Όλα για τον φακό,..
- george-diver
Όλα για τον φακό,..
Ενδιαφερομαι να αγορασω φακο.Τι μου προτεινετε?
Ευχαριστω,
george-diver
Ευχαριστω,
george-diver
- thanos_argos
princeton αν το γράφω σωστά!!!
Είναι από άλλον πλανήτη και με εγγύηση για όλη σου τη ζωή!
Είναι από άλλον πλανήτη και με εγγύηση για όλη σου τη ζωή!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanos_argos την Τετ 09 Μάιος 2007, 12:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
...άλλο τι μου γίνεσαι και άλλο τι μου κάνεις...
- ALKIVIADIS
Εγώ δοκίμασα πολλούς, συμπεριλαμβανομένους και δυο από τούς προαναφερθείς.
Τελευταίως πήρα ένα UK Underwater Kinetics που για μένα είναι σε άλλο επίπεδο.
Μπορεί να είσαι δυο μέτρα μακριά από το θαλάμι και να μπορείς να φωτίζεις το προθάλαμο χωρίς να χρειάζεται να κοντέψεις. Τώρα τα ωφελήματα αυτής της δυνατότητας νομίζω είναι περιττό να τα αναφέρω.
Μπορεί να είσαι δυο μέτρα μακριά από το θαλάμι και να μπορείς να φωτίζεις το προθάλαμο χωρίς να χρειάζεται να κοντέψεις. Τώρα τα ωφελήματα αυτής της δυνατότητας νομίζω είναι περιττό να τα αναφέρω.
- Antonis Pap
- Ονοματεπώνυμο: Ο Μάκης ξέρει
- george-diver
Ποσο κοστιζει?MarinosA έγραψε:Εγώ δοκίμασα πολλούς, συμπεριλαμβανομένους και δυο από τούς προαναφερθείς.
- george-diver
Πάρε τον χειρότερο, για να μάθεις να κυνηγάς χωρίς αυτόν...
Απο αύριο έχει κάποια προσφορά το lidl κάπου στα 30 ευρώ (μου το είπανε, δεν το είδα). Λέω να το κοιτάξω, διότι εδώ και 2 χρόνια που μου έκλεψαν τη σημαδούρα με τον εξοπλισμό πάνω, δεν έχω φακό (συνειδητά). Τον θέλω μόνο και μόνο για κανένα σκισμένο ψαράκι... ή για βραχωμένη βέργα. Στον πλωτήρα θα τον έχω... Αχρείαστος μου είναι πια.
Ο απολεσθείς πάντως ήταν της underwater kinetics, μακρόστενος, σαν τον sl4 ή 6 της παραπάνω φωτό. Σκυλί μαύρο (φαντάσου ξεβράχωνα βέργες με αυτόν!) και σκέτο "προβόλι"...
Απο αύριο έχει κάποια προσφορά το lidl κάπου στα 30 ευρώ (μου το είπανε, δεν το είδα). Λέω να το κοιτάξω, διότι εδώ και 2 χρόνια που μου έκλεψαν τη σημαδούρα με τον εξοπλισμό πάνω, δεν έχω φακό (συνειδητά). Τον θέλω μόνο και μόνο για κανένα σκισμένο ψαράκι... ή για βραχωμένη βέργα. Στον πλωτήρα θα τον έχω... Αχρείαστος μου είναι πια.
Ο απολεσθείς πάντως ήταν της underwater kinetics, μακρόστενος, σαν τον sl4 ή 6 της παραπάνω φωτό. Σκυλί μαύρο (φαντάσου ξεβράχωνα βέργες με αυτόν!) και σκέτο "προβόλι"...
Quotiescumque pescatum subaquanea fuscina eo, felicissimus ex mari domum revertor valdeque animus meus quiescit.
----------------
ΣΩΤΗΡΗΣ
----------------
ΣΩΤΗΡΗΣ
για μενα ο καλυτεροςAntonis Pap έγραψε:UK Underwater Kinetics +1
Απλά αν τον πάρεις τελικά διάλεξε τον sl6 με τις 6 μπαταρίες.
απλα ο sl6 ειναι 8 watt μεν αλλα ειναι μεγαλος ο sl 4 ειναι 5watt αλλα αισθητα μικροτερος
ειναι πολυ καλος και ΓΕΡΟΣ.....σκυλι οχι σαν το seacsub....seacshot νομιζω(με 8ΑΑ) που ειναι πολυ καλος και οικονομικος ως προς την καταναλωση αλλα παιρνει νερα αδικαιολογητα και ξαφνικα.....
επισης εχω καταληξει να βαζω επαναφορτιζομενες γιατι ειδικα αν εισαι ξεχασιαρης και τον αφηνεις ανοικτο ...ειναι φαγανα.
εχω παρει ενα τροφοδοτικο απο media markt me 17 euro που ειναι πολυφορτιστης (για ολες ,μεχρι και 9 volt) και το σετακι με 2 μπαταριες μεσαιες 7,5 ευρω.
εχει και με 15 οι 2 μπαταριες αλλα 5.000 αμπερ .
επισης εχω ακουσει την συμβουλη του Αλέξανδρου viper στο να βγαζω τις μπαταριες απο τον φορτιστη απο το προηγουμενο βραδυ και οχι αμεσως πριν την χρηση,για προστασια της λαμπας.
εξω απο το νερο να μην τον αναβεις για να μην καει το λαμπακι απο υπερθερμανση.
εχω παρει ενα τροφοδοτικο απο media markt me 17 euro που ειναι πολυφορτιστης (για ολες ,μεχρι και 9 volt) και το σετακι με 2 μπαταριες μεσαιες 7,5 ευρω.
εχει και με 15 οι 2 μπαταριες αλλα 5.000 αμπερ .
επισης εχω ακουσει την συμβουλη του Αλέξανδρου viper στο να βγαζω τις μπαταριες απο τον φορτιστη απο το προηγουμενο βραδυ και οχι αμεσως πριν την χρηση,για προστασια της λαμπας.
εξω απο το νερο να μην τον αναβεις για να μην καει το λαμπακι απο υπερθερμανση.
Αν έχεις φωτο θα βοηθούσε πολύ !!!! (σε εμάς με τα ρημαδόσχοινα)Μαθητής έγραψε:
Αν όμως τον χρησημοποιείτε πετέξτε τα ρημαδόσχοινα τους και βάλτε λάστιχα με ελιές. Άν ποτέ σκαλώσει στις τρύπες απελευθερώνεσαι αμέσως.
Έχουν πάει καρδιές στην κούλουρη απο τέτοια ατυχήματα.
Ευχαριστώ Δημήτρης
Τα μεγάλα λαβράκια είναι ΠΟΡΩΣΗ
Δημήτρης
Δημήτρης
γεια χαρα, εγω εχω παρει τον ΜΚ2 της TECNISUB με την μετατροπη σε 12βολτο απλα γ@μ@ει ,του εβαλα και το ελατηριακι για να μη μενει ανοιχτος και ειναι τελειος!!!επισης διατηθεται και σε trendy χρωματακι διαφανες μπλε με στρασακια.....αν σε ενδιαφερει τον εχει ο καρτελιας ο νικος και σου τον μετατρεπει επιτοπου.
Γιωργος Ιωαννιδης