ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ MEANDROS ARGO BLUEWATER 115

Ψαροτούφεκο, πέδιλα, στολή, σημαδούρα, λάστιχα, βέργες και πατέντες.
Άβαταρ μέλους
nickchrysiko
Ονοματεπώνυμο: Nikolas

ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ MEANDROS ARGO BLUEWATER 115

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nickchrysiko » Παρ 24 Οκτ 2025, 18:04

Καλησπέρα σε όλους.
Αν υπαρχει κάποιος που ειναι κατοχος ή εχει χρησιμοποιησει το συγκεκριμενο οπλο και εχει τη διαθεση ας γραψει δυο λογια.
Ευχαριστω πολυ.

:hello:
Μέτρον άριστον

Saltatrix97
Ονοματεπώνυμο: ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ψ

Re: ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ MEANDROS ARGO BLUEWATER 115

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saltatrix97 » Δευ 16 Φεβ 2026, 12:41

Καλημέρα!
Το ζευγάρι μου έχει το 95αρι και εγώ έχω το β28 σε 75, το αναφέρω αυτό για να καταλάβεις ότι έχω μία καλή άποψη στην συγκεκριμένη εταιρία. Προφανώς το έχω χρησιμοποιήσει και είναι φοβερό όπλο , ίσως το καλύτερο, η ποιότητα κατασκευής είναι εκπληκτική για συμβατικό αλουμινένιο , όπως σε όλα τα μεανδρος. Και δυνατό όπλο, πολύ δυνατό. Τα τρία λάστιχα των 13mm είναι υπερ αρκετά, σκέψου τα 5 μήκη πετονιάς τα απλώνει για αστείο, θα σου τραβάει και την λαβή απο το χέρι. Πλέυση - σκόπευση μια χαρά επίσης. Ανάκρουση φυσιολογική, δεν θα σε παραξενέψει. Ένα μειονέκτημα που του βρίσκω είναι η έλλειψη δίφτερης βέργας, που νομίζω ότι χρειάζεται για τα θηράματα που απευθύνεται αυτό το όπλο, ήτοι μεγάλα πελαγικά,συναγρίδες και βολές έξω απο την τρύπα, το οποίο όμως διορθώνεται με πολύ χαμηλό κόστος και λιγοστά εργαλεία και είναι διαδικασία 15' το πολύ. :good:

Απο την άλλη θα σου έλεγα όμως να κοιτάξεις και για κάποιο invert π.χ απο Dusty Labrax ή ακόμα και να το φτιάξεις εσύ αν πιάνουν τα χέρια σου. Είναι πολύ κοντά σε τιμές και σε μήκος απο 100 και πάνω θα έχεις ενα φονιά για καρτέρια και μακρινές βολές με 7 μήκη πετονιάς. Και οι τιμές είναι αρκετά κοντά!
Σκέψου το κάρμπον απο dusty έχει 433...είμαι και εγώ σε σκέψεις το τελευταίο καιρό :D

Ότι και να διαλέξεις την δουλειά σου θα την κάνεις.
Αν θές μοιράσου τον λόγο που σκέφτεσαι αυτό το όπλο, το λέω γιατί και εγώ το κοίταγα και μετά απο ώριμη σκέψη κατάλαβα οτι το 90% των ψαρεμάτων μου δεν το απαιτεί σε καμία περίπτωση.

Άβαταρ μέλους
nickchrysiko

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nickchrysiko » Πέμ 19 Φεβ 2026, 18:11

Καλησπέρα συνάδελφε!
Ευχαριστώ κατ΄αρχήν για την απάντηση.

'Οπως καταλαβαίνω, πρόκειται για ένα αρκετά καλό όπλο.
Ήμουν σχεδόν σίγουρος, διότι η Meandros γενικά με τις κατασκευές της κάνει πολύ καλή δουλειά και έχω ακούσει και από άλλους συναδέλφους σχόλια ότι είναι πάρα πολύ καλά τα όπλα.Κυρίως το Β32.
Οπότε και εσύ το επιβεβαιώνεις.
Συμφωνώ ότι είναι μειονέκτημα η έλλειψη δίφτερης βέργας σε τέτοια μήκη όπλων.
Πιστεύω ότι είναι απαραίτητη. Ίσως ο κατασκευαστής ξέρει κάτι περισσότερο καθώς δεν θεωρώ ότι είναι θέμα κόστους.

