tom έγραψε: ↑Κυρ 03 Ιαν 2021, 21:14
Καλορίζικο φίλε. Πιο παλιά είχα ένα pathos 75 δεν θα το θυμάσαι.. ίδιο πριν μετονομαστεί σε alma..

Κ το μετάνιωσα π το έδωσα..
Μετα το mares το speed (το χω ακόμα) κ τώρα τα Χριστούγεννα μετά από χρονια πήρα πάλι pathos.. το sniper 95
Είχα παλιότερα pathos και μου κάθεται η λαβή γιαυτό προσανατολίστικα προς τα εκεί.
Κοντό,αλουμίνιο,μονολάστιχο...όλα ίδια είναι.
Χιλιομάτωτο και το δικό σου.
Left1991 έγραψε: ↑Κυρ 03 Ιαν 2021, 21:28
χιλιοματωμενο το καινουργιο οπλο και καλη χρονια !
απλα παιδες να πουμε εναν απλο νομο που δε γινεται να αλλαξει !
σε κοντα μεγεθη και για θολουρες, η καλυτερη επιλογη ειναι το αεροβολο !!!! ουτε μονολαστιχο, ουτε ρολερ, ουτε ινβερτ ....
ρωτηστε κανενα βορειοελλαδιτη να σας πει ...
επισης καλα τα ινβερτ αλλα μη τρελαθουμε κιολας ...
Συμφωνώ μαζί σου,για τα θολά είναι ο κανόνας μαζί με γαλλική αν είναι γάλα εντελώς αλλά δεν μου αρέσουν ούτε τα έχω ψαρέψει.
Φαντάσου να περάσει κανά θεριό και να το πεταλώσω με το αεροβόλο,θα αυτοντουφεκιστώ μέσα στο νερό.
Στους 50 πόντους πιστεύω άσπρα τα τρυπάει,τώρα αν έρθει καμμιά 30άρα λίτσα βλέπουμε.
CARPENTER έγραψε: ↑Κυρ 03 Ιαν 2021, 21:42
Καλορίζικο νεαρέ ...........................................
Όταν το κορίτσι συμπάσχει και σε βοηθάει στην καταπολέμηση της εξάρτησης με το μπλέ ............. όλα πάνε καλά ...................
Ευχαριστώ Μάστορα.
Μη το συζητάς,μεγάλο πράγμα να νιώθει ο άνθρωπός σου την τρέλα σου.
matador23 έγραψε: ↑Δευ 04 Ιαν 2021, 09:18
CARPENTER έγραψε: ↑Κυρ 03 Ιαν 2021, 21:42
Καλορίζικο νεαρέ ...........................................
Όταν το κορίτσι συμπάσχει και σε βοηθάει στην καταπολέμηση της εξάρτησης με το μπλέ ............. όλα πάνε καλά ...................
αυτο ακριβως!
Και ο Χαρης εχει πετυχει το Τζακποτ, και δεν γκρινιαζει η γυναικα , αλλα παιρνει και δωρακια για το χομπυ του
Αξιο μελος του καφενε!
Ευχαριστώ κύριε Διαχειριστά.
Το θυμάμαι Μάνο,χοντρόμπαφες,θα έγινε μετά ένα τσιμπούσι μόνο εκείνος ο γεροπαράξενος νηστικός θα έμεινε.
Πιο πολύ για την αντίδραση το πήρα και ένα ψάρεμα που έκανα είχε διαφορά απο το 82 του Τσέλιγκα το 60,μεγάλο θέμα οι 22 πόντοι γενικά μιλώντας.
mojo έγραψε: ↑Δευ 04 Ιαν 2021, 17:25
Έλα να μας πεις ξανά σε καμία δεκαριά χρόνια που θα σε κυνηγάει μ αυτό...
Δεν έχει βεληνεκές,γιατί δεν το έκανα ρόλλερ για να μην μπλέκω με σχοινιά νομίζεις;
Ψαροντούφεκο και blastbeats ρε μ@#νια.