δεν έκαναν κανένα λάθος ... απλά η κρεσι με το δικο σου η παθος με το λαζερ η ομερ με το hf {τριλαστιχο αλουμινιο ... αυτό που το πας ... το 95 το μονολαστιχο το ψαρευω φανατικα} η η bukanero με το 106 116 κλπ ...ποσπαθουν να κρατισουν ένα μερος από το κινο τους το οπιο ψαρευει φανατικα με τα οπλα αυτά {οπος εγω με το ομερ} και ετημαζετε να παει αλου {οπος εγω τωρα } στην μεγαλη κατηγορια οπλων .... απλα από τα 100 - 110 και πανω αν δεν πανε {με σοβαρη προσπαθεια} σε αλλα ηληκα και σε εντελος νεα οπλα δεν θα πετηχουν κατι .... {γνωμη μου} ... αυτά τα οπλα είναι για 6,5 και 2 14αρια τεντομενα ... το μάξιμουμ που αντεχουν .... για να υπαρχει μια σωστη συγκεντρωση στην βολη ... και για να μπυρεί να περάσει η ενεργια από τα λάστιχα στην βεργα {για να παει αξιοπρεπος} και όχι στο χερι σου {για να το ξερανει} ... αυτά από εμενα και συγνωμη αν στενοχορησω καπιους ... αλλα με πορδες αυγα δεν βαφεις {οσο αφορα το ρηχο ψαρεμα που είναι πιο απετητηκο σε καπιους τομεις από το βαθι και ενας από αυτους είναι και το οπλο} αυτοι που κανουν {και} βαθι ψαρεμα καταλαβενουν τι λεω ..... ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΑ και γουστάρω να βοηθαω οπου μπωρω ... {ετσι γιατι γουστάρω}.... υγ την επομενη φορα μαλε 130 βεργα και ελα μετα να μηλησουμε ..... δεν κανς βουλη .... κανς βηλουδου ....gnikolud έγραψε:Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τα λεγόμενά σου και για αυτό άλλωστε ζήτησα τη βοήθειά των πιο έμπειρων. Αν σου δώσω το όπλο έτσι όπως ήταν στημένο από τη μάνα του αμφιβάλλω αν και εσύ με την μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα που έχεις θα έπιανες κάτι. Αυτό που έγραψα για τα λάστιχα ήταν για να γίνει αντιληπτό το ότι η 7άρα για να πάει σε ικανοποιητική απόσταση με αυτά τα λάστιχα και αυτή τη μάζα του όπλου δεν...NASOSPEED έγραψε:παρακάτω θα μηλήσω λίγο χημα αλλά πολύ καλοπροερετα ........gnikolud έγραψε:Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Κάνω μόνο ρηχό καρτέρι και δεν ξέρω αν αυτό επηρεάζει το στήσιμο. Δεν έχω δοκιμάσει αεροβόλο και η αλήθεια είναι ότι δε μπορώ να εκφέρω γνώμη για αυτά. Το ψάρεμα μου έχει εξελιχθεί από συνεχείς βολές στην αρχή και λιμαρισμα βέργας σε κάθε ψάρεμα, σε ελάχιστες πολύ ακριβείς βολές τύπου sniper(έχω να λιμαρω βέργα πάνω από χρόνο). Όποτε δε με πειράζει το να φορτώσω ένα κανόνι λάστιχα αρκεί να έχω την ευθυβολία & το βεληνεκες που έχουν ψαροτουφεκα όπως τα neptunus (τουλάχιστον από ότι φαίνεται στα βιντεο).
ρε αθρεπε !! { μυτιληνιός γαρ } ΜΙΑ ΧΑΡΆ είναι το όπλο ... για αυτό που το θες .... οι λύκοι δεν βγενουν {μόνο } με 1250 18xtalastixo {τολμώ να πω ότι πρέπει να είσαι μαζοχιστής για να κανείς τετιο ψάρεμα με τετιο όπλο } ηδικα αυτή την εποχή ..... θες φωτο με 9200 λαυράκι βγαλμένο με πάθος όπεν προ 100 με 130 6,5 και 16aria πάθος sp .... βάθος 50 πόντους νερό .... βολή 4 μέτρα βάλε βγάλε 30 πόντους ..... άμα θες την φωτο στήλε μαιλ ........ και σύγνυμη από τους παραπάνω αλλά τα μαμά στήσηματα είναι για το ..... να μην το πω ... άμα θέλουν παραδηγματα έχω να τους θυμήσω κάτι παθάκια που σου ερχόντουσαν με 7ares και 2 17misaria ..... 900 γραμάρια όπλα ...... μην πω τίποτα για τα στήσηματα .......![]()
δεν πετυχένες γάιδαρο στα 2 μέτρα από τον κλώτσο ....οι παλιοί με θυμούντε ... ψάξε άμα θες και θα καταλάβης ........
Άρα ολόκληρη cressi μάλλον έκανε λαθάρα προσπαθώντας να ξεχωρίσει από το open (το αδερφάκι του ocean). Έχω αρχίσει να σκέφτομαι μήπως κόβει ταχύτητα ο μαγνήτης στην κεφαλή...