Εγώ λοιπόν το θέλω κυρίως για ψάρεμα σε συναγρίδες μέχρι τα 20-25 μέτρα.
Θέλω να αντικαταστήσω ένα Demka Ultima Carbon 110 και ο λόγος είναι γιατί έχω χάσει σχετικά μεγάλα ψάρια για μισό μέτρο βεληνεκους.
Η αύξηση του μήκους της βέργας και η αύξηση του μήκους όπλισης των ελαστικών μαζί με το επιπλέον λάστιχο που θα έχει το Argo πιστεύω ότι θα μου δώσει σε ταχύτητα και σε απόσταση βολής.
Mε τον υπερανάποδο που έχει η εταιρεία πάνω στα όπλα της, το μήκος όπλισης του 115 Argo bluewater θα είναι 120+εκ σε αντίθεση με τώρα που έχω 108-109εκ. και 2 ελαστικά.
Με τα τρία λάστιχα πιστεύω θα τη πηγαίνει πάρα πάρα πολύ καλά τη βέργα.

Όσον αφορά τα invert το έχω σκεφτεί αλλά επειδή δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάποιο στη θάλασσα δεν είμαι διατεθειμένος να πάω να δώσω 400-500 ευρώ χωρίς να τα έχω δουλέψει,αλλά ούτε μπορώ να το φτιάξω μόνος μου οπότε θέλω να πάω σε κάτι πιο σίγουρο στα δικά μου τα μέτρα.
Άσε που είμαι και λίγο ρομαντικός και ζορίζομαι με τόσο μεγάλη αλλαγή.
Το Dusty Labrax που αναφέρεις δεν ξέρω ποιο είναι και δεν μπορώ να το βρω.Bluetec?

Τέλος εναλλακτικά σκέφτομαι ότι μήπως να βάλω στο Demka 110 έναν ανάποδο της Meandros με το τακουνάκι το οποίο θα του δώσει 10 πόντους όπλισης επιπλέον και να αλλάξω τη βέργα σε 160εκ.Να βελτιώσω και την τεχνική μου και ίσως κερδίσω και από εκεί αυτό το μισό μέτρο που θέλω.
Αυτά θα κοστίσουν 100-110 ευρώ και με τα υπόλοιπα χρήματα να πάω να αλλάξω το βασικό μου όπλο που έχω στο χέρι το καλοκαίρι, που είναι ένα και ΚΜ85άρι και να το πάρω Meandros 95άρι B32.Όποτε με τα ίδια χρήματα να αναβαθμίσω 2 οπλα.

Τι γνώμη έχεις?

Μέτρον άριστον

xareas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xareas » Παρ 20 Φεβ 2026, 08:51

Το μισό μέτρο δραστικό βεληνεκές δεν πιστεύω ότι θα στο δώσει ένα αλουμινένιο όπλο,ειδικά όταν τα θηράματα που σε ενδιαφέρουν είναι συναγρίδες.
Θα σου πρότεινα να διαλέξεις ένα μεγαλύτερο σε μέγεθος όπλο κάρμπον ή ξύλο αν θες να μείνεις στα κλασσικά λαστιχοβόλα.
Συμφωνώ ότι δεν μπορείς να δώσεις τόσα λεφτά για ένα όπλο που δεν ξες αν θα σου κάτσει,αν θα σου αρέσει(αναφέρομαι στο ινβέρτ).
Ξέρω ότι ο Ζωνό έδινε όπλα για δοκιμές,όπως και άλλοι αντίστοιχα.
Θα σου πρότεινα αν είσαι Αττική να κάνεις τηλέφωνα σε όποιον κατασκευαστή σου αρέσει και κάνε μια ερώτηση αν μπορεί να σου δώσει κάτι να δοκιμάσεις.
Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
Αν δεν σου αρέσει απορρίπτεις το ινβέρτ και προσανατολίζεσαι στα κλασσικά.
Ψαροντούφεκο και blastbeats ρε μ@#νια.

