lycan 95 carbon setup
lycan 95 carbon setup
Για σε όλους τους συναδέλφους είμαι κατοχος του παραπάνω οπλου κ το οποίο για άρχει θα ψαρεύει από 0 εος 10μετρα κ θέλω πρότασης για στήσιμο χωρίς ανακρούση.
-
- Ονοματεπώνυμο: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
Re: lycan 95 carbon setup
Δυο δεκατεσσαρια και εξιμισαρα 1,30 τρομερο αποτελεσμα,
εχω το 90 αρι σε υαλονημα ετσι!

οταν βρεχει...εχει περισσοτερη θαλασσα...
Ευχαριστώ φίλε μου Εγώ ελεγα για 2 14αρια κ 6.50βεργαsilverdiver έγραψε:Δυο δεκατεσσαρια και εξιμισαρα 1,30 τρομερο αποτελεσμα,εχω το 90 αρι σε υαλονημα ετσι!
Καλησπερα! Και ποσο τα κοβεις τα 14αρια φιλε μου για 103 και 98 οπλιση για ρηχα; Αν θελεις πες και μαρκα, εγω μονο κατι γοριλακια εχω δοκιμασει, ειχαν ανακρουση κομμενα 3 . 2 Αφαιρω και τις καμπανες και μετα διαιρω. 103 - 3 (καμπανα δεσιμο) / 3 .1 χ 2 ας πουμε 

Δυο 14ρια τα μπλε απο μπλου τεκ και 7ρα βεργα. Ριχνεις παντου και σε ολα.
Φουντουνια και πασης Ελλαδας
Μετράω το μικρός οπλισις πχ100 διειρω με τον συντελεί πχ 3,2 =65 κ κοβο χωρίς να αφαιρώ τίποτα απο καμπανες. Λάστιχα δεν εχω δοκιμασι 14αριαjimshark έγραψε:Καλησπερα! Και ποσο τα κοβεις τα 14αρια φιλε μου για 103 και 98 οπλιση για ρηχα; Αν θελεις πες και μαρκα, εγω μονο κατι γοριλακια εχω δοκιμασει, ειχαν ανακρουση κομμενα 3 . 2 Αφαιρω και τις καμπανες και μετα διαιρω. 103 - 3 (καμπανα δεσιμο) / 3 .1 χ 2 ας πουμε
giannis29 έγραψε:Ευχαριστώ φίλε μου κ Εγώ ελεγα για 2 14αρια κ 6.50βεργαsilverdiver έγραψε:Δυο δεκατεσσαρια και εξιμισαρα 1,30 τρομερο αποτελεσμα,εχω το 90 αρι σε υαλονημα ετσι!
Με 2 14αρια με συντελεστή 3,1 κ 6,50 για ριχα θα Έχει κλωτσιμα???
Ελατε ρε Παιδιά ριχτε καμια γνομι.μονο Εγώ εχω το οπλο?
Στο 105 που έχω με 2*14 και 6,5 η ανάκρουση ήταν νορμάλ...
Γενικά το σεταπ αυτό είναι πολύ ικανοποιητικό.. Ξεκίνα με λίγο πιο μεγάλο και κονταίνεις.
Επίσης σε βέργα με τρια καρχαριάκια μπορείς να παίξεις με τη θέση όπλισης ανάλογα με την ανάκρουση και τη δύναμή που επιθυμείς.
Από πρώτη σκάλα και τα δύο έως τριτη.
Προσωπικά χρησιμοποιώ 6,75 και 2*16
Γενικά το σεταπ αυτό είναι πολύ ικανοποιητικό.. Ξεκίνα με λίγο πιο μεγάλο και κονταίνεις.
Επίσης σε βέργα με τρια καρχαριάκια μπορείς να παίξεις με τη θέση όπλισης ανάλογα με την ανάκρουση και τη δύναμή που επιθυμείς.

dimak έγραψε:Στο 105 που έχω με 2*14 και 6,5 η ανάκρουση ήταν νορμάλ...
Όπως είπαν και οι συνάδελφοι, ακόμα και με το ελάχιστο σεταπ γι' αυτό το όπλο, δηλαδή δύο 14αρια με συντελεστη 3 - 3.1 και 6,5, (ελαφρύτερο νομίζω δεν έχει νοημα, πας σε συμβατικο), ανακρουση θα έχεις, αλλά νορμαλ. Εγω το ειχα με δύο 16αρια και 6,5/1.40 και κλότσαγε σαν μπαζουκα. Παρολα αυτά, είχε αξιοπιστες βολες, αν και οχι πολυ μεγάλο βεληνεκες. Πανω απο τρια μηκη δεν...
Εαν τα τεντώνει τα 3 μικι τα Έχει δηλαδή στο δραστικο με 2 14αρα εγω είμαι οκThan έγραψε:Όπως είπαν και οι συνάδελφοι, ακόμα και με το ελάχιστο σεταπ γι' αυτό το όπλο, δηλαδή δύο 14αρια με συντελεστη 3 - 3.1 και 6,5, (ελαφρύτερο νομίζω δεν έχει νοημα, πας σε συμβατικο), ανακρουση θα έχεις, αλλά νορμαλ. Εγω το ειχα με δύο 16αρια και 6,5/1.40 και κλότσαγε σαν μπαζουκα. Παρολα αυτά, είχε αξιοπιστες βολες, αν και οχι πολυ μεγάλο βεληνεκες. Πανω απο τρια μηκη δεν...
Με 2 14αρια, σε βολή από 2 μέτρα σε (σκάρτο) 3κιλο ροφο στο "δοξα πατρι", η βεργα δεν τον διαπερασε. Κατά τα άλλα, μια χαρά θα τα τεντωνει, αλλά ΜΕ ανάκρουση.
Στα 3 μηκη με 2χ 15,5 τρυπαει 3 κιλο ψαρι στα σκληρα του κιολας!! Τα τρια μηκη ειναι 4 μετρα και 20 εκατοστα περιπου και μου τραβαει και 40 ποντους μουλινε...