destoza έγραψε:thalassa50 έγραψε:destoza έγραψε:Για άλλη μια φορά το παραλήρημα του forum !
Ρε παιδιά το έξω ξαναπεί! Θα το ξαναπώ! Διαβάστε προσεκτικά!
Sotiris26 έγραψε:Θα ηθελα να δω πιο μονολαστιχο 90-96αρι οπλο εχει τους πιο πολλους fans Aν ειναι και δυνατον να γραφετε και τους λογους που το προτειματε, και αν ειναι και ευκολο ενα με ανοικτη κεφαλι και ενα με κλειστη :
Απλά ρωτάει ποιο όπλο έχει τους περισότερους fan ! Ξεκαθάρι ερώτηση! Δεν είπε ποιο είναι το καλύτερο όπλο στον κόσμο! .....
Έχουν γραφτεί 100 άσχετες απαντήσεις, χρεώσατε το ποστ του.... και τι καταλάβατε!? Απλά η πρώτη σελίδα που έπρεπε να ήταν και η ποιο σημαντική για τα ερωτήματα του φίλου γέμισε με +1 σε κάτι που δεν έχει βάση!
Σαν να γράψει.... "για να δούμε πόσους γάβρους πόσους βάζελους και πόσους παοκτζήδες έχουμε?" και να βγει κάποιος και να πει... "ααα υτό δεν είναι ερώτημα προς απάντηση!"

και πως θα έχεις μια αντικιμενική απάντηση ?????μη μου πεις ότι πιστεύεις με δύο τρεις σελίδες εδώ θα βγάλουμε το καλύτερο όπλο όλων τον εποχών

η αυτό με τους περισότερους fan ???εγώ σου λέω εκ τον προτέρων ότι θα κερδίσουν η ραγιακίδες (η λόγοι γνωστή

)
άρα ??καλός απάντησαν με +2 και +3
υγ.τι γαύροι και βάζελοι και παοκτζήδες γράφεις ?????μια είναι η ομάδα ομαδάρα εκεί εκεί στη Γ εθνική

Φίλε Θάλασσα,
Σέβομαι την εμπιρεια σου, αλλά και την συμετοχη σου στο φόρουμ!
Αλλά ξέρεις και ξέρω της γνωστούς τύπους που απλά θέλουν να μπουν για να πουν κάτι!
Πρώτων εκεί που δεν τους κάλεσε κανείς!
Δεύτερον εκεί που 70 % δεν έχουν άποψη επί του θέματος
Και τρίτων επιδη είναι η φύση τους τέτοια! Απλά να τραβάνε την προσοχή με το λάθος τρόπο!
Επί του θέματος και πάνω σε αυτό που απάντησες! Ας βγουν η ραγιακίδες που λέει ο λόγος! Το θέμα είναι να απαντηθεί το ερώτημα του φίλου! Για να έχουν όλοι Rayo λέμε τώρα, (όπλο που δεν μου αρέσει καν) είναι σεβαστό!
Ας βγουν! Το θέμα είναι να απαντηθεί η ερώτηση του φίλου!
Μπορεί η σελίδες να είναι 2 -3 αλλά το σειστημα δουλευει διγματολυπτικά εδώ μέσα από του έχουμε καταλάβει! Δεν θα δεις ποτέ σε 1 ποστ απαντήσεις από το κάθε μέλος που είναι γραμμένο!
Υπογραμμίζω, ξέρεις και ξέρω ότι υπάρχουν μέλη που απαντούν σε δημοσιεύσεις μόνο για να απαντούν! Χωρίς στόχο!
Τώρα εκ τον πραγμάτων....
Αν και εσύ ο ίδιος ξαναδιαβάσεις το ποστ! Και βάλεις κάτω την απλούστατη ερώτηση! Νομίζω χωράει πολλες απαντήσεις! Σε αντίθεση με τον φίλο που είπε ότι δεν χωράει απάντηση!
Είναι σαν να σου πω λοιπών, αν θεωρείς το Ομαδικό άστοχο! Φίλε Thalassa ποια όπλα προτιμάς σε όλη σου την αλιευτική σταδιοδρομία!? Πιστευω χωράει απάντηση!
Φιλικά
Κωνσταντίνος
Κωνσταντίνε ,την ερώτηση του ποστ τη διάβασα τρεις τέσσερεις φορές πριν απαντήσω διότι κάπου σε μπερδεύει λίγο,τουλάχιστον εμένα
: Καλητερο μονολαστιχο απο 90-96??
ποιο έχει τους περισσότερους φαν ??
εδώ βλέπω δύο ερωτήσεις που η δεύτερη έχει απάντηση και θα μάθεις μόνο ότι από τους δέκα που απάντησαν (κάτι ειναι και αυτό δεν λέω )αλλα η πρώτη όχι κατά εμένα
οπότε θεώρησα ότι με το να συμφωνήσω με τον keniath ειταν μονόδρομος που λένε
αυτη ειναι ειταν η άποψη μου
έχεις ολίγον δίκιο στο ότι μπορούσα απλός να γράψω πιάνου όπλου είμαι φαν ?? ναι μπορούσα ,αλλα να γράψω για κάτι που απλά θέλω αλλα δεν έχω διότι δεν τα σκάω για αυτό τόσα χρήματα ,πως να το γράψω ???'
στην τελευταία εερώτηση σου να πω ότι στα τόσα χρόνια που ψαρευω αγόρασα αυτό που μπορούσα και ποτέ αυτό που ήθελα
ψαρια καλά και πολλά μου έδωσε το balco strike με άλλο σεταπ βέβαια μετά το μαρες στεν για λίγο ,beuchat και τώρα buca II
φαν δεν υπήρξα κανενός αυτον δυστυχώς .
Είμαι όμως φαν των ξύλινων οπλον αν αυτό ικανοποιει τον φίλο που ρωτάει ,αλλα δεν εχΩ μαμωτο μου.
το δεν γινετε δεν υπαρχει ,το δεν θελω υπαρχει .