ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ CARBON.

Ψαροτούφεκο, πέδιλα, στολή, σημαδούρα, λάστιχα, βέργες και πατέντες.
ΓΙΑΝΝΗΣ Χ.
Ονοματεπώνυμο: γιαννης χ.

ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ CARBON.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ Χ. » Δευ 08 Μαρ 2010, 19:25

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ. ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΤΑ CARBON ΒΑΤΡΑΧΟΠΕΔΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙ.ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΦΘΑΡΜΕΝΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΡΤΕΡΙ ΚΑΘΩΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΑ ΠΕΔΙΛΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΕΒΑΛΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΜΕ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΤΑ ΠΕΔΙΛΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ(ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ) ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΩ ΕΙΧΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΑΚΟΥΩ ΚΡΑΚ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ CARBON ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ. ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΤΑ ΠΕΔΙΛΑ Η ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ CARBON?

INBLUE
Ονοματεπώνυμο: Miltos zografinakis

Re: ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ CARBON.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από INBLUE » Δευ 08 Μαρ 2010, 19:28

καλησπερα φιλαρακι,

τα πιο παλια καρμπον πεδιλα ηταν πιο ευαισθητα στις κακουχιες........,
τωρα τα καινουρια που βγαινουν ειναι αρκετα ανθεκτικα και δεν σπανε τοσο ευκολα σε ενα ξεκολλημα απο το βυθο!!
Απ'ολα τα υφασματα μ'αρεσει μονο η βρακα απου ξυπνας και τη θωρεις στου κρεβατιου την ακρα..!

ΓΙΑΝΝΗΣ Χ.
Ονοματεπώνυμο: γιαννης χ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ Χ. » Δευ 08 Μαρ 2010, 19:31

ΑΡΑ ΤΟ ΞΕΚΟΛΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΘΟ ΜΕ ΤΑ ΠΕΔΙΛΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΩ ΑΝ ΠΑΡΩ CARBON?

Άβαταρ μέλους
Trelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Trelos » Δευ 08 Μαρ 2010, 19:38

kala carbon den spane... ego pataw ta braxia kai sproxno me to baros mu kai den pa8enoun tpt. exo tis idies lepides edo kai 3 xronia...
Ποτέ Χωρίς Καντάρι!!!
Γράφτηκα 17 Νοέμβρη

Άβαταρ μέλους
n.g.k
Ονοματεπώνυμο: κονταξακης νικος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από n.g.k » Δευ 08 Μαρ 2010, 19:49

φιλε μου ..καλο θα ηταν οτι πεδιλα και αν εχεις ..να συνηθισεις να μην πιεζεις τα πεδιλα για να ξεκολησεις...ενας τροπος που κανω εγω προσωπικα ..δεν ξερω τα αλλα παιδια τι κανουν ,,ειναι οποτε θελω να ξεκολησω μετα ασ πουμε απο ενα καρτερι βαζω για βοηθεια το χερι ωστε να με ξεκολησει λιγακι και προσπαθω να μην τραυματισω πολυ τα πεδιλα...σιγουρα παιζει να ακουμπισουν τα πεδιλα αλλα δεν ασκουν πιεση...λογικα τα carbon δεν σπανε τοσο ευκολα ..και φυσικα αν εχεις σωστα πεδιλα δεν θα δυσκολευτεις και τοσο στο ξεκολημα...παιζει και αυτο.. :)

Άβαταρ μέλους
enzodecana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enzodecana » Δευ 08 Μαρ 2010, 19:54

εγω δεν εχω carbon πεδιλα αλλα ξερω οτι το carbon δεν σπαει και ειδικα σε τετοια περιπτωση.....

Άβαταρ μέλους
Γιάννης Γκιρίνης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης Γκιρίνης » Δευ 08 Μαρ 2010, 20:17

Εγώ πάντος άμα με ρώταγε κάποιος που δεν έχει ξαναβάλει carbon(όπως ο φίλος) θα του έλεγα να μην ξεκολάει απο τον βυθό με αυτά και να μην πατάει πάνω σε βράχια.Το ίδιο θα του έλεγε και οποιοσδήποτε κατασκευαστής carbon(καλών ή κακών).Μπορεί να αντέχουν αλλά η χρήση για την οποία προορίζονται δεν είναι αυτή και κάλιστα μπορούν να κάνουν κράκ σε μία ζόρικη σημειακή πίεση.Και αν σπάσουν απο τέτοια χρήση θα φταίς εσύ και δεν θα σε καλύπτει καμία εγγύηση(πάει το 300άρι δηλαδή).
Οπότε ναί καλύτερα να ξεχάσεις το ξεκόλλημα απο τον βυθό με τα πέδιλα αν πάρεις carbon.
Fear the spear

Άβαταρ μέλους
nmoiras

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nmoiras » Δευ 08 Μαρ 2010, 20:33

Εγώ πάλι θεωρώ ότι έχουμε πολύ σημαντικότερα πράγματα να χάσουμε από ένα ζευγάρι πέδιλα αν αυτά μας σπάσουν στον πυθμένα.

