Μία και σήμερα !!!!!!!!
Λάστιχα απο το TEMU
Λάστιχα απο το TEMU
Λάστιχα από το temu, έχει αγοράσει και δοκιμάσει κανένας ? όλα αυτά μου κυκλοφορούν με τρύπα 2,5 /3χιλ σε 14-16-18χιλ πάχος ,μπλε, πορτοκαλί,πράσινα κλπ λένε τίποτα ? Καλά... το κατά πόσο είναι φρέσκα δεν το συζητώ ,εδώ δεν ξέρεις για αυτά που παίρνεις από μαγαζί ,πόσων μάλλον από Κίνα... απλά οι τιμές είναι δελεαστικές αλλά τι να λένε από ποιότητα,αντοχή,συντελεστή ???
Μία και σήμερα !!!!!!!!
Μία και σήμερα !!!!!!!!
Re: Λάστιχα απο το TEMU
Καλημέρα
Έκανα ένα...τεστάκι
Λοιπον:
Το 14αρι που πηρα, ήταν σε κομματια των 50cm και δεν βολευε ιδιαιτερα ως μηκος...
Ως υλικό, ήταν αρκετα σκληρό στην αίσθηση τανυσης αλλα δεν ψαρευτηκε για να βγαλω συμπερασματα για την εκτόνωση. Υποψιάζομαι οτι θα δινει "ξερή" βολή...
Συγκρίνωντας το υλικό του με παλιότερα λαστιχα που κυκλοφορουσαν στην ελληνικη αγορα, καταλήγω οτι θα ειναι μάλλον ανθεκτικά στον χρόνο, κατι ήσσονος σημασίας βέβαια, καθως η ορατή γηρανση ερχεται πολυ μετα την μείωση της λειτουργικής ελαστικότητας...
Εν κατακλείδι, δεν θα επέλεγα τετοια λαστιχα για το "καλό"/μακρύ/κυρίως όπλο μου. Για καποιο κοντο οπλακι για τρυπες, θολα κλπ, εως αντε 70αρακι οκ
Έκανα ένα...τεστάκι
Λοιπον:
Το 14αρι που πηρα, ήταν σε κομματια των 50cm και δεν βολευε ιδιαιτερα ως μηκος...
Ως υλικό, ήταν αρκετα σκληρό στην αίσθηση τανυσης αλλα δεν ψαρευτηκε για να βγαλω συμπερασματα για την εκτόνωση. Υποψιάζομαι οτι θα δινει "ξερή" βολή...
Συγκρίνωντας το υλικό του με παλιότερα λαστιχα που κυκλοφορουσαν στην ελληνικη αγορα, καταλήγω οτι θα ειναι μάλλον ανθεκτικά στον χρόνο, κατι ήσσονος σημασίας βέβαια, καθως η ορατή γηρανση ερχεται πολυ μετα την μείωση της λειτουργικής ελαστικότητας...
Εν κατακλείδι, δεν θα επέλεγα τετοια λαστιχα για το "καλό"/μακρύ/κυρίως όπλο μου. Για καποιο κοντο οπλακι για τρυπες, θολα κλπ, εως αντε 70αρακι οκ
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
Pescare ergo sum
Pescare ergo sum
Re: Λάστιχα απο το TEMU
Πηρα τα 16ρια .
Ειναι πολύ μαλακα με συντελεστη 4.2 και τα έχω βαλει και στα δυο ξυλινα.
Ειναι μια χαρα.
Ειναι πολύ μαλακα με συντελεστη 4.2 και τα έχω βαλει και στα δυο ξυλινα.
Ειναι μια χαρα.
Ελευθερες Παραλίες για Ολους! https://www.facebook.com/groups/293254203200685/