ΠΕΟΚΑΛΥΠΤΡΑ ΑΝΙΜΕΧ

Ψαροτούφεκο, πέδιλα, στολή, σημαδούρα, λάστιχα, βέργες και πατέντες.
Άβαταρ μέλους
fiesta1420

ΠΕΟΚΑΛΥΠΤΡΑ ΑΝΙΜΕΧ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fiesta1420 » Σάβ 18 Νοέμ 2023, 09:19

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Αρχικά να πω ότι είναι η δεύτερη φορά που βουτάω με το σύστημα με εξωτερικό καθετήρα και δεν το αλλάζω με τίποτα!!! Μιας και μπορείς χωρίς καμία απόλυτος κίνηση να κατουρας είτε είσαι επιφάνεια είτε κολυμπάς είτε είσαι στο καρτέρι και….. δεν βρόμας σαν κουνάβι!!! Περνώ τα εν λογο πεοκαλυπτρα Animex τα οποία τα αγοράζω 0,50 λεπτά το ένα… δεν έχουν κόλλα αλλά έχουν μια αυτοκόλλητη ταινια σφουγκαρενια που την κολλάς στην βάση του πέους και στο τελείωμα του προφυλακτικού καβαλάει αυτήν την ταινια και έτσι δημιουργεί ένα εμπόδιο μιας και η ταινια είναι πιο παχιά και έτσι σε τυχών τραβιγμα δεν μετακινείτε το προφυλακτικό. Χθες λοιπόν που έπεσα όμως αυτή η ταινια ξεκόλλησε με αποτέλεσμα να βγει το προφυλακτικό και εγώ να κατουράω μέσα.
Χρησιμοποιει κάποιος αυτα τα πεοκαλυπτρα;;; Υπάρχει καμία πατέντα ώστε να τα ασφαλίζεις;;; Σκεφτόμουν μήπως έβαζα λευκοπλαστ δουλεύει;;; Εσείς ποιους χρησιμοποιείτε;;; ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙΕΡΑ
Κάποιοι νομίζουν ότι είμαι θλιμένος,αλλά δέν είμαι. Απλά,εκτιμώ την σιωπή,σ'εναν κόσμο πού δέν σταματάει ποτέ να μιλάει.

chrissfak

Re: ΠΕΟΚΑΛΥΠΤΡΑ ΑΝΙΜΕΧ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chrissfak » Σάβ 18 Νοέμ 2023, 16:56

Καλησπέρα, χρησιμοποιούσα τα άνιμεξ στο παρελθόν λόγω του μικρού κόστους τους. Είχα και 'γώ περιπτώσεις που ξεκολλούσαν. Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις το αυτοκόλλητο αφού εφαρμόσεις καλά το κάλυπτρο. Δηλαδή το ταινιάκι να εφαρμόζει 50% στο κάλυπτρο και 50% στο δέρμα σου. Επίσης να είναι σχετικά σφιχτό το "δέσιμο". Επίσης να είσαι όσο πιο στεγνός γίνεται στην περιοχή και καλύτερα ξυρισμένος😁.

Τελικά πάντως δοκίμασα αυτά εδώ (χωρίς να σημαίνει ότι είναι τα μόνα καλά)https://www.skroutz.gr/s/33428288/Bard- ... 1tmch.html και είναι κατά πολύ ανώτερα, καθώς κολλάνε εσωτερικά με το δέρμα και δε φεύγουν από τη θέση τους. Πλέον τα χρησιμοποιώ σε κάθε ψάρεμα και είμαι πολύ ικανοποιημένος.

MR.SKE

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MR.SKE » Σάβ 18 Νοέμ 2023, 18:31

Καλησπέρα,εγώ χρησιμοποιώ τις coloplast, έχουν διαφορά στην τιμή από τις animex- είναι πιο ακριβές αλλά αντέχουν σε πολύωρα ψαρέματα. Η διαφορά είναι ότι έχουν καλύτερο πιάσιμο, θέλει προσοχή όμως στο βγάλσιμο.

diogenis
Ονοματεπώνυμο: diogenis christoforidis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από diogenis » Τρί 21 Νοέμ 2023, 07:24

εχω αγορασει απο αυτο το μαγαζι με αντικαταβολη δυο κουτια της Dileh kai Romed τα οποια ειναι πολυ πιο οικονομικα απο τα ultraflex της BARD αλλα εχουν λιγοτερη κολα και ειναι λιγο πιο στενα οποτε θελει δουλιτσα να μπει πρωι πρωι... για την δουλεια που τα θελουμε πιστευω ειναι πολυ τιμια ! γενικοτερα μονο εκει βρηκα απο ολη την ελλαδα που κοιταξα ...

https://www.skroutz.gr/c/4036/kathetire ... περιπεικος

Επιστροφή στο “Εξοπλισμός και φτιάξτο μόνος σου”