Άβαταρ μέλους
carbon1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από carbon1 » Παρ 20 Φεβ 2026, 12:54

nickchrysiko έγραψε:
Πέμ 19 Φεβ 2026, 18:11
Θέλω να αντικαταστήσω ένα Demka Ultima Carbon 110 και ο λόγος είναι γιατί έχω χάσει σχετικά μεγάλα ψάρια για μισό μέτρο βεληνεκους.
Η αύξηση του μήκους της βέργας και η αύξηση του μήκους όπλισης των ελαστικών μαζί με το επιπλέον λάστιχο που θα έχει το Argo πιστεύω ότι θα μου δώσει σε ταχύτητα και σε απόσταση βολής.
Mε τον υπερανάποδο που έχει η εταιρεία πάνω στα όπλα της, το μήκος όπλισης του 115 Argo bluewater θα είναι 120+εκ σε αντίθεση με τώρα που έχω 108-109εκ. και 2 ελαστικά.

Όσον αφορά τα invert το έχω σκεφτεί αλλά επειδή δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάποιο στη θάλασσα δεν είμαι διατεθειμένος να πάω να δώσω 400-500 ευρώ χωρίς να τα έχω δουλέψει,αλλά ούτε μπορώ να το φτιάξω μόνος μου οπότε θέλω να πάω σε κάτι πιο σίγουρο στα δικά μου τα μέτρα.
Τα 3x13 του Argo δεν είναι ιδιαίτερα δυνατό σετάρισμα σε σχέση με ένα διλάστιχο, αντιστοιχεί σε περίπου 2x16, ίσως λίγο παραπάνω ανάλογα το συντελεστή. Σίγουρα κάτω από 2x17,5.

Το βασικό πρόβλημα με τα κλασσικά λαστιχοβόλα είναι πως όσο αυξάνεις τη δύναμη (και ειδικά και τη μάζα της βέργας) τόσο αυξάνεις την ανάκρουση και άρα την απώλεια ενέργειας, με συνέπεια να έχεις δυνασάλογα μειωμένο κέρδος στο βεληνεκές. Μόνο ξύλινα με μάζα το λιγότερο 2-2,5 κιλά μπορούν να διαχειριστούν κουτσά-στραβά δυνατά κλασσικά σεταρίσματα χωρίς πολύ μεγάλες απώλειες. Προσωπικά τα συμβατικά μου υφασμάτινα (2+ κιλά μάζα και το ένα με έρμα νερού) τα έχω παροπλίσει γιατί δε συμφέρει τόση χαμένη ενέργεια. Ίσως μοναδική λύση χωρίς μεγάλες απώλειες είναι μαλακά λάστιχα 3x16 και 6,75, βαριδωμένο.

Για πολύσπαστα σίγουρα δε χρειάζεται 400-500€ επένδυση, αν έχεις βέργα-λάστιχα πέρνεις ένα γυμνό αλουμινένιο και το ντύνεις όπως θες (ή στο ντύνει το μαγαζί), ενώ αν έχεις οποιοδήποτε τουφέκι με 26mm εσωτερική διάμετρο σωλήνα το πας για μετατροπή.

Άλλη λύση με χαμηλό κόστος είναι να πάρεις ένα πιο κοντό τουφέκι (ή γενικά κάποιο που δε χρησιμοποιείς), αλλάζεις σωλήνα και βάζεις κεφαλή πολύσπαστου. Ένα 75άρι μπορείς να το κάνεις 120 έτσι, στην ουσία πληρώνεις αλουμινένιο σωλήνα + κεφαλή-τροχαλίες, και λάστιχα-βέργα αν δεν έχεις από άλλο όπλο.

ichthyologist

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ichthyologist » Παρ 20 Φεβ 2026, 13:51

Αεροβόλο ή καδρόνι
De facto sensu stricto≈de jure sensu lato
Sicut erat in Principio, et Nunc, et Semper, et in [omnia] Seacula Seaculorum

COURSAROS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από COURSAROS » Παρ 20 Φεβ 2026, 19:02

Εγώ ένα ξύλινο 110 κοντά στα 2,5κ που έχω εδώ και χρόνια, ως συμβατικό με δυο 17,5 και 6,75 βέργα δεν είχα μείνει ποτέ ευχαριστημένος ... η έκπληξή μου ήρθε όταν το τροποποιησα σε invert με την ίδια βέργα και λάστιχα .
Μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα της βέργας ,αλλά και στο βεληνεκές,θα σου πρότεινα την τροποποίηση σε κάποιο όπλο σου 100-115cm, για την χρήση του στο ψάρεμα που Θες.

