Γνώμες για Pathos Saragos Evo pro
Γνώμες για Pathos Saragos Evo pro
Καλησπέρα,
Επειδή σκέφτομαι να πάρω το παραπάνω όπλο σε 82αρι ή 90αρι, θα ήθελα τις εντυπώσεις όσων το έχουν χρησιμοποιήσει. Τώρα έχω το Pathos Pro 82 με την κλειστή κεφαλή. Υπόψιν ψαρεύω μέχρι 6-7 μέτρα το πολύ.
Επειδή σκέφτομαι να πάρω το παραπάνω όπλο σε 82αρι ή 90αρι, θα ήθελα τις εντυπώσεις όσων το έχουν χρησιμοποιήσει. Τώρα έχω το Pathos Pro 82 με την κλειστή κεφαλή. Υπόψιν ψαρεύω μέχρι 6-7 μέτρα το πολύ.
- pillius
- Ονοματεπώνυμο: Βασίλης Κόκκαλης
Re: Γνώμες για Pathos Saragos Evo pro
ΔΕΝ το έχω χρησιμοποιήσει φίλε, αλλά δε νομίζω να σου προσφέρει κάτι παραπάνω από αυτό που έχεις, εκτός από ανάκρουση και δυσκολία να συνηθίσεις την ανοικτή κεφαλή.
Λάθος, ένα πλεονέκτημα που έχουν τα 2 14άρια είναι η ευκολία στην όπλιση και η δυνατότητα να ξεοπλίσεις το ένα για να ρίξεις σε τρύπες ή χταπόδι.
Το πάθος προ με την κλειστή κεφαλή είναι εξαιρετικό όπλο, το πρώτο ου όπλο σε 75άρι και το δουλέυω ακόμα το χειμώνα στα θολά...
Λάθος, ένα πλεονέκτημα που έχουν τα 2 14άρια είναι η ευκολία στην όπλιση και η δυνατότητα να ξεοπλίσεις το ένα για να ρίξεις σε τρύπες ή χταπόδι.
Το πάθος προ με την κλειστή κεφαλή είναι εξαιρετικό όπλο, το πρώτο ου όπλο σε 75άρι και το δουλέυω ακόμα το χειμώνα στα θολά...
- tom
- Ονοματεπώνυμο: tasos. green wolves gate 2
Εγώ φίλε μ θα σ έλεγα να κρατήσεις αυτό π έχεις, μόνο για την σχοινοπιαστρα την πλαϊνή πιστεύω ότι αξίζει το νέο.απλα με την παλιά σχοινοπιαστρα το καρφάκι αν σφίξεις πολύ την πετονιά πάνω στο καρφάκι μπορεί να σ αλοιωσει την βολή σου είμαι παθών σε sniper κ απορούσα γιατί έχανα σιγουρακια.. Θέλει μέτριο σφιξιμο
" Carpe Diem "
Επειδή στο Pathos pro θα αλλάξω λάστιχα σύντομα και πιθανόν βέργα, σκέφτηκα να πήγαινα στο νέο όπλο που έχει ανοιχτή κεφαλή. Δεν έχω ψαρέψει με ανοιχτή κεφαλή ποτέ. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
-
ChristosM83
Καλησπέρα φίλε, έχω το συγκεκριμένο όπλο σε 82αρι και 100αρι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τα 2, ειδικά από το 82αρι. Είναι ευθυβολο, σκοπεύεις πολύ καλά καθώς τα λάστιχα στρώνουν άψογα και φοράει ένα set up (2χ14 και 6.5) που μπορείς να κάνεις τα πάντα. Με ένα μουλινε και φουλ οπλισμένος κάνεις καρτέρι και με το 1 λάστιχο στη μικρή σκάλα βαράς σε τρύπες.
Η μόνη διάφορα στα 2 όπλα είναι η λαβή.
Όσον αφορά την κεφαλή Evo, ότι καλύτερη αλλαγή έχω κάνει με 17 €. Είχα την open πριν.
Όσον αφορά την κεφαλή Evo, ότι καλύτερη αλλαγή έχω κάνει με 17 €. Είχα την open πριν.
Θα το προτιμήσω το όπλο. Μάλλον σε 82αρι. Το θεωρώ και σαν εξέλιξη. Λίγο η νέα λαβή, λίγο η νέα κεφαλή και η νέα σχοινοπιάστρα, με έχουν πείσει. Εύχομαι να με δικαιώσει η επιλογή μου.
-
George_wanted
- Ονοματεπώνυμο: Γιώργος Κ.
Καλημέρα στην παρέα, φίλε μου τελικά το πήρες το όπλο; Πώς σου φαίνεται;
Σκέφτομαι και γω την αγορά του και θα ήθελα τη συμβουλή σας. Κάτοχος pathos open pro 90 το οποίο εκλάπη πριν μερικούς μήνες (
). Ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος με το όπλο, άλλα εκ πρώτης όψης είδα οτι το Saragos Evo pro φαίνεται σαν μια μικρή εξέλιξη σε όλα τα μικρά πράγματα που δυσκόλευαν λίγο στην πολύωρη χρήση του open pro. Βέβαια το μικρότερο setup και πάχος βέργας δεν ξέρω πως και αν θα με ικανοποιήσουν σε καρτέρια.
Μια άποψη;
Σκέφτομαι και γω την αγορά του και θα ήθελα τη συμβουλή σας. Κάτοχος pathos open pro 90 το οποίο εκλάπη πριν μερικούς μήνες (
Μια άποψη;
Καλησπέρα φίλε,
Δεν το πήρα ακόμα. Θα το πάρω τις επόμενες μέρες και το πιο πιθανό είναι να μην προλάβω να το δοκιμάσω μέσα στον Απρίλιο. Οπότε πάμε για Ιούνιο.
Δεν το πήρα ακόμα. Θα το πάρω τις επόμενες μέρες και το πιο πιθανό είναι να μην προλάβω να το δοκιμάσω μέσα στον Απρίλιο. Οπότε πάμε για Ιούνιο.
Το έχει κάποιος φίλος να γράψει 2 πράγματα; Το σκέφτομαι σοβαρα το 90ρι, πιο πολύ με τραβάει η ευελιξία που σου δίνει με τα 2 14ρια λάστιχα.