Για αυτό το λόγο δεν σπρώχνουμε με τα πέδιλα μας στον πυθμένα για να φύγουμε.
... τι βρεγμένος τι μούσκεμα

klados
Ονοματεπώνυμο: klados adreas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klados » Δευ 08 Μαρ 2010, 20:40

καλισπερα ναπο κεγο οτι ξερο καταρχην αν δεν εχηs ριθμισι την πλεφστοτητασου σοστα και ησε πολη αρνητηκοs και εχιs μαθι να ξεκολαs μονο μετα πεδηλα και βαληs πολη δηναμη στα καρπον μπορη να παρουσηασουν προβλημα αλα εσι που δουλεβηs πλαστηκα μπορη ναμην καταλαβεs οτι εβαλεs πολη δηναμη σε αφτα κανονηκα πρεπη να βαζηs και το χερισου και κατι ακομα γιατα καρπον δεν κανη ναταβλεπη ο ηλιοs γιατι παρουσιαζετε προβλημα τορα αφτο που σου σηνεβη μπορη και να ηχαν και καμια βαθια χαρακια πιοs ξερη. :-k :-k

Άβαταρ μέλους
Emilios
Ονοματεπώνυμο: Emilios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Emilios » Δευ 08 Μαρ 2010, 21:00

Ksekolima apo to vito me ta xeria polles fores den pezi( an kai kanonika etsi prepi na ginete),,,xtipas ena psari kai ti kanis ........Dokimase filaraki na ksekolas me angones kai gonata.Kapios milise gia pleystotita ,,pezi kai afto.
Ειμαι υπευθυνος γι αυτα που λεω.Οχι για αυτα που καταλαβαινεις

Άβαταρ μέλους
panos kazazis
Ονοματεπώνυμο: panos kazazis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos kazazis » Δευ 08 Μαρ 2010, 23:04

φιλαρακια πλαστηκα η καρμπον δεν πρεπει να στηρηζομαστε στα πεδηλα νομος και τα χαλαμε ποιο γρηγορα και ειναι και μια πολυ κακια και τσαπατσουλικια κηνηση αν εχεισ αντηληψη δεν κανεις τετοια πραγματα το καταλαβενεις απο μονο σου οτι μαμας τα πεδηλα και οτι μπορει να σπασεις τα καρμπον και να στραβωσεις τα πλαστηκα ειναι θεμα αντηληψεις και αυτονοητο και ειδηκα για κατι τοσο σημαντικο οσο τα πεδηλα μας !!!!!!!! αν και δεν τα χρησημοποιο πολυ τα δικα μου καρμπον θα πω το ποιο απλο που κανω εγω και δεν εχω κανενα προβλημα και σχεδον δεν ακουμπαει καθολου η μυτη απο το πεδιλο κατω,, παραδειγμα τελιωνω καρτερι αρηστερο χερι ωθηση κατα πανω η αναλογος σε αλη κατασταση κατα μπροστα πλαγια θεση στο σηκωμα με ελαφρες πεδιλιες και μετα ισιωμα απλα και ομορφα δεν καταλαβενω κατι ποιο απλο και ωραιο !!!!!!! :hello: :hello: :hello:
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΡΗΧΟΙ ...... ΟΜΩΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΑΘΥΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΕΙΣ

---ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΙΚΟ---

Άβαταρ μέλους
Navaho

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Navaho » Τρί 09 Μαρ 2010, 00:15

Ποτε ξεκολημα απο το πατο με τα πεδιλα παιδια!!!! Εκτος οτι τα ταλαιπωρουμε,σπασιματα,κ.λ.π. εαν ο βυθος ειναι αμμωδης υπαρχει περιπτωση να "βεντουζαρουν" και να κολησουμε κατω!!!Καλυτερα να συνηθιζουμε αλλιως απο την αρχη!!!Το χερι πιστευω ειναι το καλυτερο!Μια δυνατη ωθηση με το χερι να ξεκολησουμε και μετα πεδιλιες. :taunt:
Φουντουνια και πασης Ελλαδας

Άβαταρ μέλους
Greek-Blue
Ονοματεπώνυμο: Βαγγέλης Ταραμπίκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Greek-Blue » Τρί 09 Μαρ 2010, 01:00

Εάν χρησιμοποιεί κανείς τα πέδιλα για να ξεκολλήσει απο τον βυθό, δείνει την εντύπωση πως είναι σκασμένος απο ανάσα και δέν νιώθει άνεση στην ανάδυση.
Άν αυτό ισχύει, ίσως πρέπει να σκεφτόμαστε μια πιό συντομη παραπονή στο καρτέρι ώστε να κάνουμε μία πιό σωστά υπολογισμένη και πιο ψύχραιμη διαδρομή προς την επιφάνεια. Μία γνώμη λέω απλά.

Άβαταρ μέλους
Πανος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πανος » Τρί 09 Μαρ 2010, 08:43

Για ευκολότερο ξεκόλημμα ειδικα όταν εχεις εντονη αρνητικη πλευστότητα, σπρωξε ελαφρα με το χερι προς τα εμπρός ή εαν εχεις ψαρι όπως λεει ο Εμιλιος δωσε μια μικρη ωθηση με τον κορμό σου προς τα εμπρός (περιπου 45 μοιρες)και παραλληλα1-2 μικρές πεδιλίες και μετα γύρνα τον κορμό σου 180 μοίρες (να κοιταζεις λοξα προς τα επάνω) και κανε κανονική πεδιλιά. Οταν κοιταζεις προς τα κάτω λόγω της φυσικής κινησης του ποδιού το πέδιλο θα βρει βυθό ενω εαν κοιτάς προς τα επάνω θα βρει νερό.

Πάντως δεν παίζει να σπάσει τόσο εύκολα ενα κάρμπον πέδιλο χωρίς να ειναι ταλαιπωρημένο πααααρα πολύ.
"In the depths of winter, I finally learned that there was within me an invincible summer."

Άβαταρ μέλους
jimapos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jimapos » Τρί 09 Μαρ 2010, 08:47

ixa antistixi empiria me plastika pedila........simbeni..theli prosoxi psixremia k zeugari!

me ta carbon mu den eixa pote probliamata!
Paron kai o Jimapos!

Επιστροφή στο “Εξοπλισμός και φτιάξτο μόνος σου”