Άβαταρ μέλους
nickchrysiko

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nickchrysiko » Παρ 20 Φεβ 2026, 19:47

xareas έγραψε:
Παρ 20 Φεβ 2026, 08:51
Το μισό μέτρο δραστικό βεληνεκές δεν πιστεύω ότι θα στο δώσει ένα αλουμινένιο όπλο,ειδικά όταν τα θηράματα που σε ενδιαφέρουν είναι συναγρίδες.
Θα σου πρότεινα να διαλέξεις ένα μεγαλύτερο σε μέγεθος όπλο κάρμπον ή ξύλο αν θες να μείνεις στα κλασσικά λαστιχοβόλα.
Συμφωνώ ότι δεν μπορείς να δώσεις τόσα λεφτά για ένα όπλο που δεν ξες αν θα σου κάτσει,αν θα σου αρέσει(αναφέρομαι στο ινβέρτ).
Θα σου πρότεινα αν είσαι Αττική να κάνεις τηλέφωνα σε όποιον κατασκευαστή σου αρέσει και κάνε μια ερώτηση αν μπορεί να σου δώσει κάτι να δοκιμάσεις.
Ευχαριστώ πολύ για την άποψη σου.
Το θέμα επίσης είνα ότι δεν θέλω να κουβαλάω και πολύ μακρυά όπλα.120 ή 130 π.χ.
Ισως να ξανασκεφτω τη λυση του invert...
Θα κάνω ένα τηλέφωνο στο Βασίλη να δω μήπως και δίνει όπλα για δοκιμή.
Τα βρισκω πολύ ακριβά βέβαια αλλά ξέρω ότι είναι καλά όπλα.Προσεγμένα.

Μέτρον άριστον

Άβαταρ μέλους
nickchrysiko

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nickchrysiko » Παρ 20 Φεβ 2026, 19:58

carbon1 έγραψε:
Παρ 20 Φεβ 2026, 12:54
nickchrysiko έγραψε:
Πέμ 19 Φεβ 2026, 18:11

Τα 3x13 του Argo δεν είναι ιδιαίτερα δυνατό σετάρισμα σε σχέση με ένα διλάστιχο, αντιστοιχεί σε περίπου 2x16, ίσως λίγο παραπάνω ανάλογα το συντελεστή. Σίγουρα κάτω από 2x17,5.

Το βασικό πρόβλημα με τα κλασσικά λαστιχοβόλα είναι πως όσο αυξάνεις τη δύναμη (και ειδικά και τη μάζα της βέργας) τόσο αυξάνεις την ανάκρουση και άρα την απώλεια ενέργειας, με συνέπεια να έχεις δυνασάλογα μειωμένο κέρδος στο βεληνεκές. Μόνο ξύλινα με μάζα το λιγότερο 2-2,5 κιλά μπορούν να διαχειριστούν κουτσά-στραβά δυνατά κλασσικά σεταρίσματα χωρίς πολύ μεγάλες απώλειες. Προσωπικά τα συμβατικά μου υφασμάτινα (2+ κιλά μάζα και το ένα με έρμα νερού) τα έχω παροπλίσει γιατί δε συμφέρει τόση χαμένη ενέργεια. Ίσως μοναδική λύση χωρίς μεγάλες απώλειες είναι μαλακά λάστιχα 3x16 και 6,75, βαριδωμένο.

Για πολύσπαστα σίγουρα δε χρειάζεται 400-500€ επένδυση, αν έχεις βέργα-λάστιχα πέρνεις ένα γυμνό αλουμινένιο και το ντύνεις όπως θες (ή στο ντύνει το μαγαζί), ενώ αν έχεις οποιοδήποτε τουφέκι με 26mm εσωτερική διάμετρο σωλήνα το πας για μετατροπή.

Άλλη λύση με χαμηλό κόστος είναι να πάρεις ένα πιο κοντό τουφέκι (ή γενικά κάποιο που δε χρησιμοποιείς), αλλάζεις σωλήνα και βάζεις κεφαλή πολύσπαστου. Ένα 75άρι μπορείς να το κάνεις 120 έτσι, στην ουσία πληρώνεις αλουμινένιο σωλήνα + κεφαλή-τροχαλίες, και λάστιχα-βέργα αν δεν έχεις από άλλο όπλο.
Σε ευχαριστω για την πληροφορηση.
Ειλικρινα περίμενα ότι το 3χ13 θα ηταν ανωτερο απο 2χ17,5...

