pathos sniper 85
pathos sniper 85
καλησπερα.επεσε στα χερια μου ενα pathos sniper 85 εκατοστων και θελω να του αλλαξω λαστιχα.η βεργα που φοραει ειναι 1.20/6,50 και το θελω για πολυ ρυχα καρτερια εως 5 μετρα το πολυ.σκεφτομαι να το κανω μονολαστιχο και οχι δυλαστιχο που ειναι απο την μανα του.τι προτυνεται?
- stelarasA'MAK
Re: pathos sniper 85
Άσε τη βέργα όπως είναι και βάλε ένα 19αρι λάστιχο.
Αν δε χωράει 17,5 αρι,όσο πιο νευρικό γίνεται.
Αν δε χωράει 17,5 αρι,όσο πιο νευρικό γίνεται.
ΕΊΜΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΆΦΩ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΟΥΝ ΚΆΠΟΙΟΙ......
Από πρόσφατη προσωπική εμπειρία θα σου πω πως εγώ έβαλα μια 6,5 120 και δύο 14,5 μωβ σιγκαλ κομμένα με συντελεστή 3,3 και βρήκα τη χαρά μου για τα ρηχά !!! Σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα !!!
Αντικειμενικά δε νομίζω να υπάρχει καλύτερη επιλογή για συμβατικό όπλο σε αυτό το μέγεθος ....
Αντικειμενικά δε νομίζω να υπάρχει καλύτερη επιλογή για συμβατικό όπλο σε αυτό το μέγεθος ....
-
pitkap_1981
- Ονοματεπώνυμο: Pit kap
Γνωρίζει κάποιος αν είναι καλή επιλογή μόνο για επιφανειακό ψαροντούφεκο;.
Επειδή είναι διλάστιχο δεν κάνει για επιφανειακές βολές. Αν πάλι οπλίζεις το ένα λάστιχο θα είναι σχετικά αδύνατη η βολή. Το καλύτερο έιναι να πάρεις ένα μονολάστιχο ή αν πάρεις το συγκεκριμένο να ζητήσεις να στο τροποποιήσουν με 1 18άρι λάστιχο.
Αναλόγως το ψάρεμα που κάνεις. Προς Καραϊβική μεριά μπορεί να δεις και διπλά ρόλλερ ή τετραλάστιχα πολύσπαστα σε επιφανειακό για μεγάλα ψάρια. Αν κάνεις μακρινές βολές και δε σε πειράζει να αργείς λίγο παραπάνω να οπλίσεις μπορείς να έχεις από διλάστιχο μέχρι πολύσπαστο. Επειδή στην επιφάνεια ο κυματισμός επηρεάζει αρνητικά την ευστοχία, ένα πιο βαρύ όπλο σαν αυτό μπορεί να δώσει πλεονέκτημα. Απ' την άλλη θα στρίβει πιο αργά.pitkap_1981 έγραψε: ↑Παρ 29 Μάιος 2026, 07:57Γνωρίζει κάποιος αν είναι καλή επιλογή μόνο για επιφανειακό ψαροντούφεκο;.
-
pitkap_1981
- Ονοματεπώνυμο: Pit kap
Κάνω μόνο επιφανειακό και και επειδή έχω ένα saragos 85 έλεγα να δω αν αξίζει να πάρω κάτι άλλο
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!!.
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!!.