Πεδιλα HST 1.7 emotion shark skin ή Amphibious
-
- Ονοματεπώνυμο: petros papaloizou
Πεδιλα HST 1.7 emotion shark skin ή Amphibious
Παιδιά,
Σκέφτομαι να πάρω καινούργια carbon πέδιλα και ήθελα να ρωτήσω της εντυπώσεις σας για τις ποιο κάτω επιλογές:
1. Πεδιλα HST 1.7 emotion shark skin
2. Αμφιβιους Carbon
Έχει κανείς χρησιμοποιήσει και τις διο μάρκες για να μου πεις τις εντυπώσεις του? Το βάρος μου είναι 70 κιλά.
ευχαριστώ,
πέτρος
Σκέφτομαι να πάρω καινούργια carbon πέδιλα και ήθελα να ρωτήσω της εντυπώσεις σας για τις ποιο κάτω επιλογές:
2. Αμφιβιους Carbon
Έχει κανείς χρησιμοποιήσει και τις διο μάρκες για να μου πεις τις εντυπώσεις του? Το βάρος μου είναι 70 κιλά.
ευχαριστώ,
πέτρος
- konstantan
- Ονοματεπώνυμο: konstantinos
Re: Πεδιλα HST 1.7 emotion shark skin ή Amphibious
τα έχω δοκιμάσει και τα δύο σε βουτιές στη βουλιαγμένη, τα HST 1.7 πιστεύω είναι ανώτερα από τα amphibious και αν θες να τα συγκρίνεις προσπάθησε να δοκιμάσεις τα Mtechnic Spirit τα οποία πιστεύω ότι είναι στο ίδιο επίπεδο.Petrosp έγραψε:Παιδιά,
2. Αμφιβιους Carbon
ευχαριστώ,
πέτρος
-
- Ονοματεπώνυμο: petros papaloizou
Ευχαριστώ Κωνστανταν!
με μια δοκιμή δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. αν ήταν έτσι θα είχα πετάξει τα Amphibious . στα πρώτα 2 ψαρέματα είχα φρικάρει αλλά τώρα είναι μακράν καλύτερα από τα προηγούμενα που είχα ...
Ποτέ Χωρίς Καντάρι!!!
Γράφτηκα 17 Νοέμβρη
Γράφτηκα 17 Νοέμβρη
- konstantan
- Ονοματεπώνυμο: konstantinos
Δίκιο έχεις, αλλά όταν στην πρώτη βουτιά βλέπεις φοβερή διαφορά, τότε φαντάσου μετά όταν τα συνηθίσεις πως θα νιώθεις!!!Trelos έγραψε:με μια δοκιμή δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. αν ήταν έτσι θα είχα πετάξει τα Amphibious . στα πρώτα 2 ψαρέματα είχα φρικάρει αλλά τώρα είναι μακράν καλύτερα από τα προηγούμενα που είχα ...
Για εμένα προσωπικά το καλύτερο πέδιλο που έχω φορέσει ως τώρα είναι το Μ-technic spirit με Pathos .
Ποιά Αμφιβιους έχεις και σε τι σκληρότητα? Με Πάθος?Trelos έγραψε:με μια δοκιμή δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. αν ήταν έτσι θα είχα πετάξει τα Amphibious . στα πρώτα 2 ψαρέματα είχα φρικάρει αλλά τώρα είναι μακράν καλύτερα από τα προηγούμενα που είχα ...
Δεν εχω βάλει HST αλλα εχω ακούσει καλά λόγια. Δουλευω 3 χρόνια τωρα τα Αμφιβιους Μ με κατεβασμένο παπουτσάκι Η.Dessault ( ιδιο me Sporasub) και μετα απο συγκρισεις που εκανα φετος στην πισινα με παρα πολλα πεδιλα, τα θεωρω οτι καλυτερο εχω βαλει ως τωρα για τον σωματοτυπο μου και τις απαιτησεις μου.
Το πεδιλο ειναι προσωπικό θέμα, αρα μη μεινεις μονο σε γνώμες δοκίμασε οσα περισσότερα μπορείς.
Ο Τρελός εχει Μ- με Η.Dessault.
Το πεδιλο ειναι προσωπικό θέμα, αρα μη μεινεις μονο σε γνώμες δοκίμασε οσα περισσότερα μπορείς.
Ο Τρελός εχει Μ- με Η.Dessault.
"In the depths of winter, I finally learned that there was within me an invincible summer."
Medium (- ), με παπουτσάκι Dessault, μαλακιά παρατίδα. Παντός δουλευουν τέλιος διαφορετικά από τα majestic που έχεις... δύσκολα αλλάζει καπιος από λεπίδα σε στυλ majestic σε λεπίδα σαν το Αμφιβιους γιατί ο χρόνος προσαρμογής είναι μεγάλος. από Αμφιβιους σε λεπίδα majestic η προσαρμογή είναι πολύ πιο γρήγορη.AntonisT έγραψε:Ποιά Αμφιβιους έχεις και σε τι σκληρότητα? Με Πάθος?Trelos έγραψε:με μια δοκιμή δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. αν ήταν έτσι θα είχα πετάξει τα Amphibious . στα πρώτα 2 ψαρέματα είχα φρικάρει αλλά τώρα είναι μακράν καλύτερα από τα προηγούμενα που είχα ...
Ποτέ Χωρίς Καντάρι!!!
Γράφτηκα 17 Νοέμβρη
Γράφτηκα 17 Νοέμβρη
Είχα Amphibious παλιά, ξέρω πως δουλεύουν, απλά μου αρέσει να δοκιμάζω διάφορα. Εδώ και 1 χρόνο δεν έχω Majestic αλλά Bleu Flame, και σύντομα τα Bleu Checkmate και ψάχνω παπουτσάκια.