Οποτε θα ηθελα να σε ρωτησω 1ον αν αλλαζα το setup 2χ16 σκληρα με 7mm και μηκος οπλισης 109/105εκ σε 2χ17,5 μαλακά,6,75mm και 118/114 μ.ο. αν θα ειχα το επιθυμητο αποτελεσμα και 2ον που μπορω να απευθυνθω για μετατροπη συμβατικου σε invert?

Μέτρον άριστον

Άβαταρ μέλους
nickchrysiko

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nickchrysiko » Παρ 20 Φεβ 2026, 20:01

ichthyologist έγραψε:
Παρ 20 Φεβ 2026, 13:51
Αεροβόλο ή καδρόνι
Αεροβόλο σιγουρα όχι, αλλα για ξυλο θα το σκεφτομουν.
Άλλα και αυτά πλεον έχουν εκτοξευθει σε κόστος...
Μέτρον άριστον

Άβαταρ μέλους
carbon1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από carbon1 » Παρ 20 Φεβ 2026, 20:52

nickchrysiko έγραψε:
Παρ 20 Φεβ 2026, 19:58
Σε ευχαριστω για την πληροφορηση.
Ειλικρινα περίμενα ότι το 3χ13 θα ηταν ανωτερο απο 2χ17,5...

Οποτε θα ηθελα να σε ρωτησω 1ον αν αλλαζα το setup 2χ16 σκληρα με 7mm και μηκος οπλισης 109/105εκ σε 2χ17,5 μαλακά,6,75mm και 118/114 μ.ο. αν θα ειχα το επιθυμητο αποτελεσμα και 2ον που μπορω να απευθυνθω για μετατροπη συμβατικου σε invert?
Σκέψου πως, κατά μέσο όρο, ένα 14,5άρι (όχι μαλακό αλλά ούτε και τέρμα νευρικό) σε ~3,2 είναι 40 κιλά, 18άρι 60 κιλά. 2x17,5 βγαίνει 110-120, είναι σχεδόν σαν 3x14,5 και 3x13 είναι φυσικά πιο αδύναμα (ελαφρύτερο φορτίο). Πιο πολύ για ευκολία όπλισης προορίζονται.

2x17,5 με 6,75 είναι καλό σετάρισμα για συμβατικό αν επαρκεί η μάζα για την ανάκρουση. Να ξέρεις πως έτσι κι αλλιώς θα έχεις αυξημένες απώλειες λόγω απότομης επιτάχυνσης της βέργας, ακόμα και αν η ανάκρουση μείνει χαμηλά. Σε σχέση με 2x16 και 7άρα θεωρητικά έχει καλύτερο βεληνεκές μιας και η 7άρα είναι ιδιαίτερα βαριά (σκέψου all-around πελαγίσια και καρτέρια μια 7άρα είχε σεταριστεί με 3x16). Μπορείς να κόψεις τα ίδια 16αρια πιο κοντά και να κατεβάσεις τη βέργα σε 6,75 πριν αλλάξεις λάστιχα. Προσωπικά βάζω φτεράκι από κάτω σε όλες τις περιπτώσεις για βέλτιστη απόδοση στο βεληνεκές.

Πάντως σε πρόσφατο θέμα που άνοιξε συνάδελφος, είχε 6,75άρα με 2x17,5 και του έλειπε κι εκείνου βεληνεκές για κάποια ψάρια. Ένα πρόβλημα που έχουν τα κλασσικά τουφέκια είναι πως ναι μεν μπορούμε θεωρητικά να ανεβάσουμε τη δύναμη της βολής χωρίς να αυξήσουμε ιδιαίτερα την ανάκρουση μιας και ελαφρύναμε τη βέργα, όμως στην πράξη αυξάνεται και η απώλεια ενέργειας λόγω χαμηλότερης μάζας της βέργας και πιο απότομο ρυθμό επιβράδυνσης λόγω αντίστασης του νερού. Συνεπώς μπορεί η αλλαγή που κάνεις να σου δίνει +0,60cm από άποψη ενέργειας αλλά στην πραγματικότητα να σου δίνει +0,30cm. Με +10cm στο μήκος όπλισης η γνώμη μου είναι πως ναι, θα είσαι εντάξει αν καταφέρεις να κρατήσεις χαμηλά την ανάκρουση. Το πολύ-πολύ αν δεις πως δεν έχουν πολύ δύναμη τα μαλακά λάστιχα τα κόβεις πιο κοντά. Μια παραλλαγή αυτού του σεταρίσματος είναι 16άρια μαλακά αρκετά κοντά (~3,6/3,7), αρκεί να γίνει γρήγορα η βολή γιατί αλλιώς πέφτουν σε ενέργεια. Έτσι επιτυγχάνεις την ίδια ενέργεια 2x17,5 αλλά με χαμηλότερη ανάκρουση γιατί όσο πιο πολύ αυξάνεται ο συντελεστής, η ενέργεια αυξάνεται περισσότερο από το απαιτούμενο φορτίο για να οπλιστεί ένα λάστιχο. Συν αυξημένο ενεργό μήκος, μήκος όπλισης στην ουσία.

