ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ????
-
- Ονοματεπώνυμο: ΜΜΜ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ...
ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ????
Πριν 1 μηνα αγορασα απο γνωστο σαιτ τα 19mm gorilla black και μετα απο περιπου 10 ψαρεματα και ενω το ειχα οπλισει εφυγε το λαστιχο απο το ρακορ.Ειναι τοσο ευκολο να συμβει κατι τετοιο?
-
Re: ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ????
Καποιος?
Δεν ξερω αν εχει σχεση αλλα εγω αγορασα τα Gorila 19mm 26 cm και το ρακορ οταν μου ηρθαν ειχε ηδη βγει απο τη θεση του στο ενα λαστιχο.Φυσικα τους πηρα τηλεφωνο και μου το αντικαταστασησανε αμεσως τα παιδια με δικα τους εξοδα αποστολης.Και γω απο γνωστο site τα πηρα.Μηπως ηταν καμια παρτιδα χαλασμενη?Εχει τυχει και σε κανενα αλλο να ξερουμε? 

Φουντουνια και πασης Ελλαδας
Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ τόσο σκληρά λάστιχα με αγοραστά ρακόρ…… τα λάστιχα αυτά κοντά κομμένα κόβουν μεταλλικές καμπάνες για πλάκα…..
Paron kai o Jimapos!
- Emilios
- Ονοματεπώνυμο: Emilios
Agoraste vides me kefaloma,eki poy vidonis ta lastixa vidonis aftes tis vides kai tsi denis opos denis kai ti kambana ,deta mprosta ,deta piso .Panta xima lastixo ,den moy aresoyn ta rakor.Stin agora iparxoyn kai plastikes vides kai aloyminio,,prosopika epilego ta deftera 

Ειμαι υπευθυνος γι αυτα που λεω.Οχι για αυτα που καταλαβαινεις
-
Αυτο σκεφτηκα και εγω.Μηποςς μπορεις να μου προτεινεις καποιο σκοινακι να χρησιμοποιησω για τις δετες καμπανες?
- PanEx
- Ονοματεπώνυμο: Εξαρχίδης Παναγιώτης
Αυτά συμβαίνουν,.......αφού υπάρχουν τέτοιες λύσεις:
Μην ψάχνεις άλλες,........Navaho έγραψε:..........Φυσικα τους πηρα τηλεφωνο και μου το αντικαταστασησανε αμεσως τα παιδια με δικα τους εξοδα αποστολης..........
Mη πιστεύεις όσα γράφονται στα φόρουμς.....
Τι εννοεις? τι αλλες?PanEx έγραψε:Αυτά συμβαίνουν,.......αφού υπάρχουν τέτοιες λύσεις:Μην ψάχνεις άλλες,........Navaho έγραψε:..........Φυσικα τους πηρα τηλεφωνο και μου το αντικαταστασησανε αμεσως τα παιδια με δικα τους εξοδα αποστολης..........
- Emilios
- Ονοματεπώνυμο: Emilios
atromitos11 έγραψε:Αυτο σκεφτηκα και εγω.Μηποςς μπορεις να μου προτεινεις καποιο σκοινακι να χρησιμοποιησω για τις δετες καμπανες?
Dinema
Ειμαι υπευθυνος γι αυτα που λεω.Οχι για αυτα που καταλαβαινεις
Navaho έγραψε:Τι εννοεις? τι αλλες?PanEx έγραψε:Αυτά συμβαίνουν,.......αφού υπάρχουν τέτοιες λύσεις:Μην ψάχνεις άλλες,........Navaho έγραψε:..........Φυσικα τους πηρα τηλεφωνο και μου το αντικαταστασησανε αμεσως τα παιδια με δικα τους εξοδα αποστολης..........
Ακυρο PanEx δεν ειχα διαβασει για λυσεις που ελεγες.
-
Για ολη την κατασκευη μονο αυτο το σκοινη?sorry αν σας ζαλισα αλλα ειμαι λιγο ασχετος.Δηλκαδη χρησιμοποιουμαι αυτο το σχοινη για να σφιξουμε το λαστιχο?
-
- PanEx
- Ονοματεπώνυμο: Εξαρχίδης Παναγιώτης
Ναί,δένεις τα λάστχα με σχοινί,δές εδώ:
http://www.spearfishingforum.gr/viewtop ... 2&start=15
http://www.spearfishingforum.gr/viewtop ... 2&start=15
Mη πιστεύεις όσα γράφονται στα φόρουμς.....