Μάσκα μυωπίας
Re: Μάσκα μυωπίας
μακραν το καλυτερο ειναι να κανεις μια επεμβαση lazer και να ξενοιαζεις μια και καλη με το θεμα μυωπια(αν και φιλος παρολο που εκανε επεμβαση ξαναεχει προβλημα)! Μεχρι τοτε, καποιοι βολευονται με φακους επαφης και καποιοι αλλοι με διορθωτικους φακους στη μασκα! The choise is yours!!!
Το κόστος για τους φακούς της Look (αλλά και των περισσοτέρων άλλων) είναι γύρω στα 35€ ανά φακό (70€ για το ζευγάρι) σε γνωστό μαγαζί του χώρου. Οπότε μαζί με την μάσκα πάει περίπου στα 120€. Μιλάω για τους φακούς που βάζεις μόνος και όχι για αγορά/τοποθέτηση από οπτικό.thalassa50 έγραψε: ↑Παρ 09 Οκτ 2020, 10:35Μιας και το συζητάμε
Ας βάλουμε και το κόστος σκέτο γυαλιών ζεύγος βέβαια και μετά μάσκας ώστε να γνωρίζουν και αυτοί που ενδεχομένως τους ενδιαφέρει και εμείς που βλέπω να αλλάζουμε τα τζαμακια λόγο αλλαγης βαθμον![]()
100-120 ευρώ το ζεύγος για την look δίχως μάσκα ??μαη γκατ![]()
Το έχω ψάξει. Πλέον όμως μεγάλωσα και επίσης η μυωπία μου είναι από το ένα μάτι και μικρή. Επίσης, βάσει των λεγόμενων του γιατρού αυτό θα με βοηθήσει να βλέπω και κοντά όταν θα κάνω πρεσβυωπία.miker έγραψε: ↑Παρ 09 Οκτ 2020, 10:48μακραν το καλυτερο ειναι να κανεις μια επεμβαση lazer και να ξενοιαζεις μια και καλη με το θεμα μυωπια(αν και φιλος παρολο που εκανε επεμβαση ξαναεχει προβλημα)! Μεχρι τοτε, καποιοι βολευονται με φακους επαφης και καποιοι αλλοι με διορθωτικους φακους στη μασκα! The choise is yours!!!
Μετά από τις τόσες καλές γνώμες προσανατολίζομαι και εγώ προς την Look.
- thalassa50
- Ονοματεπώνυμο: jiannis petropoulos
Στείλε πλιζ πμ που βρήκες με 35 ευρώ το κκομμάτι, και μετά ρώτα για απόθεμα η αν συνεχίζεται η παραγωγή της look διότι όταν αγόρασα από καρτελια μου είχε πει ότι είχε σταματήσει η παραγωγή ?? Αν ναι ?! Πάρε δύο να την βγάλεις μια ζωή
το δεν γινετε δεν υπαρχει ,το δεν θελω υπαρχει .
Έκανα όντως λάθος. Σε ελληνικό κατάστημα δεν βρήκα διαθέσιμους φακούς για την Look. Θα τσεκάρω να δω τιμές και διαθεσιμότητα από το εξωτερικό και αν αξίζει θα επανέλθω.thalassa50 έγραψε: ↑Παρ 09 Οκτ 2020, 18:25Στείλε πλιζ πμ που βρήκες με 35 ευρώ το κκομμάτι, και μετά ρώτα για απόθεμα η αν συνεχίζεται η παραγωγή της look διότι όταν αγόρασα από καρτελια μου είχε πει ότι είχε σταματήσει η παραγωγή ?? Αν ναι ?! Πάρε δύο να την βγάλεις μια ζωή
ο καρτελιάς στο Φάληρο είναι ο εισαγωγέας! Με ένα τηλέφωνο μαθαίνεις εάν έχει στοκ φακούς στους βαθμους σας και το κόστος τους!
- thalassa50
- Ονοματεπώνυμο: jiannis petropoulos
ο καρτελιας στο φαληρο στο σαιτ τους εχει 49-59 ευρω το κοματι ,120 το ζευγος

το δεν γινετε δεν υπαρχει ,το δεν θελω υπαρχει .
Δεν ξερω απο εξωτερικο εαν υπαρχει καπου σε καλυτερη τιμη! Αυτοι οι οπτικοι που βαζουν απο μεσα αλλο φακο κολλητο πανω στον υπάρχον τι χρεωνουν?