Για μετατροπές το πας οπουδήποτε πωλούνται πολύσπαστα και είναι κοντά σου. Kartelias, bleutec, groupex, udive, urta (και νομίζω και mantaray) ξέρω σίγουρα πως έχουν εργαστήριο και κάνουν μετατροπές/customizations. Εκτός Αθήνας/Αττικής υπάρχουν και άλλοι. Αν μάθεις να στήνεις μόνος σου πάντως θα ξενοιάσεις.

Άβαταρ μέλους
nickchrysiko

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nickchrysiko » Παρ 20 Φεβ 2026, 21:22

COURSAROS έγραψε:
Παρ 20 Φεβ 2026, 19:02
Εγώ ένα ξύλινο 110 κοντά στα 2,5κ που έχω εδώ και χρόνια, ως συμβατικό με δυο 17,5 και 6,75 βέργα δεν είχα μείνει ποτέ ευχαριστημένος ... η έκπληξή μου ήρθε όταν το τροποποιησα σε invert με την ίδια βέργα και λάστιχα .
Μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα της βέργας ,αλλά και στο βεληνεκές,θα σου πρότεινα την τροποποίηση σε κάποιο όπλο σου 100-115cm, για την χρήση του στο ψάρεμα που Θες.
Άλλη μια ψήφος για τα invert...

Μέτρον άριστον

Άβαταρ μέλους
carbon1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από carbon1 » Κυρ 22 Φεβ 2026, 16:01

carbon1 έγραψε:
Παρ 20 Φεβ 2026, 20:52
+0,60cm
+0,30cm
*+60cm
*+30cm

xareas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xareas » Τρί 24 Φεβ 2026, 12:59

nickchrysiko έγραψε:
Παρ 20 Φεβ 2026, 19:47
xareas έγραψε:
Παρ 20 Φεβ 2026, 08:51
Ευχαριστώ πολύ για την άποψη σου.
Το θέμα επίσης είνα ότι δεν θέλω να κουβαλάω και πολύ μακρυά όπλα.120 ή 130 π.χ.
Ισως να ξανασκεφτω τη λυση του invert...
Θα κάνω ένα τηλέφωνο στο Βασίλη να δω μήπως και δίνει όπλα για δοκιμή.
Τα βρισκω πολύ ακριβά βέβαια αλλά ξέρω ότι είναι καλά όπλα.Προσεγμένα.

Από το 115 στο 120 δεν θα το καταλαβαίνεις στο μέγεθος.
Το 130 είναι όντως μακρύ και δεν νομίζω ότι σου χρειάζεται στο ψάρεμα που θες να κάνεις.
Εγώ ψήνομαι για αεροβόλο πιο πολύ από ότι πολύσπαστο αλλά έχω να δοκιμάσω ένα.
Ο deep carbon σε ένα βίντεο έλεγε ότι δίνει ένα lgsub(άρρωστο όπλο) για δοκιμές.
Ακριβά τα όπλα όλα πλέον αλλά Ζωνομέσης ισούται εγγύηση προιόντος και δυνατό aftersales.
Ψαροντούφεκο και blastbeats ρε μ@#νια.

subzoulou
Ονοματεπώνυμο: Πρίφτης Νίκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από subzoulou » Τετ 25 Φεβ 2026, 13:01

Φίλε αν είσαι Αττική έλα ένα απόγευμα ανατολικά να βουτήξουμε να δεις στο νερό 115 king cobra . :hello:

Επιστροφή στο “Εξοπλισμός και φτιάξτο μόνος σου”