοντά στα μάτια.atasos έγραψε:Πάντως και εγώ που την έχω και μεγάλη και χοντρήβολεύτηκα με την Micromask της technisub. Έχει και μεγάλο οπτικό πεδίο και την έχω ευχαριστηθεί αρκετά. Δοκίμασέ την...
Που το ψαρεψες το τοπικ μετά από 8 χρόνιαΓιώργος 1 έγραψε:Είχα πρόβλημα, με πίεζαν οι μάσκες πάνω στο κόκαλο της μύτης κοντά στα μάτια.atasos έγραψε:Πάντως και εγώ που την έχω και μεγάλη και χοντρήβολεύτηκα με την Micromask της technisub. Έχει και μεγάλο οπτικό πεδίο και την έχω ευχαριστηθεί αρκετά. Δοκίμασέ την...
Μετά από ψάξιμο είχα βρει την Technisub Λοοκ, μου είναι μια χαρά.
Ήθελα μία μικρού όγκου και εδώ διάβασα για την Technisub Micromask.
Την παρήγγειλα χωρίς να την δοκιμάσω από το ίντερνετ.
Χθές την δοκίμασα, η μάσκα είναι υπέροχη, ότι καλύτερο έχω φορέσει. Άνετη και με μεγάλο οπτικό πεδίο.
Δεξιά-αριστερά έχει το ίδιο οπτικό πεδίο με την Look, αλλά στο πάνω-κάτω έχει πολύ ευρύτερο.
Μόνο που είναι ακριβή.
Γκούγκλαρα για μάσκα για μεγάλες μύτες και μου το έβγαλε.thalassa50 έγραψε:Που το ψαρεψες το τοπικ μετά από 8 χρόνια![]()
Γιώργος 1 έγραψε:Γκούγκλαρα για μάσκα για μεγάλες μύτες και μου το έβγαλε.thalassa50 έγραψε:Που το ψαρεψες το τοπικ μετά από 8 χρόνια![]()
Και μετά γράφτηκα και στο φόρουμ.
εχω σχετικα μεγαλη μυτη στο κατω σημειο της,οχι στο πανω(κοκκαλο)Γιώργος 1 έγραψε:Μήπως κάποιος ξέρει άμα η Cressi Big Eyes κάνει για άτομα με μεγάλη μύτη;
Και ποιά έχει μεγαλύτερο οπτικό πεδίο, η Cressi Big Eyes ή η Technisub Micromask;