Αγορα νέου όπλου
-
- Ονοματεπώνυμο: Γιωργος Μπ
Αγορα νέου όπλου
Καλησπερα στην παρέα, μετα απο αποχή 2-3 χρόνων ηρθε η ωρα να επανερθω.
Θελω να αγορασω νεο όπλο καθως ειχα πουλήσει το προηγούμενο.
Σκεφτομουν για buca II 86 με 6,5 βεργα με καρχαριακια και 1χ 17.5 gorilla κιτρινο.
Στο budget δεν ειμαι περιορισμένος, αλλα δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα χωρις λόγο, επισης δεν θελω να μπλεξω με roller κτλ, απλα πραγματα. Το ψαρεμα που εκανα συνηθως ηταν μεχρι 10-15μ, κυρίως καρτέρι. Προηγούμενο οπλο ηταν ενα 105 και μου φαινόταν πολυ μεγαλο για αυτα τα μετρα.
εχετε να προτείνετε κατι αλλο; εχω δει και salvimar voodoo rail open.
Θελω να αγορασω νεο όπλο καθως ειχα πουλήσει το προηγούμενο.
Σκεφτομουν για buca II 86 με 6,5 βεργα με καρχαριακια και 1χ 17.5 gorilla κιτρινο.
Στο budget δεν ειμαι περιορισμένος, αλλα δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα χωρις λόγο, επισης δεν θελω να μπλεξω με roller κτλ, απλα πραγματα. Το ψαρεμα που εκανα συνηθως ηταν μεχρι 10-15μ, κυρίως καρτέρι. Προηγούμενο οπλο ηταν ενα 105 και μου φαινόταν πολυ μεγαλο για αυτα τα μετρα.
εχετε να προτείνετε κατι αλλο; εχω δει και salvimar voodoo rail open.
Re: Αγορα νέου όπλου
Καλημέρα , εγώ προτείνω μεταχειρισμένο , μονολάστιχο και αν βρεις monoblock carbon . Με μήκος όπλισης 90-100 6,5 βέργα κάνεις τα πάντα .
Και εγω δεν θα χρησιμοποιουσα ποτε 82αρι για καρτερι ακομα και στο 1 μετρο βαθος, εκτος εαν υπαρχει πολυ θολουρα ή κυμα. Το 90 95 ή 100 μονολαστιχα ειναι πολυ καλυτερα απο καθε αποψη για καρτερια μεχρι τα 7-8 μετρα. Μετα θελει ακομα δυνατοτερα οπλα. Εξαρταται φυσικα παντα απο το τι κυνηγας. Αυτο δεν ισχυει εαν ακομα περιοριζεσαι σε μικρα ψαρια και σε κοντινες βολες.Σε αυτη περιπτωση το 82αρι αρκει.
-
Καλησπέρα,
Εγώ θα πήγαινα σε ένα όπλο 90-95 (ανάλογα τα νούμερα της εκάστοτε εταιριας). Από εταιρίες, θα κοιταγα σε Meandros, Pathos, MVD.
Από εκεί και πέρα, σε αυτό το μήκος και υλικό κατασκευής (αλουμινιο), προσωπική εκτίμηση είναι ότι μεγάλες ή ουσιαστικές διαφορές δεν υπάρχουν. Οπότε εγω θα σου έλεγα να πάρεις αυτό που σου αρέσει πιο πολύ στο μάτι και κάθεται καλά στο χέρι σου.
Εγώ θα πήγαινα σε ένα όπλο 90-95 (ανάλογα τα νούμερα της εκάστοτε εταιριας). Από εταιρίες, θα κοιταγα σε Meandros, Pathos, MVD.
Από εκεί και πέρα, σε αυτό το μήκος και υλικό κατασκευής (αλουμινιο), προσωπική εκτίμηση είναι ότι μεγάλες ή ουσιαστικές διαφορές δεν υπάρχουν. Οπότε εγω θα σου έλεγα να πάρεις αυτό που σου αρέσει πιο πολύ στο μάτι και κάθεται καλά στο χέρι σου.
- matador23
- Ονοματεπώνυμο: Κοβάνης Κων/νος
Ακριβώς ότι είπε ο Παναγιώτης!!Panagpanag έγραψε: ↑Παρ 01 Μαρ 2024, 12:52Καλησπέρα,
ΛΑΔΙΑΣ : Η παρΑΝομη αλιεία δεν είναι ερασιτεχνική ή επαγγελματική: είναι απλά παρΑΝομη
CapetanThomas : https://www.spearfishingforum.gr/viewtopic.php?f=9&t=68075
CapetanThomas : https://www.spearfishingforum.gr/viewtopic.php?f=9&t=68075
- γιωργος 21
- Ονοματεπώνυμο: Γεωργιος
Όπως λένε και τα παιδιά για αυτά τα μέτρα από 90ρι και πάνω με ένα 19 με 6,5 βέργα με καρχαριακια για να μπορέσει να κρατήσει καμία έκπληξη πιστεύω να είσαι οκ.
Τώρα για το όπλο κοίτα να σου κάθετε καλά στο χέρι
Τώρα για το όπλο κοίτα να σου κάθετε καλά στο χέρι
Απ'τους δρόμους της ζωής πάντα διάλεγα τους ποίο δύσβατους.Ηταν δύσκολοι αλλά είχαν υπέροχη θέα!!!
-
- Ονοματεπώνυμο: Γιωργος Μπ
Ευχαριστω παιδια για τις ιδεες, εριξα μια ματια και ειδα και αυτα που ειπατε MVD, Μεανδρος, Παθος κτλ. Το buca ειναι ξεπερασμενο; ή δεν αξιζει για την τιμη του;
απο αυτα που λετε μαλλον για 90-96 θα παω.
πχ βλεπω ενα μεανδρος και για full Οπλο θες 250+ ενω το αντιστοιχο μπουκα ειναι στα 150-170.
απο αυτα που λετε μαλλον για 90-96 θα παω.
πχ βλεπω ενα μεανδρος και για full Οπλο θες 250+ ενω το αντιστοιχο μπουκα ειναι στα 150-170.